Swiss Clinic Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag har än så länge bara hunnit använda Skin Roller, hudkräm och ögonkräm i fem dagar och har ännu inte märkt någon större skillnad mer än att huden känns lite fnasig, troligtvis på grund av rollandet... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vet inte om det är en tillfällighet (väljer att inte tro det för det har aldrig hänt förut) men efter 3 dagar med swiss clinic rengöring, dag- och nattcreme så är jag helt tom på småfinnar och sår! På... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har en del acne ärr på kinderna då jag har som ovana att klämma finnar/blemmor. Efter redan en vecka märkte jag otroligt nog redan stor skillnad på min hud i ansiktet. (Rullade med 0,5mm rullen varje... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hej jag har hållit på med blekningen i fem dagar, ser fortfarande ingen blekning o första sprutan av blek medel är slut. Vi får väl se om det funkar har ju två sprutor kvar. Det är ju ändå en bra slan... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de bem-estar

Informação fornecida por fontes externas variadas

Swiss Clinic är ett internationellt företag som säljer innovativa hälso- och skönhetsprodukter med en bevisad effekt och med ett varaktigt resultat.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

556 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag fick fel saker i mitt paket :/

24 de abril de 2018

Hej Hanna,

Vi är ledsna att du mottog fel produkter.

Ditt ärende har behandlats och ett nytt paket med rätt produkter har kommit fram till ett ombud.
En kompensation för dett har vi även lagt med i den nya försändelsen.

Vi ser till att skicka ett mail till dig med mer information om var den är och hur du kan hämta ut paketet.

Ha en fin dag!

Med vänlig hälsning,

Hårolja

Mycket nöjd. Snabb leverans. Känner redan skillnad av behandlingen.

9 de abril de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med denna produkt…

Jag är mycket nöjd med denna produkt jag beställde! Har redan rekommenderat detta till mina vänner! Tacka Lisa Anckarman, det va av henne jag upptäckte denna produkt!
Mvh Johanna

3 de abril de 2018

Besviken!

Skenorna är inte alls bra, ramlade ur munnen hela tiden och såg ingen resultat. Jag följde instruktionerna från punkt till punkt men skenorna vägrade att sitta fast. Var tvungen att använda mina egna skenor, tänderna fick vita fläckar istället för att hela tänderna blev blekta. Jag är väldigt besviken på produkten och trodde verkligen att den skulle bli bra men verkar som att jag slösade pengar.

25 de março de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har börjat att använda min produkt

Jag har börjat att använda min produkt. Och jag anser att denna hemsida är en tryggsam, snabb leverans och som har väldigt användbara produkter. Jag har letat efter en sådan produkt länge, men hittade inte vad jag sökte. Jag kommer att köpa fler produkter utav denna hemsida, jag rekommenderar hemsidan strakt. Med vänliga hälsningar

19 de março de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blir röd och svullen runt ögonen

Blir röd och svullen runt ögonen, totalt värdelöst för de priset tyvärr.

18 de março de 2018

Hej Hanna,

Vi är ledsna över att detta har skett.
Vänligen ta direkt kontakt med vår kundtjänst via mail och förklara vad som har hänt.

Du når oss på info@swissclinic.se

Ha en fortsatt trevlig dag.

Med vänlig hälsning,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpt fransserumet som jag börjat…

Köpt fransserumet som jag börjat använda för 3 dagar sedan. Det tar ett tag innan jag kan förvänta mig resultat av själva produkten. Men i övrigt är jag fullt nöjd med swissclinic. Snabb och bra leverans, mer kan jag inte begära.

9 de março de 2018
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

OK från mig

Jag är nöjd med beställningen från Swiss

8 de março de 2018

Hej Marika,

Tack för att du tog dig tid för att ge ditt omdöme.

Vi hade verkligen uppskattat om du kunde skriva hur vi hade kunnat göra din upplevelse ännu bättre.
Maila oss din feedback till info@swissclinic.se

Ha en underbar dag!

Mvh