Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig god opplevelse har aldri snakket med en i kundeservice som var så hjelpsomme og hyggelig. I tillegg tok han seg god tid til å hjelpe og ikke bare prøve å bli fort ferdig. Helt fantastisk kunne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er en bedrift som inngikk samarbeid med Talkmore. Dette ble avsluttet innen kort tid etter inngåelse da det ikke fungerte slik det skulle. Vi gikk så tilbake til annen leverandør og betalte bruddge... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte abonnement i november, fordi jeg ble lovet en introduksjonsbonus i Trumf på NOK 1000.- Har etterlyst den flere ganger og nå i mars fikk jeg vite at jeg hadde bestilt abonnementet på "feil"... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Talkmore er Norges beste mobilselskap, jeg har hatt mange ulike siste 8 år. SMB Mobil er Norges verste mobilselskap, ikke ta dem dersom du driver en SMB slik jeg gjør. Hilsen Morten Meyer eftf. / MMbo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de telecomunicação

Escrito pela empresa

Talkmore tilbyr enkle og ærlige mobiltjenester til en god pris, med god kvalitet. Vi bruker Telenors nett, har Norges mest fornøyde kunder, og har vunnet pris for å være den mest bærekraftige bedriften i mobilbransjen. Velkommen!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 64% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Bestilte ny mobiltelefon som aldri kom. Ringte kundeservice som lovet å undersøke saken og ringe tilbake. Ble aldri oppringt. Skrev så mail til kundesenter krøllalfa talkmore.no uten å få svar. Mitt tredje forsøk var mail til nettbutikk krøllalfa talkmore.no som også forble ubesvart. Svært skuffende. Er det ingen voksne hjemme hos Talkmore?

26 de novembro de 2025

Rotete overgang, dårlig start

Et familiemedlem har bestilt abonnement hos Talkmore og beholder sitt telefonnummer. Intet simkort å spore i starten av uken der overgangen skal foregå, så det blir ringt og etterlyst hos Talkmore. De skal sende nytt, og familiemedlem blir gitt lovnad om at overgangsdagen flyttes frem slik at telefonen ikke skal slutte å fungere i mellomtiden før simkortet kommer. Fredag er personen uten dekning på sin mobiltelefon (eSim ikke mulig) og TalkMore kundeservice har tatt helg. Ikke imponert...

28 de novembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ekstremt lang ventetid på ny telefon

Jeg bestilte iphone 17 hos talkmore selv om det stod "lang leveringstid". Nå har jeg ventet i 2 måneder. Syns det blir for dumt å trenge å vente så lenge på min nye telefon. De burde oppklare at lang leveringstid kan bety flere måneder. Man tror jo at lang leverings tid fra et selskap som opererer i Norge skal bety alt i fra 2-4 uker, ikke 9. Endte opp med å avbestille. Spurte kundeservice den 4 desember om når jeg kunne forvente telefonen, da fikk jeg svar om at det kunne ta alt fra 2-4 uker TIL! Å vente 3 måneder på en telefon er ikke normalt.

24 de novembro de 2025

Fantastisk service

Kundebehandler var tålmodig, rolig og tok seg god tid til å hjelpe meg med oppkobling av router og iPad. Ikke ofte å få så god service 😊

18 de novembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

For ustabilt

I utgangspunktet en god leverandør når det fungerer. Jeg opplevde at nettet plutselig og uventet droppet i hastighet når som helst på døgnet.
Måtte i praksis bruke 5G til møter o.l. siden dette ble for upålitelig.
Kan oppnå angitt hastigheter, men for ustabilt.

14 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Anbefaler ikke Talkmore til NOEN som…

Anbefaler ikke Talkmore til NOEN som helst, til og med ikke min verste fiende. Da jeg ble tilbudt dette abonnementet gjennom en telefonsamtale skulle jeg få første måneden gratis og billigere abonnement bla bla bla.

Da første fakturaen kom så endte det opp på rundt 270kr da jeg eeeegentlig skulle betale kun 170kr. Har også opplevd at flere GB mobildata har blitt tatt ifra meg i løpet av få minutter. Da snakker vi 10GB(av min 18GB plan) tatt på 5-6 minutter.

Hvis noen sikter for et bra abonnement så anbefaler jeg Talkmore på DET MINSTE.

10 de novembro de 2025

Resposta de Talkmore

Hei - dette høres ikke bra ut. Vi beklager veldig at du har hatt en uheldig opplevelse. Ta gjerne kontakt med oss på trustpilot@talkmore.no, så vi kan forsøke å ordne opp. Håper å høre fra deg.

