Banner for tandlægen.dk - Vejen

tandlægen.dk - Vejen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Torvegade 16, 6600 Vejen, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kom ind til Rune Nyvang for første gang. Han var meget behagelig og kunne mærke han var meget grundig omkring problemet inden han besluttede hvad der skulle gøres, og det gav mig en tryghed. Jeg f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min tandplejer er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Jeg føler mig altid tryg og i virkelig gode hænder hver gang. Jane tager sig tid, forklarer alt og udfører sit arbejde med st... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

er nok den bedste tandlæge jeg nogensinde har været hos, Det var akut , jeg ringede ind havde stærke smerter fik en tid samme dag, og efter 30m var jeg ude uden nogen smerter , meget god oplevelse , k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super proff. Service Jeg følte mig tryg fra første øjeblik Personalet er rigtig søde og rare Og både tandlæge og assistent vidste hvad de lavede..selv bedøvelses stik af gummer var med minimal s... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3.314 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Alt med et smil 🫶

7 de maio de 2025

Kære Ivan,

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget, at du oplever, at alt foregår med et smil – det er lige præcis den stemning, vi ønsker at skabe.

Super god betjening og dejligt personale

Super god betjening og dejligt personale

7 de abril de 2025

Kære Jesper,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever en god betjening og et imødekommende personale hos os.

Virkelig god forklaring og sød betjening

Virkelig god forklaring og sød betjening

1 de abril de 2025

Kære Mona,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vi kunne give dig både god forklaring og sød betjening.

Tandlægen var meget beroligende

Tandlægen var meget beroligende, fik mig til at slappe af

26 de março de 2025

Kære Jette,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt tilpas og i trygge hænder hos vores tandlæge. Vi sætter stor pris på din feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og fin behandling.

Hurtig og fin behandling.

25 de março de 2025

Kære Jan,

Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hvis du elsker at møde nye mennesker 😊

Jeg har haft fornøjelsen af at være fast kunde i mange år, men de seneste år har føltes som en tandlægelig udgave af "rejseholdet" – nye ansigter hele tiden. Jeg gik fra at have en fast tandlæge ind over til hver andet eftersyn pga. bindevævssygdom, til pludselig kun at gå ved tandplejer. Den sidste forklaring på dette er, at tandlægerne ikke er lige så dygtige til tandpleje som tandplejerne. Ja, men det lyder da trygt!

Men hvis du gerne vil have den ægte luksus oplevelse af at bruge over 500 kr. på 20 minutter all inclusive – uden champagne🥂 og fodmassage vel at mærke – så er du kommet til det rette sted. Fokuseret undersøgelse, tandrensning og klinisk undersøgelse i én pakke til den nette sum af 538,35 kr. Det er da noget af et tilbud!👍

Og så er der fleksibiliteten: Den seneste tid på dagen, jeg kunne få til næste tandeftersyn en fredag om 6 måneder, var kl. 13.15, og vel at mærke til en ny tandplejer, da nuværende stopper. 🤔

Receptionen skal have ros for deres venlighed, og det samme skal min nu tidligere tandplejer. Jeg håber, hun finder et sted, hvor personalet bliver længere end holdbarheden på en tube tandpasta😊

Så hvis du elsker at møde nye mennesker, så book en tid hos Tandlægen.dk Vejen.

21 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Kære Gitte,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os – det er bestemt ikke vores ønske.

Priserne på behandlinger som f.eks. undersøgelser er fastsat af staten og gælder alle tandklinikker i Danmark. Det betyder, at prisen vil være den samme uanset, hvor du får behandlingen udført.

Omstruktureringer sker desværre på de fleste arbejdspladser indimellem, og det er ikke noget vi kan ændre på – men vi forstår, at det kan opleves forskelligt.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tale videre om det – vi vil meget gerne hjælpe.

God behandling

God behandling

18 de março de 2025

Kære Jonna,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds med din behandling.

Lidt stresset oplevelse

Lidt stresset oplevelse

13 de março de 2025

Kære Jørn,

Tak for din tilbagemelding. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service, og vi vil derfor meget gerne følge op på din oplevelse i klinikken. Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 75 36 01 16, så vi kan modtage den feedback.

Vi håber at høre fra dig.

God dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

😊😊😊😊 en meget god behandling

en god oplevelse og en meget god service🥰🥰😊😊

5 de março de 2025

Kære Per,

Vi er glade for at kunne give dig en god oplevelse i vores klinik. Tak for den rigtig fine anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

At der ikke var noglen huller.

At der ikke var nogen huller.

3 de março de 2025

Kære Keld,

Det glæder os at du har haft en god oplevelse hos os. Tak for din anmeldelse.

Behageligt tandlægebesøg!

Behageligt tandlægebesøg!

Venlig og sikker omgang med mine nedslidte tænder. Venlig omgangstone.
Kan anbefales til venner og bekendte !!!

25 de fevereiro de 2025

Kære Ove,

Vi er glade for at høre, at du havde en behagelig oplevelse hos os. Vi er glade for, at du følte dig godt tilpas under dit besøg. Tak for din anbefaling og fine anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God behandling og service.

God behandling og service.

24 de fevereiro de 2025

Kære Laila,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med din behandling hos os.

Hurtig og god hjælp

18 de fevereiro de 2025

Kære Ulla,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hjælp du modtag i vores klinik.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En super god modtagelse som ny bruger…

En super god modtagelse som ny bruger af klinikken. Rigtig flink personale.

12 de fevereiro de 2025

Kære Kirsten,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at dit første besøg i klinikken var en positiv oplevelse.

Godt

Det var en god behandling

11 de fevereiro de 2025

Kære Ellen,

Mange tak for din anmeldelse.

Altid venlig personale

Altid venlig personale, og får forklaret hvad de laver. Har altid været hos dem.

7 de fevereiro de 2025

Kære Irene,

Mange tak for din flotte anmeldelse og positive tilbagemelding.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God oplevelse af tandpleje… grundig og …

God oplevelse af tandpleje… grundig og forklaring…tak

31 de janeiro de 2025

Kære Inge Marie,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i vores klinik, som fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

min oplevelse starter fra det første…

min oplevelse starter fra det første øjeblik, da jeg ringede for at planlægge min tid, venlighed, professionalisme, og så blev jeg overbevist af en tandlæge, der er fortjent og ansvarlig for alt det, meget professionel frem for alt ærlig, og jeg ved med sikkerhed, at vi vil mødes igen ved en anden lejlighed.

30 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Kære Izeta,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god og positiv oplevelse i vores klinik, hvor du følte dig taget hånd om af et venligt og professionelt personale.

Vi håber, at kunne få lov til at byde dig velkommen i klinikken igen.

tandlægen.dk Vejen

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais