Banner for tandlægen.dk - Hedensted

tandlægen.dk - Hedensted Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Horsensvej 29E, 8722 Hedensted, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min tandlæge, Merete er enorm dygtig, sød, altid smilende. Jeg er japaner og har haft mange tænder, der blev ordnet for mange år siden i Japan. Merete har gjort et professionelt arbejde. Hun har fiks... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har gennem ca 30-35 år kommet til Hedensted tandlægehus. Vi har altid følt os godt behandlet. Når man kommer til receptionen, bliver man mødt med et smil og hej. Vi har haft Merete Kolding i mange... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det hele foregik i en afslappet atmosfære. Den knække fortand, hvor den tidligere porcelænsskal var flækket og faldet af, blev på 30 min bygget op med et kunststof. Jeg kan ikke se forskel fra tidlig... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Utrolig sød og kompetent tandlæge Mia som gør min behandling tålelig - har haft en meget kraftig tandlæge skræk i mere end 30 år og for første gang havde jeg ikke ondt i maven inden besøg og nervøsit... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

Behagelig rolig atmosfære.
Passende INFO om tandstatus

30 de agosto de 2024

Kære Knud Erik,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på din feedback og er glade for, at du fandt atmosfæren behagelig og rolig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gå glad til tandlægen i Hedensted

Jeg har altid haft det frygteligt når tiden nærmede sig et tandlægebesøg , men efter jeg blev anbefalet jer går det bare så fint

De er bare så venlige og omsorgsfulde, som jeg aldrig før har oplevet

22 de agosto de 2024

Kære Helle,

Mange tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det gør os stolte at læse, at du har fået nemmere ved at gå til tandlægen efter at have skiftet til vores klinik.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Julie Gudmann.

Jeg kan varmt anbefale Julie Gudmann.

1 de agosto de 2024

Kære Mogens,

Tak for din anmeldelse og varme anbefaling af vores dygtige tandlæge.

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse, super gode tandlæge og personale .
Har ikke fortrudt jeg valte, skiftede til jeres klinik.
Det var første jeg var der

27 de julho de 2024

Kære Joan,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse i vores klinik, som fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

Kun gode oplevelser hos Tandlægen.dk

Altid god og professionel behandling

26 de julho de 2024

Kære Natasja,

Tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du kun har gode oplevelse hos os!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god service og så rart og…

Fantastisk god service og så rart og børnevenligt personale.

19 de julho de 2024

Kære Anne Sofie,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde min søn tik tandlæge og han havde…

Havde min søn tik tandlæge og han havde en rigtig god oplevelse ved Annelise.

18 de julho de 2024

Kære Heidi,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at din søn havde en rigtig god oplevelse i klinikken.

Altid god service

Altid god service

16 de julho de 2024

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes klinikken fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

Tak for hurtig behandling og væremåde

Tak for hurtig behandling og væremåde

12 de julho de 2024

Kære Inger,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service.

Sød, kompetent og forsigtig

Sød, kompetent og forsigtig.

1 de julho de 2024

Kære Vibeke,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, utrolig flink tandlæge som var god til en med tandlægeskræk…. Kan varmt anbefales

28 de junho de 2024

Kære Stina,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du ønsker at anbefale vores klinik til andre.

Kan bestemt anbefales

Kan bestemt anbefales, meget kompetent og dygtigt personale

15 de junho de 2024

Kære Jette,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid venlig og hjælpsom personale

Altid venlig og hjælpsom personale.
Behandling er altid i top. Der er altid tid til en snak.

29 de maio de 2024

Kære Ragna,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det glæder os at læse, at du altid bliver modtaget af et venligt og hjælpsomt personale, der altid har tid til en snak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg får altid en god modtagelse og…

Jeg får altid en god modtagelse og behandling. Alle er bare super søde og behagelige.

22 de maio de 2024

Kære Marie,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at læse, at du altid får en god modtagelse og behandling, når du besøger vores klinik.

Super tand.

Super tand.

13 de maio de 2024

Kære Bent,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

5 Stjerner

Merete er bare Danmarks dygtigste tandlæge til svære opgaver. Sådan er det!

7 de maio de 2024
Avaliação não solicitada

Kære Jannie,

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord til vores dygtige tandlæge.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er kommet hos tandlægen.dk - Hedensted de sidste 30 år, siden jeg var 5 år gammel. Alle er så søde og virkelig dygtige til deres arbejde. Jeg har hele livet haft tandlægeskræk, men det til trods, formår de altid at berolige mig og er gode til at informere om hvad næste træk er, så det alligevel bliver en tålelig oplevelse for mig.

2 de maio de 2024

Kære Lotte,

Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord, samt at du har taget dig tid til at dele oplevelsen i klinikken med os.

tandlægen.dk Hedensted

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais