Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lang leverings tid Da jeg fik sms om at varen var leveret , var det en forkert adresse der var angivet .Jeg skrev til firmaet at den var forkert leveret , de påstod at jeg havde skrevet forkert adre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice. Kiggede på 4Pets Caree hundebur kl. 2130 - var i tvivl om størrelsen på buret. Skrev i ders chat, og 'Trine' svarede inden for 20 sek. På et tidspunkt var hun kortvarigt "... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg handler altid foder og tilskud hos T-Horse uanset priser hos andre forhandlere. Og det gør jeg af den simple grund, at T- Horse altid har gode priser samt den bedste og personlige service med det... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestiller altid hundemad her. Der er altid god service og hurtig levering:-) vi har aldrig haft problemer og har nok bestilt derfra de seneste 2 år.

Detalhes da empresa

1. Loja de Ração
  2. Loja de Acessórios para Montaria
  3. Loja de suprimentos para animais de estimação
  4. Arreios
  5. Selaria
  6. Loja de vitaminas e suplementos

Escrito pela empresa

T-Horse er en webshop og fysisk butik i Ølgod, der satser på kvalitets hestefoder, hundefoder, kattefoder og til alle de andre dyr. Vi tilbyder fx Nordic Horse, Aveve, Amequ by Dangro, Equifirst, Arion og Nutra-Nuggets. Vi har også en masse udstyr til heste og andre kæledyr og selvfølgelig til rigtige gode priser. T-horse står altid klar til at yde dig den bedst mulige service og rådgivning. Hos os får du ⇒gratis levering⇐ af produkter ca 40 km fra T-Horse i Ølgod nem og bekvemmelig til stald døren eller hoveddøren. Vi er tit ude med hestefoder, hundefoder og kattefoder i blandt andet Varde, Ølgod, Grindsted, Billund, Esbjerg, Skjern, Tarm, Bramming, Tjæreborg, Blåvand, Nørre Nebel, Outrup. Helle, Ansager, Oksbøl, Henne, Agerbæk og samt lejlighedsvis Ribe og Herning. Du skal bare bestille på hjemmesiden "levering med det Røde Lyn" så kommer Trine med dit foder. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os også uden for butikkens åbningstid.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Aldrig problemer ;-)

15 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uklar kommunikation og forsinkelse

Jeg blev d. 11. december informeret om, at en vare i min ordre var udsolgt, og at resten af ordren ville blive sendt samme dag. På den baggrund forventede jeg, at ordren blev afsendt der.

Det skete dog ikke, og først en uge senere – efter jeg selv tog kontakt – fik jeg besked om, at man havde afventet svar fra mig. Jeg har forståelse for, at der kan være ekstra travlt op til jul, men det var ærgerligt og skuffende, at forsinkelsen blev forklaret på den måde, da der i den oprindelige mail ikke blev lagt op til, at jeg skulle reagere.

Da ordren derfor ikke kunne nå frem i tide, valgte jeg at få den annulleret.

17 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Venlig personale.
Hurtig levering, får altid leverer til min garage.
Får altid en besked når det røde lyn har været forbi, så jeg kan hente varene i min garage.

22 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Der blev sendt en vare til mig (olie)…

Der blev sendt en vare til mig (olie) sidst i september som udløber i oktober.. Det er bare ikke godt nok.. Når jeg så skriver til dem. Tilbyder de mig 25 % tilbageført af prisen og får af vide at jeg bare kan bruge det.. Jeg giver ikke min hest med mavesår for gammel olie.. 🤦

3 de outubro de 2025
logotipo da T-Horse

Resposta de T-Horse

Hej Dinna

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med olien, du modtog fra os. Du har helt ret i, at udløbsdatoen burde have været opdaget, før varen blev sendt. Det var en fejl fra vores side, og det beklager vi naturligvis.

Da du kontaktede os, tilbød vi en delvis tilbagebetaling som kompensation og informerede om, hvad producenten oplyser – nemlig at olien ikke bliver dårlig fra den ene dag til den anden, men at brugen efter udløbsdato sker på eget ansvar. Vi har forståelse for, at du vælger ikke at bruge den, og vi er kede af, at vores løsning ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil meget gerne finde en løsning, du er tilfreds med – og du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få det afsluttet på en god måde.

T-Horse

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais