sv.fortissio.com Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fattar inte riktigt när jag ser dessa negativa omdömen. Jag har varit med fortissio nu i mer än 5 månader och efter att ha testat ett dussin andra sidor kan jag säga att detta ställe är rätt för mig.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag började med handel under det senaste decenniet och har varit med Fortissio i tre år nu. Enkel och tydlig plattform med minimala provisioner, samtidigt som den har en licens och alla nödvändiga dok... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The support team at Fortissio is amazing. They are always available to help with any issues or questions. The platform itself is reliable and easy to navigate. I have seen good returns on my investmen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fortisso är riktiga bedragare. De lurar en att investera pengar i olika marknader och säger att exempelvis kakaomarknaden eller olja kommer att stiga kraftigt, och rekommenderar att man köper dessa ti... Ver mais

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

49 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

11 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gå inte på denna bluffen!

Blev uppringd ett par gånger och de bad mig registrera och sätta in pengar, men jag gick in på trustpilot och läste massa!
Och sa att jag vill läsa på lite mer om dem innan jag sätter in pengar!
Det slutade med att han kallade mig "J*vla fjolla" och la på!
Gå inte på denna bluff!
Sa att han satt i Spanien!

29 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gå inte på det ifall du inte kan hantera aktier och har marginal för att förlora ännu mer.

En uppringare gav aldrig upp och sa hela tiden att det är säkert du förlorar inga pengar på det och du har garantier. Jag sätter i 10.000kr (1000euro), lägger pengarna på spel efter deras rekommendation. Jag vann en del absolut men inget jag tog ut. Jag satte in en del på en aktie, även fast jag endast la in 3000 säger vi så drog det på resterande för att hålla positionen öppen vilket jag inte fick någon information om. Sedan bad han mig lägga i både sälj och köp position vilket jag gjorde. Det slutade med att allt stängdes ner och nu står det 0 kronor på kontot. De är omöjliga att nå och ringer från Malta.

Rekommenderar inte om du inte vet vad du själv gör.

22 de abril de 2024

Oseriöst

Blev uppringd av en kille som fick det att kännas väldigt oseriöst. Han klickade mig utan att säga något mer efter att jag hade sagt att jag ej var intresserad.

18 de março de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Känns inte seriöst

En säljare ringde upp direkt efter att jag hade klickat på en länk på Instagram om att få mer information då jag är intresserad av att lära mig mer men ville egentligen bara få information via mejl om vad de hade att erbjuda och hur det fungerar. Försäljaren var pådrivande och jag reggade ett konto sedan ville han att jag skulle föra över pengar på en gång för att komma igång men detta avstyrde jag bestämt (han var väldigt argumenterande för att jag skulle göra det, men det gjorde jag alltså inte). JAg sa att jag ville kika ruint lite först och att vi kunde höras lite längre fram. Sedan har de ringt flera gånger per dag, VARJE dag, ibland 3-4 gånger efter varandra, från olika nummer och jag har valt att inte svarat då vi varit iväg på resa och jag också ville kolla upp företaget lite mer. Nu väl hemma igen och efter att ha läst på om dem i lugn och ro valde jag att svara och säga att jag inte var intresserad. Han svarade då lite surt"att men det kan ju vara värt att prova och sedan kan du ju bara plocka ut pengarna om det inte är något för dig." Nej, sa jag. Och då la han helt sonika på. Bara så där. Antar att han får sin provision så snart man har satt in pengar så det var det enda han egentligen var intresserad av, att jag skulle föra över pengar till mitt reggade Fortissio-konto. Läst nu att de är på 88:e på daytrading.coms lista "Best Day Trading Platforms and Brokers in 2024". Inte direkt en strålande placering...... Företag som fullkomligen jagar en per telefon på detta sätt, där försäljaren är så pådrivande och sedan otrevlig gör ju inte att man på något sätt får ett förtroende för dem. Tack, men NEJ tack!

5 de março de 2024