Fant anmeldelsene her etter at jeg hadde bestilt tuning og ble skeptisk til hele greia. Mottok boksen, koblet til og fulgte anvisningene. Alt gikk som det skulle og bilen ble totalt forandret ute... Ver mais
Top! Jätte snäll och snabbt kundservice. Jobbar mycket för att kunden blir nöjd. Tuning fungera fint, inga problem alls. Kan verkligen rekommendera BSR!
Med mer än tre decenniers erfarenhet av professionell racing och utveckling av motorer har vi rätt kunskap för att göra ditt liv snabbare! Vi är experter som brinner för att överföra våra erfarenheter från racingbanan till din bil för att du ska få ut mer av din körning. I vårt testlabb i de småländska skogarna utvecklar våra ingenjörer morgondagens produkter för att ta fram motoroptimering i världsklass skräddarsydd för din bil. Varje motoralternativ, som vi utvecklar produkter till, provkörs på väg samt testas individuellt, i så kallat rototest, för att säkerställa den exakta effekten före och efter trimning. Vi garanterar att inget annat än bilens prestanda påverkas. Färddator, antisladdsystem, beräkningar av serviceintervaller, momentbegränsningar i växellåda och andra inställningar berörs inte när du trimmar din bil med en produkt som vi utvecklat.
Deltavägen 9, 352 45, Växjö, Suécia
Respondeu a 81% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
I’m not sure—maybe send the package? It’s been a month and a half, and the only email I’ve received is a confirmation that you received the payment.
Har bestilt en PPC one - for 14 dage siden, har ikke modtaget noget endnu - så kan ikke give flere stjerner.

Resposta de BSR Svenska AB
Har fortfarande inte fått beställningen gjord 30 mars. Ingen uppdatering om leverans. Inget.

Resposta de BSR Svenska AB
Very unserious company, customer support was totally useless in my case, asked to return the purchase, never got any clear answer, and then at last they said that the return window had close, so I have goods for EUR899 plus import costs that are totally useless for me.

Resposta de BSR Svenska AB
Oseriöst företag. Tar inte ansvar vid vilseledande produkter. Handla inte av dem

Resposta de BSR Svenska AB
Skulle ha läst recensioner innan jag beställde…support svarar ej och paketet är inte ens skickat efter nästan en vecka.

Resposta de BSR Svenska AB
Optimeringen syntes på märkesverkstad trots att PPC,n nollade optimeringen .Inte bra, Taskig kundtjänst 20 min i telefon kö för att få reda på att man måste chatta till sig svar. Trevlig kille dock men inget gensvar, iaf inte det jag velat ha. Aldrig mer ett inkopplat trim härifrån. Skulle googlat och kommit fram till att det finns seriösa aktörer på marknaden..

Resposta de BSR Svenska AB
Great company to deal with, but an optiflow intake for my Volvo 740, the quality was fantastic and they went above and beyond to help me as well. I Will definitely be doing business again. Thanks you!

Resposta de BSR Svenska AB
Blufföretag som vill ha mer pengar efter affären är uppgjord! Beställde och betalade varor på kampanjpris (Blackfriday) direkt på plats i deras butik. Allt fanns på lager hos deras leverantör och skulle skickas direkt hem till mig dagen efter. Efter ca 1 vecka mailar jag då inget har dykt upp. Fick svar relativt omgående att det var lagersaldofel sedan blev det tyst. Påminnde flera gånger via mail utan respons. Ringde deras telefonsupport men blev nerkopplad. Efter 2månader utan svar började jag ”chatta” med deras support(visade sig att vara ägaren Stefan) som inte kände till detta och hänvisade till deras kundservice. Fick till ett teamsmöte med deras kundservice. där de då hänvisade till att de ville ha 12000kr MER betalt då leverantören till dem ville ha mer betalt. Försökte hävda att vi kommit överens om pris och jag redan betalt. Kundservice killen skulle kolla med Stefan(ägaren) och återkomma. Efter ytterligare en månad utan återkoppling från BSR, dvs 3månader sedan betalning åkte jag ToR (25*2 mil). De hävdade fortfarande att jag skulle betala 12.000kr. Efter att surnat till rejält så valde de att betala tillbaka mina pengar. Känns riktigt oseriöst företag som vill lura sina kunder. Då det är oerhört svårt att få tag på BSR varken på mail eller telefon samt att de lurar sina kunder vill jag verkligen varna andra för att handla där.

Resposta de BSR Svenska AB
Jag är mycket besviken på denna butik. Jag beställde en vara för nästan en månad sedan och den har fortfarande inte kommit fram. Det är helt oacceptabelt att behöva vänta så länge utan någon tydlig information om leveransen. Kundservicen har inte varit hjälpsam och jag har inte fått någon ordentlig förklaring till förseningen. Jag kan tyvärr inte rekommendera denna butik till någon.

Resposta de BSR Svenska AB
Couple of bolts were missing, but they were sent after I told support

Resposta de BSR Svenska AB
Missade min beställning. Fick den snabbt efter jag mailat och påmint. Kunde skickat med något/någon reklamgrej som en gest för att man missat orden.

Resposta de BSR Svenska AB
Bra och enkel installation när man väll fick till det var min egna data som strulade lite

Resposta de BSR Svenska AB
Försöker få tag på bsr genom telefon på deras telefontider men blir nerkopplad hela tiden.

Resposta de BSR Svenska AB
Seriösaste aktören i Sverige på optimeringar med råge!

Resposta de BSR Svenska AB
Jag hade problem med en order som dem försökte att komma fram till vad problemt var, dock gick själva problemt inte att lösa med dem kom fram till en bra alternativ lösning. i övrigt väldigt trevliga.

Resposta de BSR Svenska AB
Supertrevlig serviceinriktad personal som verkligen hjälper till att få nöjda kunder. Bra kvalité samt bra support.

Resposta de BSR Svenska AB
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.