Strandvejens Tandlægeteam Avaliações 60

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Super fin behandling, dog ville det have været meget rart at vide, at det blev så dyrt. Jeg har lidt udfordringer med mine tænder, og da der nu er ny tandlæge, så skal det hele undersøges forfra (åben... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid haft voldsom tandlægeskræk, og hvert besøg var altid med tårer og nerver udenpå kroppen, selv ved en simpel tandrensning. Et uheld, med smerte i tænderne, førte mig i armene på Stra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Strandvejens tandlægeteam. Personalet er venligt, professionelt og får én til at føle sig tryg. Der er styr på både tider og kommunikation, med høflige påmin... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde fået et underlig fordybning i min tand med smerter/isvinter. Jeg kontakede strandvejens tandlægeteam som kunne skaffe mig en hurtig tid. De viste sig at være et hul som de lynhurtig fik... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista
  2. Dentista Cosmético
  3. Higienista Dental
  4. Periodontia de Implantes Dentários
  5. Odontopediatra
  6. Clareamento dental

Escrito pela empresa

Velkommen til Strandvejens Tandlægeteam, en professionel tandklinik i Greve med mere end 25 års erfaring i branchen, hvilket gør os i stand til at tilbyde mange forskellige behandlinger samt tandpleje. Hvis det er ved at være tid til et eftersyn, eller hvis du skal have fortaget en behandling, så er du altid velkommen til at besøge vores tandklinik. Her er du i trygge hænder. Alle vores tandlæger er løbende på videreuddannelse, så vi til enhver tid kan tilbyde vores patienter nogle af de bedste behandlingsmetoder på vores tandklinik.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Smilende personale

Smilende personale. Meget professionelt og grundig behandling

28 de julho de 2025

Resposta da Strandvejens Tandlægeteam

Kære Maibritt, tak for den finde anmeldelse. Mvh Teamet fra Strandvejens Tandlægeteam

Super professionel

Et super professionelt, dygtigt og altid venligt tandlægeteam. Man føler sig i trygge hænder og går altid hjem uden tandpine. Mange tak.

1 de julho de 2025

Resposta da Strandvejens Tandlægeteam

Tak for din fine ord, Zuzana. Bedste hilsner fra teamet på Hundige Strandvej 212

Altid god behandling

Altid god behandling, og behageligt personale. Pæn og ren tandklinik, med orden i tingene.
👍

5 de junho de 2025

Resposta da Strandvejens Tandlægeteam

Tak for de fine ord, Rasmus. Det betyder meget for os! Mvh teamet hos Strandvejens Tandlægeteam

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Altid søde og opmærksomme

Altid søde og opmærksomme. Grundig og nænsom tandrensning.
Eneste der trækket lidt ned er, at man ikke altid kommer ind lige til tiden, selvom de selv bestemmer hvornår man skal komme. Men det er vel generelt hos læger og tandlæger, at der er plads til forbedring på det punkt.

9 de junho de 2025

Resposta da Strandvejens Tandlægeteam

Tak for din gode kritik, Jan. Vi forsøger altid at afstemme tiden så præcis som muligt, men nogle gange går det ikke som planlagt og det er desværre gået ud over dig. Vi skal gøre vores bedste for, at det ikke sker for dig igen. Bedste hilsner fra hele teamet på Hundige Strandvej 212E

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft denne tandlæge i 20 år…

Jeg har haft denne tandlæge i 20 år også inden den blev til Strandvejens team. De er gode billige og troværdige.

9 de maio de 2025

Kære Line
Tusind tak for de fine ord 😍
Bedste hilsner fra Teamet hos Strandvejens Tandlægeteam

Super fint tandlæge besøg

Super fint tandlæge besøg. Rigtigt sødt
Personale. Er glad for at være skiftet hertil.

3 de abril de 2025

Kære Line
Hvor er det dejlig at høre 🥰
Vi er glade for, at du har valgt os.
Bedste hilsner fra Teamet hos Strandvejens Tandlægeteam

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid fået god og grundig…

Jeg har altid fået god og grundig behandling hos Strandvejens Tandlægeteam. Det eneste jeg har at udsætte på dem er at min tid er blevet glemt et par gange.

22 de maio de 2025

Kære dig,
Tak for din vurdering og flotte ord.
Vi er kede af, at din tid er blevet glemt et par gange og håber vi kan rode bod på det i fremtiden.
Bedste hilsner fra teamet hos Strandvejens Tandlægeteam

Sødeste tandlæger

Sødeste tandlæger! Super dygtige og professionelle tandlæger. Særligt Sacha, som er rolig og top professionel med en som mig med galoperende tandlægeskræk. Kan ikke anbefales nok!

3 de março de 2025

Altid fantastisk service hos Charlotte

Har i mange år haft stor tandlæge skræk, som har gjort, at jeg ikke har passet mine tænder og i sidste ende har krævet narkose ved større tandlægebehandling.

Efter jeg startede ved Charlotte hos Strandvejens Tandlægeteam, har jeg passet mine tandlægebesøg uden problemer.

Hun er altid hurtig, meget kompetent og venlig!

Kæmpe anbefaling herfra!

28 de maio de 2024

Tandlægeskræk kureret❣️

Et uheld, med smerte i tænderne, førte mig i armene på Strandvejens TandlægeTeam.
De sødeste damer tog imod mig, og tandlægen Sacha fik hurtigt min angst skudt til hjørne. Lyttende, Mild og Dygtig, fik hun mine parader ned undervejs i behandlingen, hvor hun beroligende fortalte, hvad der nu skulle ske, under hele behandlingen.
Da jeg gik derfra havde jeg besluttet mig..
Jeg skiftede tandlæge til Strandvejens TandlægeTeam i Greve, selvom jeg bor på Bornholm.

26 de maio de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais