Virkelig god service med stor viden på…
Virkelig god service med stor viden på omådet. Kan bestemt anbefales,
Og rimelig pris.
Svendborg IT Support hjælper private og mindre virksomheder i Svendborg og omegn med IT-support, opsætning og fejlfinding – hurtigt, enkelt og uden unødigt teknisk snak. Jeg tilbyder hjælp med alt fra langsomme computere, oprydning og optimering, installation af programmer, printer- og Wi-Fi-problemer til opsætning af internet, TV og streaming. Mit fokus er at levere en løsning, der virker – og at du forstår, hvad der er lavet. Derfor gennemgår jeg altid det vigtigste med dig, giver konkrete anbefalinger og sikrer, at du føler dig tryg ved din opsætning efter besøget. Jeg lægger vægt på ordentlighed, punktlighed og god kommunikation. Mange opgaver kan løses samme dag eller inden for kort tid, og jeg tilpasser altid hjælpen til dit behov – uanset om du ønsker en hurtig reparation, en gennemgang af din sikkerhed, eller en komplet opsætning fra bunden. Når opgaven er afsluttet, er du velkommen til at give din vurdering af oplevelsen her på Trustpilot. Din feedback hjælper andre med at finde en pålidelig IT-support – og hjælper mig med at blive endnu bedre.
5700, Svendborg, Dinamarca
Virkelig god service med stor viden på omådet. Kan bestemt anbefales,
Og rimelig pris.
Jeg lavede en aftale om afhentning. Oscar kom til tiden. Han havde et par spørgsmål og tog afsted igen. 2-3 timer efter var opgaven løst og der er aftalt aflevering.. det kan simpelthen ikke være bedre. Denne fyr er gemt i kontakter.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.