Site is a total scam
Site is a total scam. Don’t waste your money all its affiliate sites are also scams.
Talkytimes is a chat platform that emphasizes creating meaningful connections through genuine conversations. Connect with like minds today.
Estados Unidos
Não respondeu a avaliações negativas
Me gustaría registrarme con ustedes para crear colecciones genuinas me gustaría que me dejen registrar en el sitio espero la respuesta conozco del tema
I was directed to an email address @talkytimes.com when I tried to verify my identity as a Ukrainian on the website rondevo.com. The truth is this entire company is a scam, trying to trick people into talking to fake profiles from countries their own terms of service bar from registering.
I love Talkytimes. I eagerly anticipate it each and every day. Their support team is fantastic, and they respond to inquiries in a timely manner. Content creators should really check out and use this website.

Resposta de talkytimes.com
TalkyTimes is a nice platform for creators! It is easy to use and intuitive to navigate. I did't have any serious troubles during my work with it. And if anything was unclear for me, support team assisted me very fast.I liked it, thanks!

Resposta de talkytimes.com