Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Företaget måste jobba med på att inkludera mer åldrar. Jag har en dotter som är 16 år blir 17 i år och jag får inte träna med henne vi betalar separata gym medlemskap i onödan hon går på Friskis. Hon... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag bad er personal att säga upp mitt medlemskap. Flickan gick in på er sida på nätet och sade upp mitt medlemskap. Jag litade på att hon visste vad hon gjorde. När jag tre månader senare, 20 april... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição

Hos oss tränar du dygnet runt på över 280 gym. Gruppträning och tjejgym ingår alltid. Välkommen till Fitness24Seven.

Informações de contato

2,8

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

552 avaliações

Respondeu a 34% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag går på spinning varje onsdag och…

Jag går på spinning varje onsdag och tycker att det är kanon, har en mycket trevlig och bra instruktör Kalle i Råsunda.

Sen har jag aldrig känt mig uttittad eftersom man känner att folkkär på gymmet för sin skull och inte för att visa sina nya träningskläder .
Skön och avslappnad stämning.

15 de abril de 2026

Rent och fräscht!

Rent och fräscht!

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd 😊
Hör gärna av dig om det är något vi kan hjälpa dig med framöver!

Adduktor-/Abduktormaskin är bara…

Adduktor-/Abduktormaskin är bara tillgänglig för tjejer då den finns i tjejgymmet vi killar vill ha den utflyttad för det finns många av som behöver den för vår träning det det är önskat och påtalat av flera månag gånger men det görs inget åt problemet

Resposta de Fitness24seven

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi uppskattar verkligen din feedback och tar den vidare internt.

Tillgängligt och prisvärt

Jag får allt jag tycker är viktigast: bra tillgänglighet och (på de flesta ställen) rejält med utrustning, till ett pris ingen kan matcha. Så 4:an är solklar. På morgnarna har jag varit med om att omklädningsrum inte varit tillgängliga pga städning. Kunde man lösa detta, så att man inte behöver vänta 5-10 min på att få komma till, så vore det en 5:a.

Resposta de Fitness24seven

Tack för ditt fina omdöme. Hoppas vi slår dina förväntningar och når upp till 5 stjärnor nästa gång 😊

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Insläpp fungerar betydligt bättre nu…

Insläpp fungerar betydligt bättre nu med qr än de tidigare icke-fungerande fingeravtrycksläsarna. Bra pris. Saknar fortsatt en ski-pull/skidstakningsdragapparat i Farsta.

15 de abril de 2026

Hej Ingrid,
Tack för din feedback! Vi uppskattar verkligen att ha dig hos oss – du är en viktig del av vår gemenskap. Vi jobbar hela tiden för att bli bättre. 💪

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Slitet gym med trasiga maskiner

Slitet gym med trasiga maskiner, AI musik istället för träningsmusik. Löpbanden väldigt gamla.

Resposta de Fitness24seven

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att ge oss feedback om din upplevelse hos oss. Vi kommer kika på musiken och maskinerna.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra gym med fungerande maskiner

Bra gym med fungerande maskiner, snabb service om någon maskin går sönder.
Trevliga gäster samt personal.

Bra pris

Bra pris, bra att man har tillgång till alla gym, bra alternativa gruppträning

Resposta de Fitness24seven

Vi uppskattar verkligen att ha dig hos oss – du är en viktig del av vår gemenskap. Vi jobbar hela tiden för att bli bättre, så säg gärna till om det är något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse 💪

Rent och ljust

Rent och ljust o bra med s k tjejrum!

19 de abril de 2026

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd 😊

Stor trevlig anläggning

Stor trevlig anläggning. Trevlig personal.

17 de abril de 2026

Älskar !!

Älskar !!
Kanongym!

Hej Michelle,

De e alltid öppet..

De e alltid öppet... de finns allt att träna med.. även om vissa maskiner börjar bli (old).. dax att byta den Totalt värdelösa musiken.. samma hela tiden.. fräsht å städat överlag.. Tack

Hej Carl
Tack för din review! Vi uppskattar verkligen att ha dig hos oss – du är en viktig del av vår gemenskap. Vi jobbar hela tiden för att bli bättre, så tack för din konkreta feedback. 💪

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det är fräscht och bra maskiner..

Hej Stefan,
Tack för ditt stöd – det betyder verkligen mycket! Vi ser fram emot att ha dig här igen och fortsätta skapa fler bra träningsstunder tillsammans 💪

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra gym som alltid har tjej-gym där man…

Bra gym som alltid har tjej-gym där man kan träna helt ostört.

4 de abril de 2026

Hej Anna,
Stort tack för din fantastiska recension! Vad kul att höra att du trivs hos oss och vårt tjejgym 😊
Du är alltid välkommen att höra av dig om det är något vi kan göra ännu bättre.
Tack för att du tränar hos oss!

Fresh

Rent , fresh lokal . Nya maskiner
Bra grupp träning

6 de abril de 2026

Hej Hana,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jätteglad det var längesen jag tränade…

Jätteglad det var längesen jag tränade men jag hade lite dåligt asså tankar och sånt här grejen men jag är jätteglad jag ska bara träna igen

//Fitness24Seven 💙

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.