Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt löjligt bra service – långt över vad jag är van vid när det gäller e-handel. Industrins högsta standard? Jag är helt övertygad. Jag lade en beställning på kvällen och blev uppringd redan morgonen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag beställde ett helsystem till min MC. De fick hem det när de sa att den skulle levereras. När jag väl åkte och hämta upp den så var jag bemött på ett bra sätt. Så jag valde att fixa ECUn hos Swedis... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grym support, snabba svar och personlig service. Har aldrig varit med om någon liknande personligt engagerad service. Rekommenderas 👍 Skickade iväg en fråga om broms & kopplings handtag, fick s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de acessórios para equipamentos de motocicletas

Med fokus på kvalité i så väl kundbemötande som i produktvalet lämnar Swedish Race Parts inget åt slumpen. Det viktigaste för oss är att kunna erbjuda rätt produkt till rätt pris och att du som kund känner att du fått den nivå av service, kunskap och trygghet i ditt köp att du vill återvända till oss oavsett om det gäller rådgivning eller en ny order. Ledord som; Service – Kunskap – Kvalité – Pris, säkerställer vi att vi kan erbjuda rätt produkt till såväl den erfarna tävlingsföraren eller teamet så som till den glada amatören.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

126 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Beställning Dominator helsystem

Jag beställde ett Dominator helsystem till min Kawasaki Z900, samt ett sportfilter. Bra och enkel hemsida, smidig beställningsprocess och bra priser. Snabba svar från kundservice vid frågor och funderingar. Det enda som drar ner betyget till bara en 3:a är att jag önskat att leveranstiden framgått i produktbeskrivningen eller vid beställning/utcheckningen. 3-4 veckors leveranstid vill man gärna veta innan man beställer, inte efter när man frågar. Vore kanon om det framkommit redan under beställningen. Annars en väldigt smidig och bra sida.

15 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra företag och trevlig personal…

Mycket bra företag och trevlig personal som svarar på alla mina frågor! Bra priser och utbud Rekommenderas.
Kommer att handla igen.

1 de janeiro de 2026

Resposta da Swedishraceparts

Tack så mycket för ditt fina omdöme 🏍️

Fantastisk service

Snabb återkoppling , fantastisk service och snabba leveranser !

29 de setembro de 2025

Tack Thomas. Gott nytt år 🍾🍾🍾🏍️🏍️🏍️

Korrekt uppträdande

Korrekt uppträdande, snabb leverans och bra priser

1 de dezembro de 2025

Resposta da Swedishraceparts

Tack Stefan för fint betyg. Önskar dig god fortsättning och Gott Nytt År 🏍️🏍️🏍️🍾🥂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Bra kvalitet på grejerna.

20 de novembro de 2025

Tack Carina. Kul att du gillar det vi säljer. 🏍️🏍️🏍️

Trevligt och proffsigt bemötande

Trevligt och proffsigt bemötande. Hittade kabeln hos er som jag inte hittade någon annanstans.

31 de outubro de 2025

Resposta da Swedishraceparts

Tack för ert generösa betyg. 🏍️👌

Lång leveranstid hos producent (avgasrör), men bra kundservice av SRP

Leveranstid avgasrör: 1/5
Kundservice: 4/5

Beställde ett DominatoR avgasrör (som specialtillverkas i Polen) 13 augusti av SRP. Hemsida säger 12-15 dagars produktionstid + leveranstid.

Pga rådande världsbild (krig osv) uppgick produktionstid av röret till 2 oktober (41 arbetsdagar). Info om sen leverans fick jag först efter att jag på förutsatt leveransdatum efterfrågar avgasröret, varpå konversation följer med Daniel Gustafsson under kommande veckor för att hålla mig uppdaterad om rörets status. Lite irriterande att behöva jaga men förstår att SRP som distributör inte kan skynda på producenten (DominatoR). It is what it is.

Irritationen var hög pga det långt försenade avgasröret, men Daniel Gustafsson visade förståelse och gjorde sitt yttersta för att säkerställa kundnöjdhet. Vid slutgiltig leverans 1 vecka efter röret byggs klart var jag ändå nöjd och tackade Daniel för hans serviceinriktade arbete.

Jag kommer beställa från SRP igen, de är en fenomenal distributör. Men tipsar andra användare att beställa avgasrör med lång (!) framförhållning.

17 de outubro de 2025

Resposta da Swedishraceparts

Hej Tim. Tack för ditt omdöme av din order. Precis som du skriver så blev du och 2 andra kraftigt lidandes av rest noterat material hos Dominator som försenade hela deras process. Det händer inte ofta, men när det väl händer så är det sjukt tråkigt att behöva vänta. Tackar för ditt tålamod och är glad att du blev nöjd med produkt och kompensation för dröjsmålet.

Mycket bra förpackat

Mycket bra förpackat. Bra pris och hyggligt snabb leverans. Bra information om förväntad leverans..

1 de outubro de 2025

Tack Hans för ditt fina omdöme 🏍️👌

Superbra service

Superbra service! Tack!

2 de outubro de 2025

Resposta da Swedishraceparts

Tack Monika för ditt fina omdöme. Hoppas regnskyddet håller dig torr :)

Bra Kundservice

Extremt bra kundservice som vill att allt ska bli rätt. Trevliga & snabba.

28 de julho de 2025

Tack Joel.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen återkoppling och lång leverans

Säkert jätte bra och smidigt om rör finns inne på lager. I mitt fall var alla rör slutsålda efter mailkonversation. 10-12 arbetsdagar plus frakt skulle de ta att få de rör jag beställde. Väntat nu i 5 veckor och inte fått någon återkoppling om hur status är, annullerade beställningen och är inte intresserad av att handla av er.

7 de julho de 2025

Resposta da Swedishraceparts

Hej. Vi tycker precis som du det är tråkigt med förseningar. Inget vi vill ha men tyvärr uppstår dem. När en producent inte hinner med pga att det är stålbrist och extremt högtryck på orders, så blir leveranstiden längre. Vi försöker återkoppla på våra kund orders, men givetvis kan även vi missa att det.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.