Hele fijne website om op te bestellen. Ik heb voor mijn neefjes zwembroekjes gekocht met bijpassende puddle jumpers, het zijn echt super leuke prints!
Veja o que dizem as avaliações
Na mijn eerdere negatieve review verdienen jullie zeker een aanpassing! Na mijn review is er direct contact met mij opgenomen via de mail, de persoon die mij destijds geholpen had gedurende het p... Ver mais
Zoals al in meerdere reviews staat het pakje met blauwe streepjes mist de drukknoopjes om het pakje onderaan te sluiten en dus niet bruikbaar, geld kwijt. Al meerdere mails gestuurd, worden niet mee... Ver mais
Nadat ik een lek geconstateerd had in ons 1 dag oude zwembad, kon ik kiezen tussen een restitutie of een pakket met leuke inflatebles ter compensatie voor het plakken. Het bad is in.principe van p... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Swim Essentials
☀️☀️☀️☀️☀️☀️
Met een breed assortiment Opblaasartikelen, Zwemkleding voor kids, Strandspeelgoed, Strandlakens en Frame Zwembaden hebben we voor ieder wat wils!
Met typerende Swim Essentials Designs zoals onze Panterprint, Tropicalprint en Circusprint hebben we voor ieder kind en zelfs iedere volwassene hét perfecte item voor deze zomer!
Informações de contato
Rietveldenweg 40, 5222 AR, 's-Hertogenbosch, Holanda
- 0737113710
- info@swimessentials.nl
- swimessentials.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Super tevreden.
Zwembandjes zijn precies zoals op de foto. Zeer goede kwaliteit!
Ik bevel 100% aan!
Makkelijk besteld, snel geleverd. iedereen is jaloers op mijn nieuwe roze opblaasbare flamingo Echte aanrader.
Defect van product
Defect van product. Super opgelost en perfecte service. Nieuw product gekregen.
Snel geleverd en leuke producten.
Snelle levering en fijn contact!
Mooie producten en goede kwaliteit
Snelle levering en mooie spullen !
Verkeerde artikel ontvangen en al 6…
Verkeerde artikel ontvangen en al 6 dagen geleden gemaild maar geen reactie.
Snelle levering en top producten!!
zeer tevreden van de kwaliteit en de…
zeer tevreden van de kwaliteit en de service
Super service
Super service, snelle levering alles tiptop.
TOP webwinkel.
helaas verkeerd geleverd
leuke spullen, op tijd geleverd ( dat wel) echter niet de juiste producten, meteen per mail gemaild, ook direct antwoord gekregen.
Daarna heb ik weer geantwoord op de mail, vervolgens nooit meer iets gehoord. De niet correct geleverde luchtbedjes dan maar cadeau gedaan, ook leuk!! maar toch jammerrrrrrr
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.