A empresa respondeu
Ny patient- blev taget godt imod og mødte udelukkende venligt personale med høj faglig kompetance og god tid. Her kan man trygt gå til tandlægen Geert Saaby Jensen Bagsværd
A empresa respondeu
Det var en fornøjelse at komme i klinikken Onsdag den 5 Agust. En meget dygtig, venlig klinik assistent, med nænsom behandling af mine tænder. Meget venlig service , også ved betalingen. Jeg anbe... Ver mais
Bagsværd Hovedgade 99, 2880, Bagsværd, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig god behandling. Jeg er dog skuffet over prisen. Jeg spørger til prisen under behandlingen, hvad det vil koste at få tanden trukket ud og får oplyst, at det i værste fald vil koste 2.100 kr og jeg ender med en regning på 4.191,95 - det er sku lidt nederen!
Det var en fornøjelse at komme i klinikken Onsdag den 5 Agust.
En meget dygtig, venlig klinik assistent, med nænsom behandling af mine tænder.
Meget venlig service , også ved betalingen.
Jeg anbefaler ,tandlæge klinikken Bagsværd hovedgade 99.
Utrolig god service og jeg fik den bedste behandling af en meget venlig , dygtig klinikassistent.

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Var der for første gang, og var selvfølgelig spændt på en ny tandlæge. Jeg må sige tandlægen Katrine gav mig en god og grundig behandling. Når man booker online, er der ikke sat tid af til tandrensning, men til mit held var der en tandplejer der havde tid, så jeg fik en grundig tandrensning. Til min overraskelse blev jeg snydt for en velkomstgave til nye patienter og så kunne jeg godt have ønsket mig lidt råd og vejledning fra tandplejeren. ( Min kone var til behandling dagen efter mig og havde får en velkomstgave)

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Her kan man trygt gå til tandlægen
Geert Saaby Jensen
Bagsværd

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Ny patient havde knækket en tand. Det blev fixet til ug og slange 👍. Man følte sig tryg meget nænsomt behandlet. Kan virkelig anbefale tandlægen..

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Virkelig sød og forstående tandlæge,som lytter og forstår hvis man er lidt nervøs. Kan kun give de bedste anbefalinger.

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Til kompliceret rodbehandling hos Omid T og hans assistent (?). Sekretær på forhånd orienteret om varighed og pris for behandling. Omid god til informationer før, under og efter. Over en time med munden fuld af "dimser" var helt uproblematisk i rolige omgivelser. Samarbejdet mellem O og assistent i top.
Tak for god behandling. Lone

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Meget kompetent og behagelig tone. Bliver altid behandlet ordentligt og grundigt og med et personligt udgangspunkt.
Vil helt klar anbefale dem.
Mvh Bjarne M

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Super søde og professionelle,kan stærkt anbefalinger dem

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Jeg har lige fået ny tandtekniker og synes bestemt ikke det var en god oplevelse.
Jeg fornemmede ikke kommunikation imellem os på noget tidspunkt og det eneste det handlede om var noget der kostede penge så tænker at jeg skal have en anden tandtekniker evt. Gulten der er nede hos jer.
Mvh.
Maria Petersen

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
God og professionel oplevelse i trygge og rolige rammer. Kan bestemt anbefale stedet, hvis du mangler et kompetent og rart sted at få ord et tænder.

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
I 45 år har jeg haft den store glæde at være patient hos Tandlægen i Bagsværd. Jeg er altid blevet behandlet godt. Det er et virkeligt godt team hele vejen gennem organisationen.
(Jeg undlod at børste tænder de første år fordi jeg var glødende forelsket i min smukke tandlæge. Det var imidlertid svært at indlede en intelligent konversation med munden fuld af vatrondeller. Så det blev ikke til den store romance).

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Jeg ville gerne have givet 0 stjerner til denne amatørvirksomhed som påstår de er tandlæger. Dette var desværre ikke muligt. Jeg kan absolut ikke anbefale disse mennesker til nogle. Allerede efter 1. konsultation og en snak på højst 4 min blev jeg sendt videre til deres gebismager (samme etage), hvor jeg nu forstod at mine tænder skulle erstattes med den billigste løsning. Jeg har paradentose og ville gerne udskifte med implantater, som mine sygeforsikringer gerne ville dække. Dette blev ikke muligt at drøfte med tandlægen igen, som nu (10 min efter) var igang med næste kunde. Jeg måtte bestille en ny tid for at drøfte min situation, hvis jeg ville have mere snak med hende.
Jeg beder receptionen om at blive ringet op af hende, som næste dag ringer tilbage. Jeg beder hende om et behandlingstilbud, så jeg kan forstå, hvad hendes forslag går ud på. Jeg modtager aldrig noget tilbud, men derimod en regning på kr 3.400 for deres forundersøgelse, som de ellers havde annonceret med var gratis. Advokat rykker modtager jeg fra det lige så tvivlsomme firma Likvido Drift ApS, Gærtorvet 3, 1799 København V.
Hold jer langt væk, det er mit bedste råd.

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Fantastisk service af Tandtekniker Jahan, altid positiv og imødekommende.

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Jeg får god behandling og føler mig tryg ved Kathrine.
Sandra Croft

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Føler mig altid tryg og i de bedste hænder når jeg er hos tandplejer Gülten eller tandlæge Jens.
Så dygtige og kompetente.

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Det sødeste personale og tandplejeren er både sød og dygtig til at rådgiveren ve. 🌞

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Var til tandrensning og som vanligt en god og positiv oplevelse. Er flyttet fra byen, men fastholder tilknytningen, da jeg over årene har været meget tilfreds.
Der er smil og godt humør fra receptionen, til man efter endt behandling, står klar til afgang igen. Min tandlæge skræk er forsvundet over tid, takket være dygtige tandlæger og teknikere.
Let at komme til, gode parkeringspladser.
Måske ikke de billigste, men kvalitet og pris hænger nok sammen.

Resposta da tandlægen.dk - Bagsværd
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.