Jeg har gået hos deres tandlæger i Roskilde i mere end 18 år. Først hos Kasper i de gamle tandlægehus og siden hos Maziar/Christine i Algade. Der har altid været ekstrem høj profesionel behandling m... Ver mais

A empresa respondeu
Bedste tandlæge jeg nogensinde har haft 😀 Og den tandplejer jeg har nu, er SÅ sød og blid. Desværre stopper hun 🥲 Altid trist, når en man føler sig tryg ved har søgt nye udfordringer. Men jeg ønsk... Ver mais
A empresa respondeu
God og professionel behandling i rare omgivelser. Ikke så slemt at gå til tandlægen hos jer - faktisk føles det helt rart. Tak for jer.
A empresa respondeu
Den mest professionelle behandling man kan få - har fået to implantater lavet og altid blevet mødt med smil ligefra reception til tandlægene som har behandlet mig . En stor tak til tandlægen.dk Roskil... Ver mais
Algade 52, 4000, Roskilde, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Utrolig søde og imødekommende overfor mig med voldsom tandlægeskræk. Stille og rolig, fortalte alt der skulle ske, hvilket gjorde mig tryg i stolen. God oplevelse - kan kun anbefale stedet og tandlæge Mikala (så sød) ♥️♥️♥️

Resposta da tandlægen.dk - Roskilde
Tryghed hos min tandplejer Simone tager sig godt af mig ❤
Alt personale Søde og omsorgsfuld ❤ Dejlig klinik at besøge ❤

Resposta da tandlægen.dk - Roskilde
Fordi erfaringen med tandplejen på dette sted, altid har været i orden.

Resposta da tandlægen.dk - Roskilde
Oplever altid god faglighed og bliver inddraget i, hvad der skal laves. Også super service i receptionen!

Resposta da tandlægen.dk - Roskilde
De er så søde og venlige, gode til at vejlede, jeg er meget meget tilfreds….

Resposta da tandlægen.dk - Roskilde
Skiftede til tandlægen.dk i Roskilde efter meget ubehagelig oplevelse hos den lokale tandlæge i Viby. blev taget så godt i mod og har haft den bedste oplevelse hos Gitte, giver sig tid og jeg føler mig tryg, så glad for at jeg skiftede til dem.

Resposta da tandlægen.dk - Roskilde
Kompetent og venlige behandlere/personale.
God information om behandling etc..

Resposta da tandlægen.dk - Roskilde
Jeg er så glad for min tandtekniker. Hun er grundig, giver gode råd og er opmærksom på min angst

Resposta da tandlægen.dk - Roskilde
I got two of my teeth done inside an hour. Very friendly people. I’m very satisfied with the service I received 😎

Resposta da tandlægen.dk - Roskilde
God behandling. Ringede om morgen og fik en akut tid kl14.00 samme dag.
Behandlingen for gik stille rolig til tros at de var under tidspres.

Resposta da tandlægen.dk - Roskilde
Fantastisk service. Virkelig dygtige tandplejere. Fik hurtigt tid da jeg ringede, og selvom jeg blev behandlet på en dag, hvor min tandplejer havde travlt, følte jeg mig meget set og forstået. Utrolig professionelt samtidig med at man kan mærke at man har et andet menneske at gøre. Ville 10/10 anbefale

Resposta da tandlægen.dk - Roskilde
Jeg skal have lavet implantater og sikke en service 😀. Alt blev detaljeret gået igennem og de tænkte også på at det økonomiske ikke bare løb derop af da det jo er en bekostelig affære. Jeg kan virkelig anbefale dem og god alle var lige så seriøse som dem. Vh Jens 😁

Resposta da tandlægen.dk - Roskilde
Jeg har sindssygt meget tandlægeskræk. Men kom ind tilMikala, som var meget sød og venlig og kompetent. Det gik meget nemmere end jeg troede, kan varmt anbefales herfra

Resposta da tandlægen.dk - Roskilde
Kom til eftersyn og blev modtaget af smilende og hyggeligt personale, der med godt humør og professionalisme gennemgik mine tænder. Jeg har en tand der er belastet og trænger til en kærlig hånd. Men vi snakkede om hvad der ville være bedst, sammenholdt med hvad der ikke var dyrt. Der blev ikke trukket dyre unødvendige løsninger ned over hovedet på mig, som jeg har oplevet andre steder. Kan kun anbefales på det varmeste. Glæder mig til at komme tilbage. 😀

Resposta da tandlægen.dk - Roskilde
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.