Har haft besøg af Lars, fra syn-af-varmepumpe.dk som var yderst professionel. Fik renset vores varmepumpe, inde og ude. Han gav sig virkelig god tid og fortalte udførligt om hvad han gjorde og h... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig godt service besøg, hvor Lars brugte tid på at sætte os ind i hvordan varmepumpen virkede og skulle rengøres. Venligt og servicemindet personale
A empresa respondeu
Jeg bor i en kolonihave hvor vi har en varmepumpe, og aldrig havde jeg troet at det kunne være en særlig oplevelse at få den tilset. Jeg havde to flinke, kompetente mænd ude, som ydede en langt over f... Ver mais
Buen 55, 3490, Kvistgård, Dinamarca

Resposta de Syn Af Varmepumpe
Alle aftaler overholdt og meget venlig betjening
Vi fik udskiftet vores gamle varmepumpe med en ny top-model (Mitsubishi Hero). Servicen var helt i top, både over telefon/mail, og da Anders og Lars installerede varmepumpen på matriklen.
De har styr på deres varmpumpe-viden og er utroligt venlige – kan varmt anbefale dem.
Hvilken oplevelse af grundighed vedr eftersyn af varmepumpe …ALT blev skilt ad og renset …. Anders brænder for sit arbejde- Det en sjældenhed Idag…. Tak Anders

Resposta de Syn Af Varmepumpe
Jeg fik lavet service på min varmepumpe af to utrolig dygtige og effektive mænd og til en rigtig god pris. De vil helt sikkert blive brugt igen næste gang

Resposta de Syn Af Varmepumpe
Flink lyttende og høflig service. Resultatet upåklageligt.

Resposta de Syn Af Varmepumpe
Yderst profesionelle, top service og ordentlige.
Jeg var gået i panik, fordi varmepumpen i sommerhuset ikke varmede en kold vinteraften. Havde fået besked fra mægler ved køb af sommerhus for ca. 6 mdr. siden, at varmepumpen var synet.
Jeg kontaktede Anders, som var meget venlig og næsten smed, hvad han havde i hænderne for at komme og foretage et syn. Han forklarede mig meget detaljeret, hvad der var galt og jeg fik sat muligheder op med priser mundtligt efterfulgt af et skriftligt tilbud. Hele tiden blev der taget god tid til at svare på mine spørgsmål - dem havde jeg mange af, da jeg aldrig har haft en varmepumpe. Anders kunne fortælle mig, at varmepumpen aldrig var blevet synet:( Der var flere ting galt med den og jeg besluttede at købe en ny som Anders fik sat op asap til stor glæde for hele familien.
Fair pris på det hele og super service.
Jeg kan til en hver tid anbefale firmaet. Og jeg husker at ringe efter service en gang om året👍🏼

Resposta de Syn Af Varmepumpe
Jeg havde besøg af Lars og Anders fordi min familie og jeg gik og frøs når vi var i vores sommerhus. Det gør vi ikke mere, det er en skøn oplevelse at komme til et opvarmet hus når vi holder weekend.Syn af varmepumpe kan absolut anbefales de levere en høj faglighed og god service og er nogle varme mennesker Niclas hedegaard

Resposta de Syn Af Varmepumpe
Eftersyn af luft til vand varmepumpe. God service til fornuftig pris. Dem kommer jeg til at bruge igen næste år.

Hurtig service
Ærlig
Meget tilfreds med information mht. Udbedringen af vores varmepumpe
Ringer helt sikkert til jer igen, hvis vi får problmer igen

Resposta de Syn Af Varmepumpe
Strålende service, rigtig fin gennemgang og rengøring af vores varmepumpe.

Resposta de Syn Af Varmepumpe
Har haft besøg af Lars, fra syn-af-varmepumpe.dk som var yderst professionel.
Fik renset vores varmepumpe, inde og ude.
Han gav sig virkelig god tid og fortalte udførligt om hvad han gjorde og hvorfor.
Stor anbefaling herfra og har allerede sat kryds i kalenderen til næste gang vi skal ringe efter dem til eftersyn.

Resposta de Syn Af Varmepumpe
Havde en samtale med syn-af-varmepumpe over telefonen, i forhold til lovpligtig eftersyn af vores varmepumpe. De tog sig god tid til at fortælle om hvordan de udføre eftersyn, og forklarede hvorfor nogle af de problemer vi har er opstået. Dette på trods af at vi i samtalen hurtigt kom ind på, at de desværre ikke køre i vores område (Jylland).
Vi fik et rigtig postitiv indtryk af syn.af-varmepumpe.dk, som virker noget mere grundige end dem vi har til at lave eftersyn nu. Nu mangler vi bare de åbner en filial i Jylland. :D

Resposta de Syn Af Varmepumpe
Jeg har dd fået lavet syn af min varmepumpe i min kolonihave.
Jeg fik besøg af 2 dygtige, behagelige og yderst servicemindet mænd som gjorde meget ud af og forklare og vise undervejs.
Jeg kan klart anbefale syn af varmepumpe til andre. De er desuden punktlige, har en fair pris og leverer et super stykke arbejde.

Resposta de Syn Af Varmepumpe
Punktlige. Venlige. Grundige og informative.
Jeg ved nu mere om min varmepumpe end tidligere og den ser flot ud. Prisen er også god
Kan anbefales.
Karin Hansen

Resposta de Syn Af Varmepumpe
Jeg har heldigvis! Svaret på en flyer i min postkasse, på service af min varmepumpe.
Så hurtigt som jeg svarede havde jeg dagen efter besøg af 2 venlige - dygtige - og forstående - mænd. 1 time efter var både udedel + indedel renset så flot, jeg fik yderligere lidt gennemgang af min fjernbetjening!
Super service - så hold jer endelig ikke tilbage med at reflektere på firmaet Syn af varmepumpe.dk

Resposta de Syn Af Varmepumpe
super service, kom som aftalt og meget fair pris

Resposta de Syn Af Varmepumpe
Hurtig respons, god og grundig service. Meget informativ. Kan varmt anbefales.

Resposta de Syn Af Varmepumpe
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.