Vi har fået renoveret vores tag af Anders og Casper på en gammel ejendom fra 1910. Det har været et ret komplekst projekt med mange specialløsninger og udfordringer. Tagfirmaet har håndteret opgaven b... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
God professionel oplevelse. Fin indledende dialog efter anbefaling fra genboen angående skift af tag og skimmelramt undertag. Dertil god kommunikation undervejs, da der opstod forskellige udfordringer... Ver mais
Vi fik lagt nyt tegltag, udskiftet Velux vinduer og etableret 2 zinkkviste af Anders og hans folk. De lavede et rigtig flot stykke arbejde og blev allerede færdige efter kun små 14 dage. Der opstå... Ver mais
Super professionelt arbejde, og god kommunikation hele vejen igennem. Der opstod uventet ekstra arbejde og udfordringer på vores gamle hus, men Anders var god til forklare hvad og hvorfor, og ikke mi... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi har beskæftiget os med tag- og facadearbejde de sidste 15 år. Ikke alene på grund af de mange års erfaring på taget, men også fordi vi dedikerer os til opgaven, og aldrig går på kompromis, tør vi godt kaldes os eksperter i tag arbejde.
Informações de contato
Kæmpe anbefaling af TagFirmaet ApS
Anders & co fra TagFirmaet ApS er top professionelle, pligtopfyldende og utroligt imødekommende. Vi har fået skiftet tegltag af dem for nylig. De kom med et skarpt tilbud, og hele processen var effektiv, hurtig og ordentlig. Vi var aldrig i tvivl om, hvad der skulle ske. Anders var altid til at komme i kontakt med, og de var gode til at tjekke ind på en venlig måde, når der skulle tages stilling.
Koordineringen med deres samarbejdspartnere fra murer til maler var vi godt orienteret om. Vi har følt os meget trygge gennem forløbet og er super glade for resultatet. Vi giver derfor vores varmeste anbefalinger til alle, der skulle stå over for tagprojekt.
Kompetente og levere som aftalt
Tagfirmaet er fagligt kompetente og levere som aftalt. Skiftede noget af vores tag i Gentofte indenfor aftalt tid. Fandt også fejl lavet af den tidligere entreprenør og fik dette udbedret. Håndværkerne er høflige og kan deres ting. Tagfirmaet får mine bedste anbefalinger selvom det jo er dumt når man endelig har fundet et godt firma
Vi har netop fået et nyt rødt tegltag…
Vi har netop fået et nyt rødt tegltag på vores villa i Birkerød udført at Tagfirmaet. Vi er meget tilfredse med hvordan hele processen har forløbet, og ikke mindst resultatet. Casper og Anders er super dygtige! Varmeste anbefalinger og fem store stjerner herfra.
Kun positivt at sige herfra
Kun positivt at sige herfra. Professionelt firma, og kan varmt anbefales.
Useriøst og uprofessionelt firma
Useriøst og uprofessionelt firma. De lovede at komme med tilbud på udskiftning af mit tag. Det trak i langdrag. Havde dem flere gange forbi og viste rundt - indvendigt og udvendigt. Fik en løgnehistorie for at de ikke kunne give et tilbud alligevel. Bare de fra starten af havde sagt at det var for stort arbejde for dem, så havde jeg ikke spildt alt den tid. De har slået sig op som om de er det store tagfirma - men pas på...
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.