T Shirtwereld.nl Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top bedrijf! Eerder bij andere bedrijven bestellingen gedaan, dus spreek uit ervaring. De manier hoe de mensen bij T shirt wereld met klanten omgaan is echt meer dan keurig. Goede bereikbaarh... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2e bestelling geplaatst. T-shirts voldeden weer aan de verwachting alleen was het resultaat van de bedrukking van poloshirts niet naar wens. Hierover via email contact opgenomen. Duidelijke uitleg ont... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij T Shirtwereld.nl. De website is overzichtelijk en uitstekend: de kleuren zijn mooi helder en de print voelt stevig aan. Ook de levering was snel en al... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorige week zaterdag de shirts besteld, met het verzoek of ze binnen een week konden worden gedrukt en geleverd! Hier al snel een reactie op gekregen via de mail. Telefonisch nog even contact... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Estamparia

Een enkel shirtje of een groot evenement, wij bedrukken shirts en andere kleding super snel en tegen een eerlijke prijs! Van goedkope budgetshirts voor een eenmalige event tot high Premiumshirts voor de beste printkwaliteit. We werken met milieuvriendelijke waterbased inkt en hergebruiken zoveel mogelijk. Ontwerpen doe je heel eenvoudig zélf met de tools op de site ( maar hulp is maar 1 telefoontje verwijderd). Desgewenst heb je kleding al binnen een dag in huis ( of haal je het dezelfde avond nog bij ons op) met onze spoed of superspoed optie. Afhalen kan dagelijks tot 21.00 uur. Meer weten? Of speciale wensen? Bel gerust! We helpen graag. Ons werk is onze hobby en wij zijn pas tevreden als onze klanten blij zijn. Team T-shirtwereld.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

398 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

230 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit exact zoals ik het…

Goede kwaliteit exact zoals ik het wilde. Zeer tevreden de thirt's voor de kids vallen wel ruim, maar dat vind ik niet erg. Wij hadden gekozen voor spoedbezorging en binnen 3 dagen geleverd ook super.

1 de julho de 2026

fijn om te horen!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over mijn…

Ook de levering was snel en alles was netjes verpakt. De prijs-kwaliteitverhouding is prima en de klantenservice reageert vriendelijk en behulpzaam op vragen.

Al met al een aanrader voor iedereen die op zoek is naar gepersonaliseerde kleding van goede kwaliteit. Ik bestel hier zeker nog een keer!

30 de junho de 2026

Resposta da T Shirtwereld.nl

Bedankt voor het lieve review. Altijd fijn om klanten terug te mogen begroeten!

Teamshirts

Hier al snel een reactie op gekregen via de mail. Telefonisch nog even contact gehad, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Levering op donderdag, dus mooi optijd! Kwaliteit van de bedrukking ben ik dik tevreden over.

Bedankt voor de service!

2 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da T Shirtwereld.nl

bedankt voor de fijne woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit, pasvorm en maatvoering top!

Ik heb dit t-shirt voor een klant van mij besteld, omdat het bedrijf waar ik normaal mee werk niet had wat de klant zocht. Ik was eerder uitgeweken naar een ander printbedrijf en daar was de kwaliteit heel slecht van.

Mijn klant is over het shirt van t-shirtwereld heel erg tevreden. Het shirt voelt als een 2e huid, en de pasvorm klopt met de maat. Super blij mee!

11 de junho de 2026

Resposta da T Shirtwereld.nl

Wat fijn zo'n uitgebreid review. Fijn dat je klant het shirt zo fijn vind zitten!

Geweldig!

Stellen nooit teleur! Fantastische service en fijn contact!

12 de junho de 2026

Resposta da T Shirtwereld.nl

ahhh zo lief !!! maarrrr dat kan ook niet anders met zulke antastische klanten toch?!!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en goede kwaliteit…

Snelle levering en bovenal de kwaliteit van de kleding is echt TOP. Heb al meerdere keren kleding laten bedrukken over de loop van de jaren. Bedrukking ziet er nog steeds top uit!

10 de junho de 2026

Resposta da T Shirtwereld.nl

Het is voor ons iedere keer weer feest als we klanten terug zien komen :-) En als we dan een review als deze lezen geeft dat enorm veel energie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede check van het aangeleverde…

Goede check van het aangeleverde materiaal mbt bedrukken. Mooi afgewerkt en vlot geleverd.

3 de junho de 2026

Resposta da T Shirtwereld.nl

En zulke lieve woorden terwijl ik weet dat jouw bestelling langer op zich heeft laten wachten dan voor ons gebruikelijk maar dat was dan wel weer omdat we het mooiste resultaat wilde behalen. Ik geloof dat het goed gelukt is. Blij mee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kwaliteit en heel vriendelijk…

Super kwaliteit en heel vriendelijk contact!

9 de junho de 2026

Resposta da T Shirtwereld.nl

We doen ons best en helaas heeft de post soms wat tegelslag waardoor jij je bestelling niet op tijd geleverd kreeg. Dat vinden wij dan net zo naar als jij. Vriendelijkheid is nét dat stukje wat iedereen zo nodig heeft, en laat dat nu helemaal niets kosten.... :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

reageren snel en leveren een goed…

reageren snel en leveren een goed product.

9 de junho de 2026

Resposta da T Shirtwereld.nl

we proberen altijd snel te zijn. meestal lukt dat :-) ( soms als het zo druk is als nu laten we helaas wel eens iets langer op ons wachten marrrr bellen mag altijd!)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service om door een ringetje te halen

De postbode had z’n dag even niet en is het pakketje zoek geraakt. Maar dit bedrijf maakt er geen punt van en drukt meteen een nieuw shirt die wel is afgeleverd. En de kwaliteit is ook nog naar wens. Een prima bedrijf met vriendelijke en service gerichte medewerkers.

5 de junho de 2026

Resposta da T Shirtwereld.nl

Soms moet je niet boos worden maar gewoon handelen. Dan kom je veel verder. De post doet ontzettend zijn best en het gaat bijna altijd goed. Dit konden we gelukkig snel oplossen. bedankt voor die kans! Nu zijn we allemaal blij toch?!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, mooi geprinte letters. Zeer tevreden.

5 de junho de 2026

Dát horen we graag!!

Aanrader!!

Aanrader!!
Topkwaliteit shirts, uitstekende service en supersnelle levering. Alles perfect geregeld van bestelling tot bezorging.
Meer dan 5 sterren waard!

11 de junho de 2026

Resposta da T Shirtwereld.nl

Ik zie sterretjes ;-) maar vandaag ben ik daar super super super blij mee!!!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

de bedoeling was dat de tekst op de…

de bedoeling was dat de tekst op de achterkant kwam. Het stond op de voorkant. Een foutje van mijn kant of anders., Ik neem het maar voor lief. Verder nog geen klachten over de kwaliteit van de shirts of afdruk. binnen 3 dagen bezorgd. Dat was snel. Had op 5 tot 7 dagen gerekend.

2 de junho de 2026

Resposta da T Shirtwereld.nl

Kun je het niet terugzien in je account?? Dan kunnen wij dat misschien nog wel! even een telefoontje dan zoeken we het tot op de bodem uit want als we iets fout gedaan hebben gaan we natuuuurlijik werken aan een oplossing! Maar oplossen doe je samen dussssss even bellen! ( is nog gezellig ook ;-)

Jammer dat je ( nog steeds) niet even gebeld hebt! We hadden graag naar een passende oplossing gezocht met je. Volgende keer gewoon even doen hoor!!

Groetjes Esther van T-shirtwereld