Svensk Låneförmedling AB Avaliações 23

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har fått otroligt bra och professionell hjälp av Filip Johansson på Svensk Låneförmedling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Proffsigt bemötande och tålamod medans jag kollade upp andra alternativ. Inga gömda utgifter, rakt på sak och snabbt hanterat. Vet inte hur andra är men pratade med Marie och hon va grymt bra och re... Ver mais

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

23 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick hjälp med mina lån och är…

Jag fick hjälp med mina lån och är väldigt nöjd att dom kunde lösa det på ett smidigt sätt.

18 de maio de 2026

Tack så mycket!

Vad roligt att höra att du är väldigt nöjd med vår hjälp. Vår målsättning är alltid att göra processen så smidig och enkel som möjligt och hjälpa våra kunder att hitta en lösning som passar deras situation.

Tack för ditt förtroende!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt nöjd med hjälp att samla ihop…

Väldigt nöjd med hjälp att samla ihop lån.

12 de maio de 2026

Resposta da Svensk Låneförmedling AB

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är väldigt nöjd med hjälpen att samla dina lån. Vår målsättning är alltid att göra processen så smidig och enkel som möjligt och hjälpa våra kunder att hitta en lösning som passar deras situation.

Tack för ditt förtroende!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har fått otroligt bra och…

Han har varit mycket kunnig, tydlig och engagerad genom hela processen. Jag kände mig trygg från början till slut och fick all hjälp jag behövde på ett smidigt och effektivt sätt.
Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker seriös och professionell rådgivning.
5 stjärnor ⭐️
Med vanlig hälsningar Aziz Omar

23 de abril de 2026

Hej Aziz,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Det gläder oss verkligen att höra att du kände dig trygg genom hela processen och att du upplevde hjälpen som både smidig, effektiv och professionell. Precis den upplevelsen vill vi ge varje kund som kommer i kontakt med oss.

Vi uppskattar också din varma rekommendation och ditt förtroende, det betyder mycket för oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Thanks you Marie for helping me

Thanks you Marie for helping me. I really appreciate you so much for your customer service and kindness ❤️

22 de abril de 2026

Resposta da Svensk Låneförmedling AB

Thank you so much for your kind words!

We’re very happy to hear that Marie was able to help you and provide the service and kindness you deserved. We will make sure to pass your lovely feedback on to her.

We truly appreciate your trust in us.

Kind regards,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ge osanning smutsar ner yrket

Det ringde en kille som erbjöd hjälp att dra ner ränta på befintliga lån. Han fick alla uppgifter och var väldigt positiv så jag skulle sen bli kontaktad av "förhandlare". Vilket inte stämde. Denna kille kom inte endast med osanning utan gjorde dessutom en vanlig låneansökan som jag absolut inte bett om då behov inte finns. Det som utlovades i samtalet med bl.a. ränteminskning var 100% lögn. Under all kritik! Klassisk situation gällande säljare och det är dessa som smutsar ner ryktet för telefonförsäljning.

14 de abril de 2026

Resposta da Svensk Låneförmedling AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi tar sådan här feedback på största allvar och ser allvarligt på om något upplevts som otydligt eller inte motsvarat dina förväntningar. Det är självklart inte den känsla vi vill att någon ska få efter kontakt med oss.

Vi har påbörjat en intern genomgång av ärendet och kommer även att kontakta dig personligen för att reda ut vad som har hänt, besvara dina frågor och försöka hitta en lösning som du känner dig nöjd med.

Vår ambition är alltid att vara tydliga, seriösa och hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt.

Jätte Bra bemötande.

13 de abril de 2026

Resposta da Svensk Låneförmedling AB

Tack så mycket för att du delar din upplevelse och vad roligt att du fick bra bemötande.

Proffsig och smidig hjälp

Theo på Svensk Låneförmedlingen var mycket serviceminded med hjälp av privatlån. Rekommenderas.

8 de abril de 2026

Resposta da Svensk Låneförmedling AB

Tack snälla för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde hjälpen som både proffsig och smidig. Theo blir garanterat glad över din feedback – vi ska se till att föra den vidare!

Tack också för din rekommendation, det betyder mycket för oss.

Tack för hjälpen!

Vill tacka er för er hjälp och engagemang med att få ett lån med lägre månadskostnaderna. Det gick så snabbt och resultatet blev bra!

7 de abril de 2026

Resposta da Svensk Låneförmedling AB

Tack snälla för ditt fina omdöme!

Vad kul att höra att du är nöjd både med resultatet och hur snabbt det gick. Att kunna hjälpa till att sänka månadskostnaderna är precis det vi strävar efter.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Proffsigt bemötande och tålamod medans…

Proffsigt bemötande och tålamod medans jag kollade upp andra alternativ.
Inga gömda utgifter, rakt på sak och snabbt hanterat.
Vet inte hur andra är men pratade med Marie och hon va grymt bra och respektfull.

2 de abril de 2026

Resposta da Svensk Låneförmedling AB

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad kul att höra att du upplevde processen som både tydlig och smidig – precis så vi vill att det ska kännas. Att du tog dig tid att jämföra alternativ är helt rätt, och vi är glada att vi kunde finnas där som ett tryggt och transparent alternativ under tiden.

Extra roligt att höra dina ord om Marie – vi ska självklart se till att hon får ta del av din feedback.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver!

Med vänlig hälsning,

Fick bra hjälp med att samla mina lån,

Fick bra hjälp med att samla mina lån,
Mycket trevliga och professionella
Kan rekommendera starkt

1 de abril de 2026

Resposta da Svensk Låneförmedling AB

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig!

Vad roligt att höra att du är nöjd med hjälpen att samla dina lån och att du upplevde oss som både trevliga och professionella – det betyder mycket för oss.

Tack också för din rekommendation, det uppskattar vi verkligen!

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The person I was in contact with was…

The person I was in contact with was called Theodor ( or something very similar) he was very very helpful and patient with me,as I am not very digitally technical, and it made my experience dealing with the company much easier

17 de março de 2026

Hi,

Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience!

We’re really happy to hear that Theodor was able to support you in a helpful and patient way — making things simple and clear is something we truly strive for, especially when it comes to navigating digital processes.

Your feedback means a lot to us, and we’ll be sure to pass your kind words on to him.

If you ever need help again in the future, you’re always welcome to reach out!

Best regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket trevlig handläggare som hjälpte…

Mycket trevlig handläggare som hjälpte mig på ett väldigt bra sätt

19 de março de 2026

Resposta da Svensk Låneförmedling AB

Hej! Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med hjälpen du fick – vi strävar alltid efter att ge ett så tryggt och smidigt bemötande som möjligt.

Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Att de lyssnade

9 de fevereiro de 2026

Resposta da Svensk Låneförmedling AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med hjälpen du fått och att du upplevt att vi verkligen lyssnat på dig.

Vår ambition är alltid att göra det enkelt att jämföra lån och hitta bättre villkor hos våra samarbetande banker & långivare.

Tack för förtroendet!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick rignd upp och super hjälpsam och…

Fick rignd upp och super hjälpsam och vänlig bemötande och hjälp från Theo på Svensk Låneförmedling. Kom ner i mina räntakostnader enormt, mycket tacksam, precis det som jag behövde! Fick svar på alla mina frågor och fick förklarat allt mycket tålmodigt och tydligt. Kan rekommendera.

12 de março de 2026

Resposta da Svensk Låneförmedling AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med hjälpen du fått.

Tack för förtroendet!

Otrevliga och pushiga anställda

Otrevliga och pushiga anställda.
Ringer trots att jag sagt att jag inte är intresserad och påpekar arrogant att jag gärna får betala dyrt varje månad utan deras hjälp 🙄 sjukt oprofessionellt

5 de março de 2026

Resposta da Svensk Låneförmedling AB

Tack för din feedback. Det du beskriver är inte den upplevelse vi vill att någon ska ha i kontakt med oss. Vi strävar efter ett respektfullt bemötande och att alltid respektera när någon tackar nej.

Kontakta oss gärna på info@svensklaneformedling.se så att vi kan följa upp vad som hänt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dom ringer mig på min döda brors…

Dom ringer mig på min döda brors nummer. Skrattade åt mig när jag sa ta bort numret. Jag bedjande sa sluta ringa det gör jätteont att höra telefonen ringa med försäljning. Min bror hade inga lån. Jag har inga lån. Sluta!!

4 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det är bland det värsta jag varit med…

Det är bland det värsta jag varit med om. Jag är 58 år och har varit med om mycket. Jag råkade svara i telefonen,jobbat natt. Jag undviker annars alltid att svara på okända nummer. För mig blev det ett outhärdlig!Inte intresserad av att byta bank över huvudet taget, men fick skickat förslag på mail som jag inte var intresserad av. Svensk låneförmedling har teroriserat mig, känns som en evighet!! Droppen var när jag fick ett kontrakt från sevenday att signera. Jag ringde naturligtvis upp Sevenday! Mycket trevlig och förstående person. Hon frågade om jag har polisanmält detta. Nej, polisen har annat att göra. Fy sjutton för dessa företag och personer som med uppsåt gör allt för sina pengar!Jag själv har haft ångest och är kränkt över allt detta ringande och min tid, som jag inte har till att ringa banken och säga sanningen!! Ja, jag måste har ljudet på pga min familj.

3 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dom terror ringer mig från det här…

Dom terror ringer mig från det här företaget varje vecka och idag när jag sa sluta ring mig för att ni kan inte hjälpa mig med några lån ändå, jag har pratat med er förr osv så kallade personen mig otrevlig inte bara 1 utan 2 gånger. Riktigt oprofessionellt och inte ett företag jag skulle lita på med sån personal som inte ens kan ta ett nej och säga tack och hej. Nej nej nej, välj någon annan om ni kan!!

16 de novembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.