Vlotte en duidelijke communicatie Klantvriendelijke website Goede wagens Altijd stipt op tijd Service met een glimlach Wij maken al twee jaar gebruik van dit bedrijf voor het vervoer naar en v... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Taxi was perfect op tijd - zoals afgeproken. Vriendelijke chauffeur
Vriendelijk ondanks de uur 4uur in de morgen ,behulpzaam.
Alles wordt goed geregeld. Prijs is correct. Van en naar de luchthaven verloopt prima. Helemaal niks op aan te merken. Ik kan dit vervoer alleen maar aanbevelen. Indien we nog luchthavenvervoer... Ver mais
Detalhes da empresa
Uw specialist in luchthavenvervoer van en/of naar elke luchthaven in België, Nederland, Duitsland of Frankrijk, met aandacht voor comfort, stiptheid, klantvriendelijkheid, discretie, ...
Informações de contato
Klantvriendelijke website
Goede wagens
Altijd stipt op tijd
Service met een glimlach
Wij maken al twee jaar gebruik van dit bedrijf voor het vervoer naar en van de luchthaven en zullen dit blijven doen. Met een reservatie van dit bedrijf op zak kan jouw vakantie zorgeloos beginnen .
Netjes op tijd
Netjes op tijd, aangename babbel, rustig en veilig gereden!
Betrouwbaar, stipt, aangenaam
Eenvoudig online boeken maar daarnaast ook gemakkelijk telefonisch vriendelijk contact. Heel correct. Aangename auto's, aangename mensen. Heel behulpzaam. Heel stipt, altijd ietsje eerder al tekstbericht dat taxi ter beschikking staat. Aanrader!
Super taxi
Stipt, heel verzorgd en mooi voertuig, heel vriendelijke chauffeur
Vriendelijk ondanks de uur 4uur in de…
Vriendelijk ondanks de uur 4uur in de morgen ,behulpzaam.
Zeer stipte en vriendelijke bediening,
Zeer stipte en vriendelijke bediening,
Wij waren zeer, zeer tevreden .Ook de terug rit…. En zullen nog van uw diensten gebruik maken 👍
Men reageert snel op onze vraag
Men reageert snel op onze vraag. Is steeds correct in hun werk en houden zich perfect aan timing of houden je zéér goed op de hoogte van eventuele issues. (zoals wat later zijn)
Luchthaven vervoer
Zeer vlotte service! Geen stress bij vertrek op vakantie 👌
Taxi was perfect op tijd
Taxi was perfect op tijd - zoals afgeproken.
Vriendelijke chauffeur
Prima en betrouwbare service!
Wij doen al een paar jaar beroep op hen voor de verplaatsing nr de luchthaven; heel duidelijke prijsafspraak en heel duidelijke communicatie, steeds stipt op tijd... een aanrader !!
Altijd vriendelijk
Altijd vriendelijk, comfortabel vervoer en op tijd!
Super service
Super service, on time and very good driver. It is comfortable to start our holiday without worrying to be on time in the airport. And in our return flight the driver was already in the airport following our delays with the flight itself and the luggage. To be recommended for sure
Alles wordt goed geregeld.
Alles wordt goed geregeld.
Prijs is correct.
Van en naar de luchthaven verloopt prima.
Helemaal niks op aan te merken.
Ik kan dit vervoer alleen maar aanbevelen.
Indien we nog luchthavenvervoer nodig hebben zullen we dit zeker met dit bedrijf regelen.
Perfecte luchthaventransfer
Communicatie verliep snel en heel vlot. Alles was duidelijk en helemaal in orde. Chauffeurs waren stipt en vriendelijk!
Tiptop service
Stipt op tijd, propere auto, vriendelijk en behulpzaam!
Perfecte dienst.
Zeer vriendelijke chauffeur.
Goed op tijd. Super wagen.
Zeer goed ervaring.
Zeer stipte en betrouwbare service
Onze eerste keuze
Perfect op tijd zowel bij ophalen thuis en terug ophalen in Zaventem vlieghaven. Rustige rijdend en zeer vriendelijke, professionele chauffeurs. In luxe auto's gereden.
Voor ons, de eerste keuze de volgende keer dat we luchthavenvervoer nodig hebben.
Top service
Top service. Correct, Vriendelijk en gedienstig.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.