Jeg har fået ordnet et hul hos tandlægen.dk, vil sige tusind tak til tandlægen Nada for at gøre min oplevelse fantastisk. Hun forklare hvad hun laver undervejs, hun tager hensyn og er lyttende og f... Ver mais

A empresa respondeu
Dejligt med lokal tandlæge i byen, hvor man også kan få en rimelig hurtigt tidsbestilling. Dog under det mig, at man skal betale et konsultationsgebyr på 161 kr udover lovpligtig forsikring. Når man... Ver mais
A empresa respondeu
Blev taget godt imod, både første og anden gang, af meget venligt personale og kompetent tandlæge, som hurtig og smerteløst reparerede en tand og derefter fjernede en visdomstand, denne gang med bedøv... Ver mais
A empresa respondeu
Altid hjælpsomme Husker ens navn og netværk, trods mange kunder dagen igennem Er klar til at hjælpe med kort varsel, hvis det virkeligt brænder på Pigerne i skranken er så utroligt behagelige at mø... Ver mais
Markedspladsen 25, 6800, Varde, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da tandlægen.dk - Varde
Så søde og forstående, lige fra assistent til tandlæge. Super oplevelse, til trods for 1 tand mindre 😁

Resposta da tandlægen.dk - Varde
Jeg får altid en grundig information omkring behandlingen

Hej
Har været til en Paradentose undersøgelse og resning ved caroline Virkerlig en dejligt behandler det gør ondt det møj men Fik en super behandling og hun tog røntgenbillede bagefter som jeg ikke skulle betale men for at være sikker på hun havde fået alt ud SÅ får man det bare ikke bedre 10 her fra Caroline

Resposta da tandlægen.dk - Varde
I var virkeligt gode til at gøre det en tryg oplevelse selvom jeg ikke bryder mig om at komme til tandlæge.

Resposta da tandlægen.dk - Varde
Super oplevelse hver gang! Imødekommende personale, lige fra receptionen og ind i stolen hos tandplejer og tandlæge. Mine bedste anbefalinger!

Resposta da tandlægen.dk - Varde
Dygtig og kompetent tandlæge. Hurtig og venlig behandling

Resposta da tandlægen.dk - Varde
Altid god behandling af søde og venlige medarbejdere..

Resposta da tandlægen.dk - Varde
God betjening lige fra man går ind af døren, til man går ud igen

Resposta da tandlægen.dk - Varde
Altid søde og venlig personale. Godt informeret før og under behandling. 👍🌞

Resposta da tandlægen.dk - Varde
Fik skiftet sølvfyldning. Besked at det kunne være ømt 3-4 uger, hvilket det også var, aftog men kom så igen, troede måske naivt at det ville forsvinde selv, men nej, så besøg ca 3,5 mdr efter.
Sleb, noget på tandhalse, røntgen og konsultation, mente de jeg skulle betale.
Røntgen måske, men min Reklamation på for høje fyldning godtager de ikke - nu er det OK, så fejlen kan kun være for høj fyldning
Umuligt at snakke med
Andre leverandører til klinikken skal huske at tage penge hvis de reklamerer, for det er sådan de selv behandler deres kunder

Resposta da tandlægen.dk - Varde
Tandplejeren var meget grundig, dog har jeg ondt omkring flere tænder

Resposta da tandlægen.dk - Varde
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.