Sus.Studio Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geleverd, mooi ingepakt, met veel zorg en aandacht. De mokken zijn echt prachtig! Ik overweeg de aanschaf van een nieuw koffieapparaat omdat deze mokken vragen om ook af en toe met een cappuccino... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een aantal maanden geleden heb ik Salie kommetjes gekocht. Los van hoe prachtig ik de kommetjes vond was ik ook onder de indruk van de snelheid waarmee mijn bestelling werd verwerkt, hoe het verpakt e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ontzettend vriendelijk contact, werd met me meegedacht om alle aantallen die ik wilde van verschillende items in één keer te kunnen bestellen. Het product zelf is absoluut prachtig, ik was al verliefd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie duidelijke website, prachtige artikelen. Had 2 mooie mokken besteld voor Valentijn voor mijn vriendin. Onderling contact gehad en ik kan wel zeggen ZEER coulant. Je krijgt netjes via email beri... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos
  2. Atacadista de Cerâmicas
  3. Loja de decoração de design de interiores

Sus.Studio heeft een passie voor mooie, handgemaakte producten! Denk aan handgemaakt keramiek uit Spanje en Portugal, maar ook handgemaakte en uniek ontworpen sieraden, die we lokaal in Nederland laten maken... Sus.Studio houdt van kleur, dus vaak zijn onze ontwerpen in de mooiste kleuren gemaakt. Zoek jij een uniek product of een prachtig cadeau? Een mooie koffiemok of theemok, een prachtige eikenhouten borrel/kaarsenplank? Of ga jij voor een uniek sieraad? Bij Sus.Studio zit je goed! Sus.Studio brengt jou graag een beetje extra geluk in je dagelijkse leven ✨

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

177 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

61 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super service!

Op het laatste moment even een cadeautje gescoord. Eind van de middag contact gehad en diezelfde avond lag het ingepakt klaar. Super service!

30 de março de 2026

Resposta da Sus.Studio

Ahhh dankjewel voor deze fijne review en heel graag gedaan hoor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb SusStudio ervaren als een…

Ik heb SusStudio ervaren als een bedrijf met goede communicatie, snelle levering, een vrolijk en gezellig ingepakt pakket en schitterende prachtige producten. Kortom ik ben super tevreden en een aanrader!

5 de abril de 2026

Resposta da Sus.Studio

Wat super fijn om dit te horen! Heel veel plezier met je mooie mokken, geniet ervan en dankjewel dat je de moeite nam om een review achter te laten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een aanrader voor mooie koffiekopjes!

Dankjewel voor de fijne communicatie en de moeite die je hebt genomen om de set kopjes nog compleet te maken Marieke! Ze waren met zorg ingepakt en daarmee een cadeautje om te ontvangen! We gaan er van genieten!

20 de março de 2026

Resposta da Sus.Studio

Jij bedankt voor je fijne review ;) Ik heb met liefde de extra moeite voor je gedaan hoor! Geniet van je mooie mokjes!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie kopjes en goede service

Ik heb 2 keer een bestelling gedaan. Het wordt keurig verzonden en snel. Communicatie met eigenaresse is ook heel prettig. Kopjes zijn van goede kwaliteit!

20 de março de 2026

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor deze fijne review! Super om te horen dat je zo tevreden bent en heel veel plezier van je mooie mokjes!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, superrrrrrr leuk en goed verpakt en hele lieve verkoopster

18 de março de 2026

Resposta da Sus.Studio

Ahhh dankjewel voor deze leuke review! Top om te horen, geniet van je mooie producten!

Prachtige producten & goede service

Altijd super service, heel mooie producten! een FEEST om het pakket te krijgen en te openen.

16 de março de 2026

Resposta da Sus.Studio

Yes, super fijn deze review, dankjewel! Top om te horen dat je weer tevreden was!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling was er snel, ik kon deze eenvoudig ophalen op een door mezelf uitgekozen tijd. Het was goed en leuk verpakt met een kaartje erbij.

14 de março de 2026

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor deze fijne review! Super fijn om te horen dat je blij en tevreden bent met de service!

Bedankt, Marieke

Het contact met Marieke heb ik ook deze keer weer als heel prettig ervaren! Ben blij met mijn nieuwe rode mok, die zij zo gezellig als een cadeautje had ingepakt! Wat een feest om te ontvangen. Dank je wel daarvoor, Marieke

12 de março de 2026

Resposta da Sus.Studio

Ahhh, wat een heerlijke review, dankjewel! Super fijn om te horen en heeel graag gedaan :) Geniet lekker van je mooie kopjes!

Mooi aardewerk!

Hele mooie kopjes gekocht. Hele leuke en vriendelijk onderneemster.
Superblij met mijn aankoop, assortiment bestaat uit meer dan alleen kopjes, kijk maar op haar website.

12 de março de 2026

Resposta da Sus.Studio

Wat een fijne review, dankjewel! Heerlijk om te horen dat je zo tevreden bent en de moeite hebt genomen om dit te laten weten. Dankjewel!!

Miep miep …..

Supersnelle service !!

10 de março de 2026

Resposta da Sus.Studio

Yes, dankjewel! Haha, leuke woordspeling ook :) Bedankt voor je review, erg blij mee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste ervaring was heel goed

Eerste ervaring was heel goed. Snelle verzending. Breekbare spulletjes heel goed verpakt.

26 de fevereiro de 2026

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor deze fijne review! Super om te horen dat je zo tevreden was en het even wilt laten weten. Heel veel plezier met de mokken!

Prachtige mokjes

Prachtige mokjes, leuk ingepakt en snel geregeld!

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor deze fijne review! Dankjewel dat je de tijd nam om dit door te geven en heel veel plezier met je mooie mokjes!

Top service

Super service en prachtige artikelen

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor je review en weer super fijn om dit te horen! Geniet van je prachtige items!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supersnelle behandeling en goede…

Supersnelle behandeling en goede kommunikatie. Eén van de koppen was jammergenoeg kapot gegaan onder transport naar NL maar meteen kon ik een nieuwe krijgen. Hele goede ervaring!

20 de janeiro de 2026

Resposta da Sus.Studio

Ahh wat fijn zeg, dat je ondanks een kapot product (is altijd balen...) toch blij bent met mijn service en producten! Top dat je de moeite hebt genomen voor deze review, dankjewel! Liefs, Marieke

Prachtige mokken

Prachtige mokken gekregen, heel blij mee

13 de janeiro de 2026

Resposta da Sus.Studio

Super leuk om dit te horen, dankjewel! Heel veel plezier met je mooie mokken, liefs Marieke

Wat een mooie producten

Wat een mooie producten! Goed advies via de chat, snel geleverd en dan ook nog heel mooi ingepakt. Top!

6 de janeiro de 2026

Resposta da Sus.Studio

Wat een heerlijke review, dankjewel! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent, geniet van je producten! Liefs, Marieke

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige koffie kopjes binnen…

Prachtige koffie kopjes binnen gekregen.
Ze waren super goed ingepakt!

29 de dezembro de 2025

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel, wat fijn om te horen! En heel veel plezier met alle bakjes koffie die je uit je mooie kopjes mag gaan drinken. Liefs! Marieke

Super tevreden klant!

Wij hebben meerdere keren hier al mooie kopjes/Mokken gekocht.
Ze kunnen in de vaatwasser, dus praktisch en als je online besteld dan word alles prachtig voor je ingepakt.
Zo blij met al onze mooie spulletjes hier vandaan!

21 de dezembro de 2025

Resposta da Sus.Studio

Wat een heerlijke review, dankjewel! Zo leuk dat je de moeite hebt genomen dit te laten weten... Geniet van je mooie mokken! Liefs, Marieke