Meget dygtig tandlæge og et super godt samarbejde med klinik assistenten. Hurtig og professionel behandling. Kommer ind til tiden. Stort vente område og nem parkering.

A empresa respondeu
En kæmpe anbefaling herfra! Jeg blev taget utroligt godt imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. Hele personalet var venligt, nærværende og fik mig til at føle mig helt tryg. Jeg blev... Ver mais
A empresa respondeu
Det gik fint. Tandplejeren var nænsom og hensynsfuld fint gennemsigtig ved at fortælle, hvad hun gjorde, hvornår. Jeg følte mig i rigtigt gode og kyndige hænder👍😊
A empresa respondeu
Har været der nogle gange efterhånden og de er syper flinke. Personalet er dygtigt og gode til at guide en i hvad der skal ske. Fik fjernet visdomstænder og kirugen og tandplejerne var så gode til a... Ver mais
Tankedraget 7, 9000, Aalborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da tandlægen.dk - Aalborg
Tandplejer Bettina var meget venlig, grundig med sit arbejde, jeg følte mig tryg i tandlægestolen
Kan kun anbefale Tandlægerne.dk

Resposta da tandlægen.dk - Aalborg
Jeg har en god og rolig og lyttende tandlæge, der ved hvordan jeg er og har det med at komme der, og det betyder alt for mig.

Resposta da tandlægen.dk - Aalborg
Rasmus Hviid kan sit kram og man føler sig virkelig tryg ved det arbejde han udfører, og de anbefalinger han giver. Ærlig og præcis om noget kan betale sig eller ej og sammen med sin dygtige og smilende assistent Mana udgør de et fantastisk godt team. Kan på det varmeste kun anbefale Rasmus som tandlæge (humoren fejler heller ikke noget), og vores epilepsiramte datter, der har forskellige udfordringer, håndterede han også til perfektion.

Resposta da tandlægen.dk - Aalborg
Super sød og rare . Forklare alt , så hvis man evt skulle have noget tandlæge skræk, så skal man gå her

Resposta da tandlægen.dk - Aalborg
Det har altid været et godt og trygt sted at komme til tandlæge. Min tandlægeskræk fra skoletiden er forsvundet siden jeg startede hos tandlæge Mads Kirkegaard for ca 45 år siden. Mads er desværre gået på pension. Men jeg håber, det bliver lige så positivt med en anden tandlæge samme sted.

Resposta da tandlægen.dk - Aalborg
Der blev arbejdet med mig og mine tænder var i fokus.
Meget sød tandplejer, som var flink til at give pauser ind i mellem.

Resposta da tandlægen.dk - Aalborg
Har i dag fået rodbehandlet en kindtand hos Anders, som er specialist indenfor rodbehandling.
Han er imødekommende, venlig, omhyggelig og udfører sit arbejde til ug sammen med sin assistent. Et rigtig godt team, som man føler sig tryg ved. Tandlægen.dk får min allerbedste anbefaling!

Resposta da tandlægen.dk - Aalborg
Jeg synes ikke at det er ikk godt fordi jeg har stadigvæk ondt og blå mærke i kinden to gang med bedøvelse og lavet lille hul og skift lak tandlæge siger 2-3 uger det bliver bedre
Den 16/5 har været tandlæge

Resposta da tandlægen.dk - Aalborg
Er altid tryg og møder venligt personale, jeg har kendt i mange år.

Resposta da tandlægen.dk - Aalborg
Always a pleasure to rely on their services, usualy I don t have much trust, but with tandlægen.dk I am sure I get the service I need in order to have a healthy oral hygiene.
Thank you 🤗🤗

Resposta da tandlægen.dk - Aalborg
God velkomst i receptionen- ingen ventetid - rolig og meget pædagogisk tandlæge

Resposta da tandlægen.dk - Aalborg
Super venlig og professionel behandling.
Virkelig god oplevelse

Resposta da tandlægen.dk - Aalborg
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.