Ved akut gene - hurtig tid - venlig tandplejer og dygtig og hurtig samt effektivt blev problemet løst - tak til Tornberg ☝️👍:-)

A empresa respondeu
I de sidste 22 år har Camilla og Helle “passet på” min mands og mine tænder. Camilla har altid vist stor omsorg - ikke kun for tændernes pleje, men også, med sit store hjerte, overfor vores sorger o... Ver mais
A empresa respondeu
Da man endelig kom igennem på telefon, og fik en aftale 2 dage efter, gik det hele helt perfekt, god og professionel behandling. Super dygtig tandlæge og assistent
A empresa respondeu
God service og behandling af Steffen Lauritzen og Co. pt. Christians Plads 3700 Rønne Jeg knækkede en tand i torsdags ( idag tirsdag) og da min tandlæge har ferie så måtte jeg benytte mig af tandl... Ver mais
Christians Plads 7, 3700, Rønne, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget sødt og venligt personale👍
Empatisk og forstående tandlæge, når man som mig har tandlæge skræk

Resposta da tandlægen.dk - Rønne
Hej jeg fik en helt god oplevelse, det er første gang jeg er på jeres klinik,jeg er tilflytter til Bornholm,da jeg søgte en del gange for at få en tid hos en tandlæge, har dog også fået en, men kunne rigtig godt tænke mig at skifte over til jer da jeg kender lidt til jeres form for klinik, dette skyldes at jeg i mange år var patient hos tandlægen på Islands Brygge hos Lars, derfor jeg vil være utrolig glad for at komme ind hos jer som patient,
Venligst Benny Urban Bertelsen 40725473.

Resposta da tandlægen.dk - Rønne
Jeg er mega tilfreds med det service jeg får hos min tandlægen❤️

Resposta da tandlægen.dk - Rønne
Meget rolig og Behagelig atmosfære samt saglig behandling

Resposta da tandlægen.dk - Rønne
Fik en akuttid, da serveren hos min normale tandlæge var nede. Professionel behandling!

Resposta da tandlægen.dk - Rønne
Altid søde , i mødekommede og hjælpsomme.. og akut tider kan man for det meste få samme dag ..
En tandlæge man altid kan regne med..

Resposta da tandlægen.dk - Rønne
Fik akuttid samme dag. Venligt og imødekommende personale og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen gennem behandlingen.

Super søde tandlæger!
Fik fjernet lidt tandsten, men da jeg kom hjem lagde jeg mærke til at der stadig var en gul kant af tandsten nær tandkødet, efter behandlingen.
Det synes jeg godt der kunne være brugt lidt mere tid på.

Resposta da tandlægen.dk - Rønne
En god oplevelse . Venlig, lyttende , og undersøgelse med forklaring , om forløb .

Resposta da tandlægen.dk - Rønne
De lyttet til en. De gør hvad de kan for og finde problemet, man ikke kan se lige med det sammen. Og de har omsorg for en. Det mærker man tydeligt

Resposta da tandlægen.dk - Rønne
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.