Sus.Studio Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geleverd, mooi ingepakt, met veel zorg en aandacht. De mokken zijn echt prachtig! Ik overweeg de aanschaf van een nieuw koffieapparaat omdat deze mokken vragen om ook af en toe met een cappuccino... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een aantal maanden geleden heb ik Salie kommetjes gekocht. Los van hoe prachtig ik de kommetjes vond was ik ook onder de indruk van de snelheid waarmee mijn bestelling werd verwerkt, hoe het verpakt e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie duidelijke website, prachtige artikelen. Had 2 mooie mokken besteld voor Valentijn voor mijn vriendin. Onderling contact gehad en ik kan wel zeggen ZEER coulant. Je krijgt netjes via email beri... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos
  2. Atacadista de Cerâmicas
  3. Loja de decoração de design de interiores

Sus.Studio heeft een passie voor mooie, handgemaakte producten! Denk aan handgemaakt keramiek uit Spanje en Portugal, maar ook handgemaakte en uniek ontworpen sieraden, die we lokaal in Nederland laten maken... Sus.Studio houdt van kleur, dus vaak zijn onze ontwerpen in de mooiste kleuren gemaakt. Zoek jij een uniek product of een prachtig cadeau? Een mooie koffiemok of theemok, een prachtige eikenhouten borrel/kaarsenplank? Of ga jij voor een uniek sieraad? Bij Sus.Studio zit je goed! Sus.Studio brengt jou graag een beetje extra geluk in je dagelijkse leven ✨

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

177 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

61 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super fijne webshop

Super fijne webshop, persoonlijk met eerlijk gemaakte producten. Top kwaliteit!

15 de novembro de 2024

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor deze top review! Heerlijk om te horen dat je zo tevreden bent met je handgemaakte producten 🙌🏻🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zo leuk om te geven aan iemand!

zo leuk om iets van jullie cadeau te geven aan iemand, niet alleen het artikel, maar de verpakking is al een cadeau op zich!

23 de novembro de 2024

Resposta da Sus.Studio

Wat een super fijne review! Dankjewel en heel fijn om te horen dat je zo geniet van het geven 🙌🏻✨

Altijd goede service

Altijd goede service
En mooie producten!
Ook erg leuk om mensen kado te geven dat is altijd een groot succes.

19 de novembro de 2024

Resposta da Sus.Studio

Super leuk om dit te horen, dankjewel! En top dat je onze producten graag cadeau geeft, dit vinden wij echt een compliment ✨✨

Zeer tevreden!

Snelle en prettige communicatie. Heel mooi en sfeervol verpakt!

16 de novembro de 2024

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor deze fijne review! Geniet van de prachtige producten ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk, professioneel en prachtig servies!

Ontzettend vriendelijk contact, werd met me meegedacht om alle aantallen die ik wilde van verschillende items in één keer te kunnen bestellen. Het product zelf is absoluut prachtig, ik was al verliefd op de foto’s maar in het echt zijn ze nóg mooier! Echt unieke, handgemaakte producten, allemaal nét even anders, ik hou ervan! Kan iedereen van harte aanbevelen om hier iets moois te kopen!

23 de outubro de 2024

Resposta da Sus.Studio

Wat een heerlijke review! Dankjewel, dat vinden we fantastisch en super fijn dat je zo tevreden en blij bent met onze producten & service én ook nog de moeite hebt genomen voor deze review 🤗
Liefs, Els&Marieke

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij met de verschillende mokken

Heel blij met de verschillende mokken! Een feestje om uit te drinken!!
Ook een super fijne service! Via de chat gemakkelijk contact. Wanneer er iets niet op voorraad is denken ze graag met je mee voor je bestelling.

23 de outubro de 2024

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor deze fantastische review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service, heerlijk om te horen! Liefs, Els&Marieke 🤗

Gaaf servies

Heel mooi servies maar ook de sieraden zijn top! En altijd erg mooi ingepakt. Super leuk om kado te geven.

6 de outubro de 2024

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor deze fijne review en top dat je zo tevreden bent! Geniet van je prachtige producten 🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Genieten van koffie in mooie mok

Ik ben heel blij met mijn mooie originele mokken. Prettige afstemming en snelle reactie bij vragen.

13 de setembro de 2024

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor je fijne review! Heerlijk om te horen dat je zo tevreden bent en bedankt dat je de moeite hebt genomen voor deze review 🤩

Goede presentatie

Goede presentatie, marketing en mooie spulletjes!

17 de setembro de 2024

Wat een fijne review, dankjewel! Vinden we top om te horen! Liefs, Els&Marieke

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Twee hele mooie, unieke gele mokken

Na bestellen snel twee hele mooie gele mokken gekregen. Ze waren goed verpakt en snel geleverd. Het zijn echt unieke gebakken mokken.
Ze werden geleverd met een persoonlijke kaart geschreven door de eigenaren van het bedrijf. 🥰

17 de setembro de 2024

Resposta da Sus.Studio

Wat een fijne en uitgebreide review! Top dat je de tijd neemt om dit te plaatsen en heel fijn dat je zo tevreden bent! Geniet van je mooie mokken 🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onwijs leuke en mooie mokken

Onwijs leuke en mooie mokken. Snelle en super vriendelijke service. Verzending was heel snel en de mokken aten goed en degelijk verpakt. Echt een aanrader!

26 de agosto de 2024

Resposta da Sus.Studio

Wát een top review 🫶🏼 Dankjewel!!
Heerlijk om te horen dat je er zo blij mee bent, we hebben het heel graag gedaan en geniet van je mooie producten 🎀

Top!

Snelle levering, fijn en persoonlijk contact en een prachtig product!

22 de agosto de 2024

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor deze heerlijke fijne review! Geniet van je mooie product 🥰

Aanrader

Het perfecte cadeau, snelle en persoonlijke service en prachtig verpakt. Aanrader!

30 de junho de 2024

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor de fijne review!! Top dat je zo tevreden bent :))

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering en leuk verpakt verzonden!

5 de junho de 2024

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor deze fijne review! Top om te horen dat het zo goed ontvangen is: geniet van je mooie producten 💚💚

Super geholpen!

Direct persoonlijk contact via Instagram en snelle levering! Mooi op tijd voor Moederdag. Leuk en mooi ingepakt, dus kan het zo geven!

5 de maio de 2024

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor deze fijne review!! Heerlijk om te horen dat je zo tevreden bent 🙌🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wunderschöne Tassen! Tolle Qualtät! Super schneller Versand!!

Vielen Dank, dass Sie es möglich gemacht haben und die wunderschönen Tassen so schnell nach Deutschland geschickt haben!
Die Tassen sind wuuuunderschööön!

10 de abril de 2024

Resposta da Sus.Studio

Dankjewel voor je heerlijke reactie!! Super fijn dat we je zo snel blij konden maken, zelfs in Duitsland 🇩🇪
Geniet van je mooie mokken 💜💜
- Vielen Dank für Ihre wundervolle Antwort!! Super schön, dass wir euch so schnell glücklich machen konnten, auch in Deutschland 🇩🇪
Genießen Sie Ihre schönen Tassen 💜💜-

Prachtig

Prachtige kopjes en snelle levering!

5 de abril de 2024

Resposta da Sus.Studio

Top review, dankjewel! Super fijn dat je er blij mee bent 🙌🏻