Supernöjd
Lade en beställning på morgonen och produkten överlämnades till DHL samma dag. Strålande service – 5 stjärnor!
Komplett butik med takboxar, cykelhållare, lasthållare, takräcken från Thule, Packline, Calix och Whispbar
126 53, Hägersten, Suécia
Sem histórico de pedidos de avaliações
Kan inte annat än att ge er 5 stjärnor. Det fattades en sak i kitet från Thule men takbox.se fixade problemet med elegans. Problemet uppstod på fredagen och jag skulle åka på söndagen så det fanns inte tid att skicka ett nytt paket. Men takbox.se fixade då så jag kunde hämta nya delar från en konkurent i min stad utan något som hellst krångel.
Fel kan det bli oavsett var man köper saker men allt beror på hur man åtgärdar det.
Stort tack för det!
Beställde en front cover till takräcket efter att jag tappat bort den. Missade då att jag också behövde ett lås. Blev då uppringd av takbox.se som ville säkerställa om jag inte behövde lås och dessutom erbjöd sig att ordna med samma nyckel som mina övriga lås. Det här är service i världsklass.
Köpte ett kit med bla
Thule WingBar EVO BMW iX1 5-dr SUV 2023. Grym service!!
Tack Albin!
Patrick Hedlund
Full service från det jag gick in i butiken till jag åkte därifrån med en superfin Packline och lasthållare för otroliga 5700 kr. Känner mig så nöjd er!
Peter
Ordered, paid and was able to pick up my order the next day.
Riktigt bra företag. Seriös och snabb support vid mejlkontakt och man kan lita på att de levererar. Även snabb leverans. Serviceinriktat företag
Har varit återkommande kund flera år.
Köpte takbox och takräcke online och åkte och hämtade det. Fick den monterad och allt var klart på 20 minuter. Väldigt nöjd!
Superbra företag som verkligen tar hand om dig som kund. Priserna är väldigt bra och kunskapen också.
Rekommenderar till 100%
Hittade bästa priset på takboxen jag var ute efter på Takbox.se. Åkte dit en timme efter köp på webben och fick boxen monterad utan kostnad. Kunde inte bli bättre!
Nöjd med produkter .lite dyrare än andra konkurrensen. Top kvalité. Rekommenderar
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.