Ble nektet Trumf-bonus

Ble nektet Trumf-bonus. Utydelige vilkår ved bestilling. Man kan altså kun få bonus en gang i livet, og ikke bare dersom man ikke har vært kunde de siste 12 mnd; som det egentlig står i eposten.

10 de novembro de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Byttet til Talkmore fra Telenor!

Jeg har aldri vært misfornøyd med Talkmore. Dette er mitt andre gang å dra til Talkmore. Sist gang var jeg hos Telenor men dritt kundeservice, jeg fikk 14GB + 50GB databoost med omtrent samme pris som Telenor hos Talkmore via bytt.no mens Telenor fikk jeg bare 10GB. Og Telenor driver å stige opp prisene, Talkmore er en sim kort du må stole på. Ikke dra til Telenor, ikke hør på de. De lyger bare på deg og tar pengene dine. Du får samme dekning, hva er forskjellen?

Tip top tommelopp til Talkmore for en hyggelig og bra sim kort selskap

31 de outubro de 2025

Heisann,

Dette var veldig hyggelig å høre! Vi skal gjøre alt vi kan for at du kan forbli en fornøyd kunde hos oss, forhåpentligvis i lang tid fremover. Ta gjerne kontakt om det skulle være noe.

Kundevennlig

Kundevennlig. Godt humør fikk den hjelpa vi spurte om 😃

6 de novembro de 2025

Meget hyggelig kundeservice

Meget hyggelig kundeservice. Hjelpsom og informative opplysninger. Meget fornøyd kunde.

5 de novembro de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Du svarte på telefonen min veldig raskt…

Du svarte på telefonen min veldig raskt og gjorde jobben veldig enkelt.

5 de novembro de 2025

Anbefales 👍

Anbefales 👍.
Jeg gikk rask og god service av en veldig påskrudd person i andre enden

3 de novembro de 2025

Styr unna

De krever alt dette for å få teknisk avdeling til å undersøke klage på dårlig dekning i hjemmet. Jeg har gitt dem mye mer informasjon enn jeg har gitt til andre mobilnett leverandører allerede. Dette er useriøst.

"Kan du svare på følgende spørsmål?
Når oppdaget du problemet?
Er det flere i området som opplever dårlig Telenor-dekning?
Har du forsøkt å skru telefonen av og på – hjelper det?
Hvilken telefonmodell bruker du?
Har du testet SIM-kortet i en annen telefon (helst et annet merke enn den du har nå)?
Dersom problemet oppstår på samme adresse, trenger vi også tre konkrete eksempler på feil under samtale. Hvert eksempel bør inneholde:
A-nummer (nummeret som ringer)
B-nummer (nummeret som mottar samtalen)
Dato og klokkeslett
Kort beskrivelse av problemet (f.eks. brudd, dårlig lyd, forsinkelse)
Når vi har denne informasjonen, kan vi sende saken videre til teknisk avdeling for videre undersøkelse."

29 de outubro de 2025

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Svært god kundebehandling.

Svært god kundebehandling og gode priser.

15 de setembro de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skulle ha bytta tidligere!

Der eneste som kunne vært bedre med Talkmore, var om jeg byttet operatør tidligere - veldig fornøyd! Topp kundeservice, og utmerket app.

19 de outubro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Veldig dårlig service og tjeneste

Alle selskapets linjer er koblet til dette firmaet.
Og de har blitt betalt automatisk i 6 år.
På grunn av en enkelt ubetalt faktura på 1462 kr for august, som falt sammen med sommerferien og gikk gjennom regnskapsavdelingens oversikt, har alle selskapets linjer blitt sperret i oktober.
Kundeservice, salgsavdeling, lager og varemottakstelefonlinjer har alle blitt blokkert.
Og all virksomhet i selskapet har blitt suspendert.
Vårt råd er at før du gjør noe slikt, kunne du i det minste ha ringt en av kunderepresentantene dine for å advare dem. Og uansett hvor mye vi prøver å kontakte dem via chat eller e-post, får dere ikke svar i noen etter klokka 17.
Vi vil aldri anbefale et så amatørmessig selskap til noen seriøs organisasjon. Vel, ja, hvis du bare vil leke litt, kan du bruke dette latterlige selskapet.

21 de outubro de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Opplevelsen å prate med en hyggelig…

Opplevelsen å prate med en hyggelig person som het Jonas .Forklarte alt jeg trengte for å bytte og jeg har vært hos de samme bestandig til nå , da byttet jeg til Talkmore og fikk mye billigere telefonregning med alt jeg hadde fra før .Angrer ikke .Anbefales

20 de outubro de 2025

Hilsen Snorre i Talkmore

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais