Banner for tandlægen.dk - Greve

tandlægen.dk - Greve Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Håndværkerbyen 57C, 2670 Greve, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er kommet hos Carsten Urbild Håndværkerbyen 57 c i mange år og han er en fantastisk dygtig og meget professionel person, og altid god for en kvik bemærkning. Jeg kan kun anbefale dem. Mvh. Kim... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtige tandplejere og tandlæger. Jeg har i adskillige år været ‘kunde’ hos tandlægen.dk i Greve og er fuldt tilfreds.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg blev videre sendt af tidl. tandlæge, grundet operation i fuld narkose. Har valgt efterfølgende at blive hos Tandlægen.dk - Greve, da jeg syntes behandlingen og servicen er i top. Jeg har intet... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3.256 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Carsten er det virkelig behageligt…

Carsten er det virkelig behageligt menneske og er god til folk med udfordringer. Klinikdamen er altid sød og venlig. Kan kun anbefale denne tandlæge. Han har en kæmpe viden.

3 de fevereiro de 2025

Kære Karoline,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores dygtige tandlæge og øvrige kolleger i klinikken. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og varme anbefaling.

God kommunikation og rådgivning

God kommunikation og rådgivning. Meget behageligt.

24 de janeiro de 2025

Kære Allan,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du var tilfreds med vores kommunikation og rådgivning. .

God behandling

23 de janeiro de 2025

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid en god oplevelse at komme…

Det er altid en god oplevelse at komme på klinikken.
Venlige, glade og imødekommende medarbejdere.

20 de janeiro de 2025

Kære Kurt Preben,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at det altid er en god oplevelse for dig at komme i vores klinik.

Forståelig forklaring

Forståelig forklaring

16 de janeiro de 2025

Kære Johnny,

Tak for din anmeldelse og positive feedback.

Kære Kasper,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback og de fem flotte stjerner til vores klinik.

Super service…

Havde tid hos tandplejer til alm rensning, men fik umiddelbart før en tand der gjorde ondt. Den skulle ud og tandlægen trådte til midt i behandlingen trodt travlhed, så jeg slap for at komme igen. Super service, og dygtige, kvalificerede medarbejdere.

13 de janeiro de 2025

Kære Gitte,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig, så du ikke skulle gå med smerter. Vi sætter desuden stor pris på dine rosende ord til vores klinik.

God Service

God service m.m

6 de janeiro de 2025

Kære Leif,

Tak for din fine anmeldelse og positive feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig personale og hjælp med det samme…

Venlig personale og hjælp med det samme ved behov.

2 de janeiro de 2025

Kære Bente,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du synes, at vores klinik fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Prisen den er jo helt hen i vejret 700…

Prisen den er jo helt hen i vejret 700 kr for at ligge i stolen og få taget et billede

20 de dezembro de 2024

Hej Mogens,

Tak for din tilbagemelding. Størstedelen af tandlægeydelserne i Danmark koster det samme, uanset hvor i landet du er patient. Priserne er fastsat mellem Danske Regioner og Tandlægeforeningen, og det er lovpligtigt for tandlægerne at følge dem.

Hvis du har spørgsmål til din behandling eller regning er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 43 43 98 98.

God dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Filiz er altid meget grundig

Filiz er altid meget grundig, og giver altid forklaring på, hvad hun laver

4 de dezembro de 2024

Kære Bjarne,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige tandplejer, og vil naturligvis lade dine pæne ord gå videre til hende.

Hurtig behandling & god forebyggelse

Hurtig behandling af pludseligt opstået tandproblemer. Godt program for forebyggelse af kommende problemer i munden.

2 de dezembro de 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til, at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Kære Svenn,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du altid føler dig taget hånd om af et venligt og smilende personale.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik fuldstændigt ødelagt mine tænder…

Fik fuldstændigt ødelagt mine tænder foran.

I benægtede, at det var sket.

Så tak for at I har ødelagt mine fortænder, og gjort en formodentlig skade.

Nu lider jeg over det på 3. år.

20 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Kære Lasse,

Tak for din anmeldelse. Vi er desværre uenige i din udlægning af sagen.

Har du har spørgsmål til din behandling, vil vi meget gerne besvare dem. Du velkommen til at kontakte os på telefon: 43439898.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anders var omhyggelig og dygtig

12 de novembro de 2024

Kære Hanne,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du modtog en omhyggelig behandling af vores dygtige tandlæge.

Kære Poul,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du som altid havde en god oplevelse i vores klinik.

Omhyggelighed

Omhyggelighed - og at blive taget alvorligt!! (Jeg er piv nervøs når jeg skal have udført en behandling. )

22 de outubro de 2024

Kære Morten,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for, at du har taget dig tid til at dele dem med os.

tandlægen.dk Håndværkerbyen

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais