Veja o que dizem as avaliações
Overzichtelijke site, veel keuze en mooi materiaal. De juiste maat opgegeven en ook gekregen. Dag na bestelling in huis, top Kortom zeer tevreden en superblij met 2 mooie tafelkleden
Het bestelde tafellinnen is nauwkeurig in de bestelde maat geleverd en is van prima kwaliteit. Wel even licht strijken na het uit de verpakking halen om de vouwen uit het linnen te verwijderen maar... Ver mais
Detalhes da empresa
Op TafelzeilOnline.com kan jij terecht voor al jouw tafelzeil, tafelbeschermers, placemats en nog veel meer tafelbekleding. In 2010 zijn wij als bedrijf begonnen op de markt, tegenwoordig verkopen we onze producten hoofdzakelijk online. TafelzeilOnline.com is gespecialiseerd in het digitaal op maat snijden van alle soorten afwasbare tafelkleden en folies. Doormiddel van een digitale snijplotter zijn we in staat om maatwerk te leveren tot op de millimeter nauwkeurig. Ook leveren we je bestelling razendsnel en staat ons klantenservice team voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Assortiment van TafelzeilOnline In ons assortiment vind je tafelzeil in maar liefst 400 verschillende designs. Of je nu op zoek bent naar een effen kleur, een kleurencombinatie of een thematisch tafel, bij ons vind je altijd wel een tafelzeil dat aan jouw wensen voldoet. Vrijwel al onze tafelzeilen zijn gemaakt van PVC, waardoor ze lang mee gaan en gemakkelijk schoon te maken zijn. Naast tafelzeilen, verkopen wij ook tafelkleden. Ons tafellinnen is gecoat. Zo verkrijg je een tafelkleed dat eruit ziet als linnen met de voordelen van een plastic tafelkleed. Onze tafelkleden zijn daarom gemakkelijk schoon te houden en ze kunnen gemakkelijk op 30 graden gewassen worden in de wasmachine. Wil je zolang mogelijk genieten van je tafel? Kijk dan eens naar ons assortiment tafelbeschermers. Wij hebben verschillende soorten in uiteenlopende diktes. Ook voor placemats ben je bij ons aan het juiste adres. Naast al deze producten vind je in ons assortiment ook verschillende soorten plakfolie en raamfolie. Met onze raamfolie zorg je voor meer privacy en voorkom je inkijk in je woning, maar ook als je veel last hebt van de zon, kun je overlast beperken met onze zonwerende raamfolie. Plakfolie daarentegen heeft uiteenlopende functies. Je kunt plakfolie ook gebruiken op ramen en deuren, maar je kan de uiteenlopende designs ook gebruiken om je oude meubels een nieuwe look te geven of bijvoorbeeld je wanden te decoreren.
Informações de contato
Ambachtsweg 13, 5627BZ, Eindhoven, Holanda
- klantenservice@tafelzeilonline.com
- tafelzeilonline.com
Gratis proefstaaltje bestellen?
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zeer goede communicatie via de app
Zeer goede communicatie via de app, prachtig tafelzeil, supersnelle levering, kortom, top!
Gisteren 3 stuks tafellinnen gekocht
Gisteren 3 stuks tafellinnen gekocht, als nieuwe klant mocht ik een korting van 10% ontvangen. Tijdens de online betaling had ik een internet-uitval waardoor mijn bestelling opeens verdween. Opnieuw alles ingevoerd, bleek dat de korting niet meer geldig was. Ik heb contact genomen met de verkoopdienst en alles uitgelegd. Ik krijg gisterenavond nog een mail dat de korting die ik niet kreeg, werd terugbetaald via een creditnota. Vandaag stond het geld al netjes op mijn rekening. Bravo voor de service en ☆☆☆☆☆ zijn zeker op hun plaats.
Snelle levering en mooie kwaliteit.
Overzichtelijke site
Overzichtelijke site, veel keuze en mooi materiaal.
De juiste maat opgegeven en ook gekregen.
Dag na bestelling in huis, top
Kortom zeer tevreden en superblij met 2 mooie tafelkleden
top zaak!
ruime overzicht en de uitgebreide keuze aan producten. Ik ben erg tevreden over de hoge kwaliteit van het assortiment en de snelle levering.
aanrader!
Levering ging volledig mis.
Goede kwaliteit en vlot geleverd
Goede kwaliteit en vlot geleverd
Zeer tevreden mee
Na wat onduidelijkheid vlot geleverd.
Verkeerde afmeting
De eertse bestelling was goed op maat, maar de tweede bestelling totaal niet!
ge-wel-dige service
Een doorzichtig pvc tafelzeil besteld bij dit bedrijf Het is gebruikelijk dat pvc zeil altijd iets krimpt en hier was ik mee bekend. Mijn zeil was echter buiten de maat tolerantie om, verder gekrompen. Zonder pardon wordt deze vervangen door tafelzeilonline. Bij het 2de exemplaar was er kennelijk iets mis gegaan met het op maat afsnijden van het zeil en ontstond er ook nu weer meer krimp dan de tolerantie toelaat. Ook nu weer wordt het exemplaar zonder moeite door dit bedrijf vervangen, wat een ge-wel-dige topservice. Dit bedrijf heeft klant tevredenheid hoog in het vaandel staan. U kunt hier gerust u zeil kopen :-)
Zeer klantgerichte service
Bij mijn eerste bestelling dacht ik een elips tafelzeil van 300x110 cm te hebben besteld, maar omdat ik had zitten rommelen met een kortingscode, bleek dat niet zo te zijn. Vervolgens had ik de bevestiging niet goed gelezen. Er werd een rechthoekig zeil geleverd. Nadat ik er een mailtje over had gestuurd, werd mij het royale aanbod gedaan van 30% korting op een nieuwe bestelling. Ze hadden dit niet hoeven doen, omdat het mijn eigen fout was, maar toch kwamen ze mij tegemoet. Echt top service!!! En de kwaliteit van het tafelzeil, 2 mm dik met afgeschuinde kanten is ook top.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.