Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde Stora Padelpaketet med padelbollar, strumpor och overgrip-linda och är riktigt nöjd. Snabb leverans, bra kvalitet på alla produkter och smidig beställning rakt igenom. Märks att det finns et... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag köpte deras Ultimate Grip-sockor till min son och han är verkligen imponerad. De ger ett otroligt bra grepp och sitter perfekt på foten, vilket är precis vad han önskade för träning. Jag kan varmt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte lite grejer via swestarsports.com, bland annat deras Ultimate Grip sock. Jätteskön socka som också gör att foten sitter som en smäck i skon. Grejen var att efter bara 4-5 gångers användande hade... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en kylande sporthandduk, som funkade över förväntan. Har nervklåda i nacke och armar och använder kylspray för att dämpa klådan. Handduken var en mycket bra komplement. Den svalkar utan att man... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos esportivos

Med dig i fokus - alltid nära kunden. Sportartiklar med fokus på Padeltennis där kvalitet, känsla och hållbarhet står i centrum. Vi har produkterna för ditt spel såsom padelbollar, grepplindor, strumpor mm.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

239 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

För lång lev tid

För lång lev tid. Annars bra!

18 de agosto de 2022

Resposta da Swestarsports

Hej Jerker, va tråkigt att du fick vänta. Ibland går postgången trögare än vi önskat. Kul att du gillade produkterna och stort lycka till med din aktivitet😊

Återkommande kund

Fantastisk kvalité, snabb leverans och super bra service ⭐️

8 de julho de 2022

Resposta da Swestarsports

Vad glada vi blir Gorana, lycka till med din aktivitet😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Riktigt bra kvalité. Världsklass!!

Riktigt bra kvalité på alla produkter.
Mycket enkelt att lägga en beställning på hemsidan och väldigt snabb leveranstid. Världsklass!!

29 de junho de 2022

Resposta da Swestarsports

Tack snälla för din feedback och lycka till med ditt spel 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och snabb respons på…

Snabb leverans och snabb respons på frågor och wow vilka 🎾🎾🎾. Tack kommer definitivt handla hos er fler gånger ⭐️⭐️⭐️.

23 de junho de 2022

Resposta da Swestarsports

Så nu tacksam för din feedback Ivan☺️ Och kul att du uppskattar våra produkter och support❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Riktigt snabba leveranser och grymma…

Riktigt snabba leveranser och grymma produkter till ett bra pris.

23 de junho de 2022

Resposta da Swestarsports

Vad kul att höra att du uppskattar våra produkter samt leveranstiden Hansson☺️💪🏻

Bambustrumporna är fantastiska

Bambustrumporna är fantastiska. Blixtsnabba leveranser samt ett kundbemötande i världsklass!

Resposta da Swestarsports

Stort tack Robin och så kul att höra att du uppskattar våra produkter och är nöjd med leveranserna☺️

Vamos💪🏻

Utmärkta produkter!

Riktigt nöjd med Swestars produkter. Strumporna är fantastiska i träningsskorna! Har även köpt bollar och grepplinda som jag är supernöjd med!! Kan varmt rekommendera detta varumärke!!

Resposta da Swestarsports

Vad kul att höra din fina feedback Sandra☺️ Stort lycka till med dina vidare aktiviteter i våra produkter👍

Swestarsports 👍👍👍

Snabba leveranser och grymma lindor. Strumporna med halkskydd är ju en skänk från ovan. Riktigt bra är dom.

Resposta da Swestarsports

Stort tack för din fina feedback Dennis☺️ Och kul att du också upptäckt våra härliga greppstrumpor😎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättebra produkter och snabb leverans

Jättebra produkter och snabb leverans! Mina favoriter: ankelstrumporna, extreme grepplinda och evolution padelbollarna. ⭐️

Resposta da Swestarsports

Vad kul att höra att du uppskattar våra produkter Sandra☺️

Vamos💪🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grymma produkter av hög kvalitet

Grymma produkter av hög kvalitet, till ett bra pris!

Resposta da Swestarsports

R.V stort tack för din feedback och så glada att du är nöjd med våra produkter☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, Grymt bra kvalite på deras produkter samt till ett bra pris. Behövs inte säga mer. Fortsätt med det grymma arbetet👍

Resposta da Swestarsports

Stort tack Kemal! Och så kul att du uppskattar våra produkter⭐️ Lycka till med spelet framöver och alla bandejas😎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Underbar kvalité och snabb leverans

Underbar kvalité och snabb leverans! Mycket nöjd med dom underbara strumporna, perfekt att använda både i vardag och sportliga sammanhang!

Trevligt bemötande och väldigt bra kundservice👍🏼

Resposta da Swestarsports

Stort tack Alexander! Så härligt att du också som många andra upptäckt att man kan använda strumporna till vardags också☺️ Trevligt bemötande får du alltid av oss på Swestarsports👌

++++

Grymma bollar, mäktiga strumpor & fantastisk service!

Resposta da Swestarsports

Gott namn! Magicians Mike☺️ Kanske kan bli en ev våra kommande produkter ju😂 så kul att du uppskattar våra produkter! Lycka till med ditt spel framöver👍

Grymma produkter!!!

Snabbleverans, hjälpsamma och bra bemötande när man behöver hjälp och det viktigaste:

Deras produkter är grymma från stumporna till dem nya bollarna som håller länge, längre än dem flesta bilar jag testat.

Resposta da Swestarsports

Så kul med din feedback Jaddi! Och väldigt glada att du uppskattar våra produkter och att du också märkt vår hållbarhetsfokus som vi prioriterar för dig som kund💯

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, rätt kvalitet på det jag beställde. Väldigt nöjd!

Resposta da Swestarsports

Stort tack för de fina orden! Och hoppas det blir många Vamos framöver Moggek🎾💪🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har testat strumporna som är av bambu.

Har testat strumporna som är av bambu.
Kanonbra.
Ingen lukt, hållbara och mjuka även efter tvätt och torktumling.
Snabba leveranser.
Nöjd med mitt köp.

Resposta da Swestarsports

Stort tack JM! Så kul att du upptäckt fördelarna med bambu som gör att man absorberar svett och lukt väldigt bra☺️ Och att våra leveranser lever upp till dina förväntningar🤩

Perfect!

Perfekta bollar! Hållbarheten är lång i jämförelse med andra märken..

Strumporna är bland dem skönaste på marknaden o lindorna är gudomliga.

Vamos!!!

12 de junho de 2022

Resposta da Swestarsports

Hej Jim, Stort tack för din feedback och de fina orden, det betyder så mycket för oss. Lycka till med ditt spel.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.