Bra och snabb leverans, smidig retur. Efter retur pga fel storlek blev jag uppringd av kundtjänst som hjälpte till och fixade nya byxor i rätt storlek. Service som fysiska butiker borde vara, men... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Gode priser, god kvalitet, god levering - det er svært at være utilfreds. ;) Købte en Lynx Antibite Hunting Jacket. Størrelsesguiden virker og jakken passer som den skal. God information undervejs.
Die gesamte Beratung und Kommunikation möchte ich als hervorragend bezeichnen. Stets freundlich und es wird auf alle Kundenwünsche eingegangen. Die Qualität der Swedteam Produkte sind ebenfalls her... Ver mais
Website changes from English to Swedish when clicking a different product / page. That's a bit annoying to change the language every time.
Detalhes da empresa
Swedteam grundades i Länghem i Västra Götaland år 1919. Över 100 år senare kan vi stolt säga att vi fortfarande ligger kvar på samma plats – och fortfarande arbetar efter samma filosofi. Här vårdar vi våra kunders älskade gamla plagg och tar samtidigt fram nya, innovativa och slitstarka material. Här förenar vi gammalt och nytt. Swedteam är i grunden ett familjeföretag som i generationer har samlat på sig kunskap och erfarenhet kring jakt. För att kunna erbjuda kläder av högsta kvalitet arbetar vi tillsammans med jägare. Vi testar, utvecklar och testar igen tills att produkterna är hundraprocentiga. Vårt mål är att hela tiden utvecklas och hitta nya vägar. I vår utvecklingsgrupp ingår kvinnliga och manliga jägare med stor jakterfarenhet och med höga krav på sin utrustning. Vi lyssnar också på dig som jägare för att få en bild av vad som efterfrågas. Vilka egenskaper, färger eller tekniska lösningar fattas? Vi finns för dig som är jägare och arbetar ständigt för att kunna möta dina önskemål. Swedteam finns i dag i länder över hela Europa. Vi fortsätter hela tiden att utveckla våra produkter och samla på oss mer kunskap.
Informações de contato
Boråsvägen 23, 51444, Länghem, Suécia
- 0325-618070
- info@swedteam.com
- swedteam.myshopify.com
Não respondeu a avaliações negativas
Top Product
Jakken lever i høj grad op til mine…
Jakken lever i høj grad op til mine forventninger og jeg synes, den er pæn.
Jedes Mal wenn ich bei Ihnen bestelle
Jedes Mal wenn ich bei Ihnen bestelle, meine Lieferadresse in der Bestellung steht, kommt ihre Lieferung in der nächsten Postfiliale an und ich muss diese dort abholen. Bei den Spritpreisen ist das für mich ein erheblicher Mehrpreis und Zeitaufwand bis in die nächste Stadt zu fahren. Deshalb ist dies für mich nicht zufriedenstellend!
Super materiał bardzo lekka
God oplevelse på Swedteams webshop.
Gode priser, god kvalitet, god levering - det er svært at være utilfreds. ;)
God information undervejs.
Werkt erg secuur en snel
Werkt erg secuur en snel
Zowel met retour sturen als de te ontvangen pakketten. Heel erg tevreden!
Alltid bra grejer från Swedteam !
The products are lovely
The products are lovely, however the delivery could have been better
Hervorragender Kundenservice
Die Qualität der Swedteam Produkte sind ebenfalls hervorragend in Qualität, Verarbeitung und Haltbarkeit.
Besten Dank, ich bin langjähriger Kunde und werde das mit Sicherheit auch bleiben.
Snabbt och smidigt utan krångel med…
Snabbt och smidigt utan krångel med leverans plus topp kvalitet när det gäller jaktkläder med rimliga priser.
Pefekt
Pefekt! Sowohl Versand, wie auch Rückanwicklung nicht passender Teile aus der Bestellung.
Alltid tryggt att handla från Swedteam
Alltid tryggt att handla från Swedteam, Både vad gäller kvalitet, funktion och service.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.