Mit første besøg, og jeg var særdeles nervøs, ja næsten angst for, hvad der skulle ske. Denne ubehagelige følelse blev taget alvorligt, ligesom de lyttede til mine ønsker og behov, og hele forløbe... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Jeg har i en årrække gået hos tandplejer Yildiz. Jeg finder hende utrolig serviceminded og grundig. Jeg får den flotteste tandrensning, instruktion I forebyggelse og jævnlig forebyggende behandling i... Ver mais
A empresa respondeu
I dag fik jeg lavet et nyt implantat. Hele forløbet har været virkelig godt. Behandlingen var smertefri, og jeg følte mig godt informeret og tryg under hele processen. Jeg har efterhånden fået tr... Ver mais
A empresa respondeu
Tandplejeren er fin. Men modtagelsen i receptionen halter noget. Personalet fortsætter deres interne snak når man kommer, så de dårlig nok værdiger én et blik
Detalhes da empresa
- Clínica Odontológica
- Dentista Cosmético
- Higienista Dental
- Periodontia de Implantes Dentários
- Dentista
- Centro de Cuidados com Dentaduras
Escrito pela empresa
Hos tandlægen.dk er drivkraften at give alle den absolut bedste tandlægeoplevelse. Det gør vi ved at se den enkelte som mere end en patient, men som et helt menneske. Hos tandlægen.dk er personrelationen, sammen med vores faglighed og kvaliteten af vores arbejde den grundlæggende drivkraft og vi går ikke på kompromis med hverken uddannelse, udstyr eller materialer. Vi udfordrer os selv på at yde en 100% positiv og personlig service, lokalt tilpasset til den enkelte kliniks profil. tandlægen.dk består i dag af 45 af Danmarks mest solide og visionære tandlægeklinikker. Siden 2023 har tandlæge/oral fysiolog Per Stylvig, som er anerkendt i både ind- og udland for sin specialviden om bidfunktion, været en del af klinikken. Sammen med resten af teamet hos tandlægen.dk Forum & Implantatcenter udgør vi et af landets mest erfarne behandlerteam og supplerer nu hinanden med en lang række af faglige kompetencer.
Informações de contato
H.C. Ørsteds Vej 50C, 1879, Frederiksberg C, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Venlig og imødekommende modtagelse
Venlig og imødekommende modtagelse, trygge og behagelige omgivelser, meget kompetente behandlere, både tandlæger og klinikassistenter.

Resposta da tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Har fuld tillid til tandlægen
Har fuld tillid til tandlægen, der har meget højt fagligt niveau.
Både assistent og tandlægen viser stor menneskelig indlevelse og medfølelse

Resposta da tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
God service altid smilende personale

Resposta da tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Kan anbefales til operation der fjerner visdomstænder
Fik fjernet 2 visdomstænder hurtigt og uden problemer. Mærkede ikke noget ubehag selvom jeg kun var lokalbedøvet, og kunne tage på arbejde efter jeg fik opereret 2 ud.

Resposta da tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Altid imødekommende og smilende…
Altid imødekommende og smilende personale , man føler sig i den grad velkommen . Det føles også som en god arbejdsplads og der er en god tone

Resposta da tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Jeg får altid en meget personlig og…
Jeg får altid en meget personlig og professionel behandling. Altid både en venlig tilgang, men også en løftet pegefinger, når det er nødvendigt.

Dejligt tandlægebesøg.😄😄
Da jeg ikke er særlig god til tandlæge besøg (sveder, lidt angst og den slags), så vil jeg da sige at min tandlægefobi blev gjort slemt til skamme ved dagens besøg. Masser af dejlig information om hvad der blev foretaget i min mund, nærmest step by step. Det tog lidt af brodden af min angst for andlægebesøg.😅😅👍

Det er skam!!! Sådanne mennesker skal ikke være i den Danske Sundhed!!@
Hej.
Jeg har aldrig nogensinde mødt så uprofessionelle, umenneskelige og uansvarlige mennesker som personale i klinikken.
Den 09.07.2024 har jeg været på besøg i klinikken på Forum hvor jeg har haft kontrol besøg hos tandlægen Erik Johansson i forbindelse med et sår under tungen og samtidig har lavet panorabillede af mine tænder i forbindelse med mine nye tandimplantater som er lavet i Tyrkiet d. 06.06.2024.
Erik har tjekket mit sår på tungen og kigget på panorama billede og sagde at implantater er i god tilstand.
Samtidig har jeg spurgt om det er muligt at kontrollere og spænde hellingshatte på mine implantater.
Erik svarede at det er muligt og sendte mig ned i stueetagen til tandplejeren Yildiz.
Yildiz har spændt hatte på de forreste 2 implantater i overkæben og begyndte at spænde en hat på den bagerste implantat på venstre side i overkæben.
Lige så snart Yildiz laver den anden gevind med skruetrækkeren får jeg stærke smerter.
Jeg sagde til Yildiz at jeg fik ondt og Yildiz har skruet den spændte hat tilbage med et gevind.
Da jeg kommer hjem oplever jeg stadig smerter på tandkødet omkring implantatet.
Jeg ringer til klinikken og får en tid d.10.07 24 hos tandlæge Erik Johansson.
Da jeg kommer til tandlægen, fortæller jeg at 1 hat på implantatet blev spændt for meget og derfor mistanker jeg at sinus er perforeret.
Erik begyndte overbevise mig om at Yildiz kunne ikke gøre det og spørger samtidigt om han skal prøve at løsne hatten på implantat.
Ja, har sagt ja, men Erik har skruet hele implantatet ud i stedet for at løsne hatten.
På den måde hat Erik snydt mig for at undgå ansvar for den fejl som er lavet i klinikken.
Erik skulle have foreslået mig at lave et nyt panorama billede af min kæbe for at tjekke skaden, men i stedet for har han med snyd skruet hele implantatet ud som koster 12.000 kr. og har sendt mig hjem uden noget behandling med blødende mund.
Jeg har været ansat i de forskellige danske offentlige institutioner i 21 år siden jeg kom til Danmark som flygtning fra Tjetjenien og jeg kunne aldrig tro på at sådan noget kunne ske i Danmark.
Det er uacceptabelt.
Jeg skriver selvfølgelig en klage til Styrelsen for klagenævnet.
Venlig hilsen. Salman Dubaiev.

Rutineeftersyn
Jeg kom for at få efterset og renset tænder, som jeg gør 4 gange årligt. Det skete hurtigt og smertefrit uden problemer, defor er jeg fuldt ud tilfreds.

Så søde og hjælpsomme
Så søde og hjælpsomme ! På trods af mange patienter pressede dig mig ind, og reddede mig fra en voldsom tandpine.

Resposta da tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Jeg har gået der i mange år og har…
Jeg har gået der i mange år og har altid været glad for at lomme der.
Dejlige omgivelser og søde og venlige personale 😊👍

Resposta da tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.