Jeg har brugt denne tandlæge i omkring 20 år, og det siger vist det meste 😊 For mig handler det at gå til tandlæge i høj grad om tillid. Når man først har fundet et sted, hvor man føler sig tr... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Her får man ordnet det som er nødvendigt og fornuftigt til ok priser. Man kommer ind til behandling til den aftalte tid og får god rådgivning. Alt i alt en en troværdig tandlægeklinik👌
Jeg har havde haft tandpine i længere tid, pga. en knækket tand, men har tandlægeskræk ud over det sædvanlige! Jeg oplevede en helt vild hensynsfuld tandlæge og tandplejer, som fik mig til at... Ver mais
A empresa respondeu
Min egen tandlæge havde ferielukket, da jeg stod i en akut situation grundet en knækket tand. Klinikken tog mig ind hurtigst muligt og jeg følte mig velkommen fra først møde. Tandlægen håndterede min... Ver mais
A empresa respondeu
- Centro de Cuidados com Dentaduras
Escrito pela empresa
Informações de contato
Dannebrogsgade 17, 9700, Brønderslev, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Meget god
Meget god og de forstod at jeg ikke havde så mange penge, så de tilrettelagde mit behov

Ventetid
Jeg oplever desværre et væsentlig pres for tiden i tandlægestolen. Jeg har oplevet 2 aflysninger på kort tid. Min første tid blev rykket 2 mdr. frem, fordi min tandlæge ikke havde tid til mig alligevel. (Selvom jeg fik tiden et halvt år før). Ved anden aflysning blev jeg kontaktet 10 min inden min tid, om at min tandlægen havde taget en akut patient ind, hvorfor de måtte aflyse min tid, og flytte den yderligere 1 måned. Så jeg måtte vende om på motorvejen 10 min fra mål, da jeg har 30 min. kørsel til min tandlæge.
Da det så endelig blev dagen hvor jeg kunne komme til tandlægen, oplevede jeg en del støj i mit lokale. Flere medarbejdere måtte ind af flere omgang mens jeg sad i tandlægestolen og ventede på at min tandlæge skulle komme. Jeg endte med at være hos tandlægen i 2 timer for at få fikset 1 hul. Dels fordi min tandlæge måtte rende frem og tilbage, mens min bedøvelse skulle virke. Og sikkert af andre grunde.
Det skal siges at min oplevelse ikke handler om selve min tandlæge. Jeg oplever hun er vanvittig dygtig, men selve arbejdepresset omkring hende/dem kunne jeg tydeligt mærke.

Resposta da tandlægen.dk - Brønderslev
De er søde og forståden for at man har…
De er søde og forståden for at man har tandlægeskræk og giver sig god tid når man er bange for tandlæge

Resposta da tandlægen.dk - Brønderslev
Jeg har fået rykket en tand ud
Jeg har fået rykket en tand ud, er noget øm. Men personalet var rigtige søde og meget forstående 😊

Resposta da tandlægen.dk - Brønderslev
Always a positive experience with…
Always a positive experience with professional and friendly staff. :)

En fin oplevelse ...
En fin oplevelse og et meget kompetent personale, som giver kyndig tandbehandling og præcise råd om god tandhygiejne ...

Resposta da tandlægen.dk - Brønderslev
Super god behandling hos Rikke K.:)
Super god behandling hos Rikke K.:)
Hun er så dygtig .

Altid god service
Altid god service, tid og ro til den enkelte patient. Jeg føler mig taget godt imod og tandlægerne er gode til at forklare, hvad der skal ske, hvilket giver mig tryghed.

Resposta da tandlægen.dk - Brønderslev
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.