Er startet som ny patient. Jeg blev taget godt imod af den sødeste receptionist. Efterfølgende kom jeg ind til tandlægen som var virkelig behagelig og forstående. Der er god atmosfære, dejligt og tryg... Ver mais

A empresa respondeu
Var der for første gang i går og det var en super god oplevelse. Jeg blev taget godt imod af en sød receptionist og efterfølgende kom jeg ind til tandlægen som var yderst kompetent og kom med gode f... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har altid og er stadig meget glad for at komme hos tandlægerne Har kommer der igennem 30 år. Hvis det er nogle problematikker med mine tænder får jeg en rigtig god og faglig vurdering og hand... Ver mais
A empresa respondeu
Er startet som ny patient i Odense på Magnoliavej og har kun positive ting at sige. Har været ved et par forskellige tandlæger men dette sted er helt klart det bedste. Super personale. Virkelig en god... Ver mais
Magnoliavej 4B, 5250, Odense SV, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg var hos tandlægen, og tandlægeassistenten undersøgte mine tænder meget omhyggeligt. Der var et lille problem mellem to tænder, som hun opdagede under undersøgelsen. Sygeplejersken var også meget grundig og opmærksom. Det var en rigtig god oplevelse.

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Som ny patient blev jeg meget godt modtaget, grundigt undersøgt, vejledt og behandlet

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Det er altid dejligt at komme der selvom jeg har tandlæge skræk - de er alle meget søde og jeg føler at jeg kan slappe af

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Jeg har været kunde der i mange år, er meget tilfreds, allerede ved ankomst bliver man mødt af smil og hjælpsom personale, fik god vejledning omkring et implantat, så man føler sig oplyst, og har man et spørgsmål, får du altid en forklaring og et smil. 😀

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Virkede som en god faglig behandling og et venligt sted

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Utrolig god oplevelse og sødt personale. Prisen var egentlig OK.

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Jeg havde en utrolig god oplevelse både hos tandplejeren og sekretariatet Magnoliavej, Odense SV. Man føler sig altid så godt modtaget og behandlet, at man stråler om kap med solen når man svæver ud derfra.

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Jeg er desværre skuffet over min oplevelse med tandrensning her. Behandlingen virkede meget hurtig og ikke særlig grundig, og jeg har efterfølgende ikke følelsen af, at mine tænder er blevet renset ordentligt, som jeg ellers er vant til.
Jeg forventer en mere omhyggelig og professionel behandling, især når det gælder noget så vigtigt som tandpleje. På den baggrund lever oplevelsen ikke op til mine forventninger.

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Behageligt og serviceminded personale bag skranken - og nok verdens bedste tandplejer, som med sin rolige og personlige stil - og store erfaring - næsten gør tandrensning til en fornøjelse!

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Besøg hos en tandplejer kan være en blandt fornøjelse. Denne gang var jeg udsat for en rent ud sagt vidunderlig oplevelse. Fuld af empati og følsomhed. Sahra jeg drømmer om dig om natten.

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Altid samme behagelig Tandplejer - føgler behandlingen bliver gjort grundigt - med løbende indfo under behandlingen.

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Super venligt personale meget imødekommende

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Superflinke og dygtige mrnnesker- ingen ventetid- jeg er lngen helt når det gælder tandlæger men det havde de også forståelse for. Absolut en god oplevelse- kan absolut anbefales

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Efter sygdom skulle flytte tandlæge, dette var en stor oplevelse og en stor tak til Anna Gade for at give en god og faglige rådgivning omkring tandpleje og henvisning til kæbekirug.

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Igen en god oplevelse og fuldstændig smertefri og professionel behandling.

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Super service og rådgivning ved Mai ellehammer

Resposta da tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.