Banner for tandlægen.dk - Herlev

tandlægen.dk - Herlev Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Stationsalléen 42, st., 2730 Herlev, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

For 20 år siden flyttede jeg 40 km bort fra Herlev. Jeg har aldrig haft tanken om at skifte tandlæge. Der er yderligere 2 tilfredse fra familien, som går her. Servicen findes garanteret heller ikke b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min faste tandlæge, Jacob Mørch, er bare den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft. Han har lært godt efter sin mor, Ulla Mørch, der var min første tandlæge i klinikken. Jacobs klinikassistent,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Selvom det at tage til tandlægen altid har været svært for mig, gør Pernille det til en tryg oplevelse. Jeg har endnu ikke oplevet smerter ifm. behandling, samt oplever at hun møder mig i min tandlæge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jacob er bare en helt fantastisk dygtig tandlæge. Stille og rolig, forklarer alt, Og sikrer sig at man er med hele vejen uden jag.

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3.155 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er bare super glad og tilfreds med…

Jeg er bare super glad og tilfreds med det hele - Altid en god oplevelse og atmosfære lige fra man træder ind af døren til man går ud af den igen.. Har anbefalet jer til mange jeg kender..
Mvh. Iben Schultz

14 de fevereiro de 2025

Kære Iben,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du altid har en god oplevelse hos os. Det er dejligt at vide, at du føler dig velkommen og tilfreds med atmosfæren. Vi sætter stor pris på din anbefaling til dine bekendte.

Dejligt personale

Dejligt personale
Tryg ved at være patient hos tandlægen.dk

13 de fevereiro de 2025

Kære Bodil,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, du føler dig i trygge hænder hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit første besøg grundet tandlægeskræk…

Mit første besøg grundet tandlægeskræk efter flere dårlige oplevelser andre stederne.
Her fik jeg en rigtig god velkomst, De var gode til at tage hensyn når man ikke er så glad for tandlæger så syntes jeg fik en rigtig god oplevelse.
Kan bestemt anbefales

11 de fevereiro de 2025

Kære Annette,

Mange tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os at skabe et trygt og behageligt miljø for alle patienter. Vi er derfor glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er første gang jeg var hos…

Det er første gang jeg var hos tandlægerne.
De varmeste anbefalinger til peilinn
Som både var lyttende og forklarede alt hvad der skulle foregå. 😊

11 de fevereiro de 2025

Kære Karin,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse hos vores dygtige tandplejer og ønsker at anbefale hende til andre. Vi vil naturligvis lade dine pæne ord gå videre til Peilinn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De er bare så gode søde og smilende og…

De er bare så gode søde og smilende og dygtige jeg er glad for at gå hos dem

7 de fevereiro de 2025

Kære Vibeke,

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Meget hjælpsomt personale

Meget hjælpsomt personale, jeg er sikker på, at jeg er i gode hænder. Kontoret er meget imødekommende, og medarbejderne er kompetente.

31 de janeiro de 2025

Kære Lisyl,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan virkelig anbefale denne klinik

Søde, venlige og dygtige medarbejdere

28 de janeiro de 2025

Kære Susanne,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores kolleger samt anbefaling af vores klinik.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dette er foregået telefonisk

Dette er foregået telefonisk. Jeg ringer for og bestille en tandrens men da jeg takker nej til undersøgelse og evt røntgen bliver jeg afvist med udtalelse om håndhævning af sundhedsstyrelsens retningslinjer. Det undersøger jeg og tandlæger må ikke afvise patienter der ikke er diagnostiseret. Det er først når patienten har en diagnose ifølge en undersøgelse at tandlæger må afvise patienter. Tandlæger må ikke afvise patienter der ikke ønsker diagnosticering. Det er i strid med patientrettighederne ifølge patientsikkerheden udfra patientens behov for f eks tandrens. Derudover har patienter medbestemmelseret i ethvert udspil fra en tandlæge men uden en diagnosticering må tandlægen ikke afvise patienter udfra det jeg evner og forstå. Så mit spørgsmål er med hvilken lovhjemmel blev jeg afvist altså præcis hvor i loven findes der hjemmel til den afvisning jeg pr telefon fik af tandlægen?.

24 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Kære Susan,

Tak for din tilbagemelding.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når der kræves en undersøgelse, selvom man blot ønsker en tandrensning.

Som tandlæger er vi forpligtet til at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer, som kræver, at vi foretager en diagnostisk undersøgelse, herunder evt. røntgenbilleder, før vi kan udføre en behandling. Dette er nødvendigt for at sikre, at vi kan diagnosticere eventuelle problemer som tandkødsbetændelse, parodontitis eller andre forhold, som er væsentlige at tage højde for, før der kan udføres en tandrensning. Det handler om at sikre, at du får den bedst mulige og fagligt korrekte behandling.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg føler mig godt tilfreds i klinikken…

Jeg føler mig godt tilfreds i klinikken og og fornemmelsen er gode faglige kompetencer

24 de janeiro de 2025

Kære Henrik,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid er tilfreds efter dit besøg i vores klinik.

22 de janeiro de 2025

Kære Berit,

Mange tak for din anmeldelse.

God oplevelse

God forklaring om hvad der skulle ske og hvad der skulle forgå

20 de janeiro de 2025

Kære Sofie,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du modtog gode forklaringer om forløbet, så du hele tiden vidste hvad der skulle ske, og fik en god og positiv oplevelse.

Hygiejne i top

Hygiejne i top, services i top, kan anbefales varmt

15 de janeiro de 2025

Kære Anne-Marie,

Tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling af vores klinik.

Besøg

Som altid kvalitet

14 de janeiro de 2025

Kære Niels,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Meget god og omsorgsfuld behandling

Meget god og omsorgsfuld behandling

6 de janeiro de 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at læse, at dit besøg i vores klinik fortjener at få fem stjerner på trustpilot.

Hurtig og flexipel behandling

Hurtig og flexipel behandling, dygtigt personale. En god og behagelig oplevelse.

6 de janeiro de 2025

Kære Tonny,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en god og behagelig oplevelse i vores klinik.

Bedste tandlæge 🙏🏼

19 de dezembro de 2024

Kære Birgitte,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du er glad for vores klinik.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man føler sig tryk og i gode hænder

18 de dezembro de 2024

Kære Erik,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig tryg og i gode hænder, da du besøgte vores klinik.

tandlægen.dk Herlev

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais