Superenkel uthyrning av stuga. verkar som om allt bara är i sin ordning. Fortsätter allt så här kan de bara rekommenderas varmt. Vi ser fram emot att se om det också finns som utlovat i husbeskriv... Ver mais
As a host it is sometimes disapointing that directly after having confirmed a booking, it already is cancelled. I understand because the guest didn't pay to TripTo directly. Better there is a l... Ver mais
Allt med det här företaget ser skumt ut, allt från sidan till prissättningen. Det ser ut som en utländsk sida som har blivit översatt till svenska (och det kanske är halvsant). Det var enda sida... Ver mais
Jag har hyrt ut mina två stugor i Stockholms skärgård i nästan 10 år med hjälp av denna bokningstjänst. Hjälp vad tiden går :-( Jag måste säga tack för en bra service och ett trevligt bemötande. Und... Ver mais
Oavsett resa eller semester i Sverige: Hyr snabbt och smidigt din stuga, lägenhet, hotell eller herrgård hos Sverigesemster.com - Svensk stuguthyrning.
Storgatan 63, 38540, Bergkvara, Suécia
Jättefin stuga, nära bra fiskevatten. Supertrevligt bemötande av hyresvärd! Vi hade en jättebra minisemester!

Helt ok
Dock problem när vi skulle betala in slutsumman till ägaren av objektet. Konstigt angivet kontonummer. Efter kontakt med ägaren swishade vi summan, uppdelat på två.

Resposta da Sweden-holidays.com
Ja är absolut inget fel på bemötande och om man behöver hjälp. Men att man inte hittade min betalning, att ni inte har bättre kommunikation mellan er och stugägarna .makulerade min bokning innan att ens skicka ett mail och fråga vad som hänt..eller kolla mer. mail lästes inte. Fick inte svar. I samband med bokning..när man vet att man betalat första betalningen och att man får ett mail..din bokning är makulerad..då misstänker man ju direkt att ni är någon lursida att ni inte finns. Bilder läggs upp bara. Är ju mycket sånt nu för tiden så man tänker på det med en gång. Är ju onödigt.

Resposta da Sweden-holidays.com
Bra bemötande vid mitt misstag att betala slutlig avgift till fel konto.
Kanske ett tydligare upplägg avseende betalningsformerna.

Resposta da Sweden-holidays.com
Vi är inte hyresgäster utan uthyrare. Vi är nöjda, men det hade blivit en femma om det varit lite enklare att fylla i årsplanering och priser.

Resposta da Sweden-holidays.com
Alltid snabba att svara när man skickat Mail. Har inget negativt att säga.

Resposta da Sweden-holidays.com
Allt fungerar lätt o smidigt !
Bra kommunikation
Inte att glömma att vi har bara haft super bra gäster detta är också väldigt värdefullt !

Resposta da Sweden-holidays.com
Booked a house, which i had to cancel because of the covid 19 situation in sweden. I did that before the 40 days required. The house was then rehired to other people, bu stille they kept 25 % of the total hire, for what they call booking charge. Well in my book that is not, in there book it is.

Resposta da Sweden-holidays.com
En perfekt vecka, med en engagerad mycket trevlig värd.
Stugan ger vi full poäng.
Återkommer gärna igen.

Resposta da Sweden-holidays.com
Because of covid-19 is for us not possible to travel Sweden, so we need to cancel our vacation. It is a shame that there is no possibility to have refundable of your reservation fee.

Resposta da Sweden-holidays.com
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.