Banner for tandlægen.dk - Ringe

tandlægen.dk - Ringe Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Jernbanegade 14, 5750 Ringe, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sød informativ tandplejer, rolig med god tid til at forklare og til undersøgelsen. Følte mig tryg. Og jeg er ikke særlig glad for tandlæge besøg. Bliver altid lidt nervøs. Tak for at skabe en rolig og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtige tandlæger! Jeg har lidt af "tandlægeskræk" i mange år. Men hos jer blive tingene forklaret, der er tid til spørgsmål og en beroligende bemærkning. Jeg er ikke længere bange når jeg sætter... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man bliver taget professionelt imod i klinikken, lige fra ankomst til plejer og tandlæge. Dejligt at få oprigtig interesse for ens tænder, og ikke mindst bliver efterladt med en følelse af at det der... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skulle bruge en tandlæge med kort varsel, da min tidligere tandlæge ikke havde tid. En hurtig søgning på nærmeste, og jeg fandt tandlægen.dk meget tæt på hjem. Jeg blev “desværre” nødt til at... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3.256 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En rigtig god klinik ass

En rigtig god klinik ass. Jeg har været inde ved 😉😉👍

12 de agosto de 2024

Kære Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med din klinikassistent.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var simpelthen i orden.

Alt var simpelthen fænemonalt
undtagen trappen til 2 sal.
anstrengelserne er store
der mangler elevatorer.
Os med de gamle bisser
er jeg bange for i misser.
Så se at få et hejseværk
så vil rosen bli’ ekstra stærk.
Finn 85 pr

29 de julho de 2024

Kære Finn,

Tak for rosen, den varmer os,
trappen til 2. sal kan være lidt for hård.
Vi værdsætter din feedback, det er klart,
og håber dit næste besøg bliver både venligt og rart.

Ingen spildtid

Ingen spildtid - kom i stolen efter aftale.
Grundig og hurtig undersøgelse/ behandling👍

13 de junho de 2024

Kære Kent,

Tak for din fine anmeldelse og positive feedback.

Er der for dig

Er der for dig. Laver ikke mere end det er nødvendigt. Altid søde og smilende og giver en en tryg oplevelse

5 de julho de 2024

Kære Benjamin,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at vores smilende personale gjorde dit besøg til en tryg oplevelse.

Grundighed

Den samme medarbejder ved alle besøg er vigtigt

4 de julho de 2024

Kære Bodil,

Tak for din fine anmeldelse.

Har fået en god oplevelse

Har fået en god oplevelse

2 de julho de 2024

Kære Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at din oplevelse i klinikken fortjener at få fem flotte stjerner.

God behandling

God behandling og flinke personale

20 de junho de 2024

Kære Frederik,

Tak for din fine anmeldelse.

Godt, trygt og omhyggeligt

Godt, trygt og omhyggeligt, samt ingen ventetid efter ankomst.

20 de junho de 2024

Kære Christian,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at læse, at du havde et trygt og omhyggeligt besøg i vores klinik.

Hurtig og grundig behandling

Hurtig og grundig behandling. Behagelig oplevelse

12 de junho de 2024

Kære Maria,

Tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken var en behagelig oplevelse.

Rart personale

11 de junho de 2024

Kære Hasse,

Mange tak for din anmeldelse.

5 stjernet behandling…

Der er i klinikken en rigtig god stemning. Oplever super kompetente og erfarne tandlæger og behandlere. Faglig dygtighed og erfaring - og det bliver man mødt med her - er forudsætningen for at man som patient kan føle sig tryg.

10 de junho de 2024

Kære Kaj Henning,

Tak for din flotte anmeldelse. Det gør os både glade og stolte at læse dine rosende ord til vores klinik, og vi sætter derfor stor pris på, at du har taget dig tid til at dele dem med os på Trustpilot.

Super professionel behandling…

Super professionel behandling og yderst imødekommende medarbejdere - trygt og rart 😊

30 de maio de 2024

Kære Desiree,

Tak for din fine anmeldelse. vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores personale og er glade for, at du havde et trygt og rart besøg i vores klinik.

Altid gode oplevelser.

Jeg bliver altid positiv mødt af alle dem jeg har været i kontakt med i tandlæge huset.

30 de maio de 2024

Kære Anders,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid har en god oplevelse i vores klinik.

Eftersyn.

De gør det de skal med et smil.

22 de maio de 2024

Kære Martin,

Tandeftersyn incl røntgen

Tandeftersyn incl røntgen, tog 18 min. Hurtig ekspedition, må man sige 😃

16 de maio de 2024

Kære Steffen,

Mange tak for din anmeldelse.

Tandlægen i Ringe

Tandlægen i Ringe, var et lyst og rart sted at besøge. Der var en god atmosfære. Søde medarbejdere, og det virkede også til at de havde det godt indbyrdes. Meget grundig tandeftersyn, og kompetent vejledning i god mund/tandhygiejne.

8 de maio de 2024

Kære Sara,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Kære Benny,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sted at komme de er altid…

Fantastisk sted at komme de er altid søde med et smil på læben

2 de maio de 2024

Kære Vivi,

Tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at du synes vores klinik er et fantastisk sted at komme.

tandlægen.dk Ringe

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais