Tandliv Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Avoid Tandliv due to misconduct and predatory billing! A filling proceeded at this clinic, broke in less than 14 days due to low quality. All responsibility has been denied by the staff. There is a co... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk behandling og høj faglighed! Jeg havde en virkelig god oplevelse hos jer i dag. Mie var utrolig dygtig, empatisk og anerkendende i sin tilgang, og jeg følte mig tryg fra start til slu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste tandlæge, som jeg har oplevet i 50 år. Fantastisk vejledning, og prima bedøvelse / smertedækning ved indgreb. Gode lyse lokaler, og mulighed for en akut tid - hvis der er brug for det. Tilf... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har aldrig oplevet en sådan god behandling hos en tandlæge. Personalet var simpelthen så kompetente og hjælpsomme. Tandplejeren Barin gjorde min oplevelse til en drøm. Super god tandlæge..

Detalhes da empresa

1. Dentista
  2. também em
  3. Clareamento dental
  4. Clínica Odontológica
  5. Higienista Dental
  6. Periodontia de Implantes Dentários

Escrito pela empresa

Tandliv.dk er to store klinikker i Storkøbenhavn på hhv. Vesterbro og i Glostrup. Vi laver alle typer af behandlinger lige fra eftersyn og tandrensninger, til restaureringer i form af fyldninger, kroner, broer. Desuden har vi en kirurg som kun foretager tanderstatninger i form af klikproteser og implantater, samt to specialtandlæger i ortodonti (bøjletandlæger) som kun laver Invisalign (usynlige bøjler) samt almindelige bøjler.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nægtet lovet behandling og uforskammet…

Nægtet lovet behandling og uforskammet behandling af patienter. Denne anmeldelse gælder KUN den nye tandlæge Kirsten Ehlers. Jeg er kronisk syg og fik tilbage i juni 2022 lavet et overslag på en større behandling. Vi er nu i den sidste del af behandlingen hvor jeg i over 2 måneder har haft frygtelig tandpine i 4 tænder som stod til at skulle trækkes ud! Jeg har forsøgt i to måneder at få en tid, men pga de skulle flytte lokaler, rod i deres regnskaber, manglende overblik sygdom hos assistent, manglende dækning af regning (som viste sig var betalt) har jeg ikke kunne få tid! I sidste uge får jeg endelig trukket de to første ud og i morgen har jeg tid til de næste 2 som gør ufatteligt ondt. Fordi DE ikke har haft styr på tingene har de tvunget kommunen til et nyt overslag, som jeg ikke kan få da jeg er kronisk syg (lang forklaring) og selvom det var bevilliget, så har de nægtet at trække de to sidste tænder ud med en dags varsel og nægter at færdiggøre den behandling jeg var berettiget til. Med kæmpe tandlægeskræk står jeg nu akut og skal finde en ny tandlæge der skal trække to tænder ud - problemet er bare jeg selv skal betale for hele behandlingen og det kan jeg ikke. Så tak for at efterlade mig med forfærdelig tandpine midt i en behandling!

8 de março de 2023

Hej Anette,

Tak for dit feedback. Vi er enormt kede af din oplevelse her hos os. Vi har tavshedspligt og kan derfor ikke kommentere på din behandling her. Du er meget velkommen til at kontakte os igen for at rede trådene ud.

Tandlægerne I Glostrup

Stor anbefaling!

Kæmpe anbefaling af Tandlægerne Enghave Plads 6. Altid bliver man mødt af stor professionalisme og et meget hyggeligt og venligt personale. Efter nu at have fået fjernet to visdomstænder af Mats kan jeg kun anbefale, at få ham til det, det vil du ikke fortryde. Jeg har desuden også fået rigtig god opfølgning, hver gang der har været det mindste.

3 de março de 2023

Kære Signe,

Tusind mange gange tak for den superflotte anmeldelse. Vi bliver så beæret når vi får så meget ros. Vi syntes også selv at vi har de bedste patienter i verden!
Hav en fortsat god dag!

Kærlig hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har VERDENS bedste tandlæge i…

Jeg har VERDENS bedste tandlæge i Niels, som reparerede en knækket tand så flot og effektivt, at det ikke bemærkes, at den var knækket. Han informerer altid grundigt og lytter til mine ønsker. Og jeg kom hurtigt til. Det var en super oplevelse!

31 de janeiro de 2023

Kære Linda,
Tak for den fine anmeldelse! Niels hilser mange gange!

Tandlægerne i Glostrup

Vil anbefale!!!

Jeg er altid super tilfreds med professionalisme og tandpleje.

1 de fevereiro de 2023

Hej Nicole,

Tak for den fine anmeldelse og de mange stjerner! Vi er også altid super tilfredse med vores dejlige patienter.

Tandeftersyn

Som altid en venlig professionel behandling 😊

31 de janeiro de 2023

Kære Herdis,

Tak for de mange stjerner. Det varmer altid.

Med venlig hlisen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget smilende og imødekommende…

Meget smilende og imødekommende tandplejer, som var både grundig og nænsom.

2 de fevereiro de 2023

Hej Anita,

Tak for den fine anmeldelse. Altid en fornøjelse at blive rost SÅ meget.
Tak for det.

5 ud af 5

Altid mødt af venligt og imødekommende personale, og altid gået derfra tilfreds og med dygtig og kompetent behandling.

29 de janeiro de 2023

Hej Maria,

Tak for de mange stjerner. Altid en fornøjelse at behandle venlige og imødekommende patienter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig og rart personale.

29 de janeiro de 2023

Kære Povl,

Tak for de fine patienter. Vi gør altid vores bedste for at skabe nogle hyggelige og rare omgivelser for vores søde og rare patienter. Det er altid en fornøjelse når det lykkes.

Søde

Søde, dygtige og kompetente medarbejdere

25 de janeiro de 2023

Hej Jesper,
Tak for de mange fine stjerner!
Vi har også de bedste, sødeste patienter overhovedet!

Søde og professionelle

Har lige været ved Tandlægerne Enghave Plads for første gang, og hvor er de bare søde og professionelle, og man føler sig utrolig tryg og hørt. Varm anbefaling herfra.

24 de janeiro de 2023

God tid og seriøsitet

Imødekommende personale og en tandlæge som tog sig god tid til af undersøge, og lyttede. Det dejligt at blive mødt af en seriøs tilgang og grundig undersøgelse

22 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt i alt en god oplevelse.

Venlig modtagelse af klinikassistenten. Venlig modtagelse af tandplejer. Hurtig, venlig og kompetent behandling af tandplejer. Munter betaling til klinikassistenterne. Alt i alt en god oplevelse.

18 de janeiro de 2023

Resposta da Tandliv

Hej Lars, Tak for den fine anmeldelse og de mange stjerner. Det er altid dejligt at høre når tandlægebesøget bliver gjort til en god oplevelse!

De venligste hilsener

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The dentist was very polite

The dentist was very polite, explaining all the steps of the treatment and made me feel relaxed during the procedure. Also the ladies at the front desk are helpful and welcoming.

18 de janeiro de 2023

Resposta da Tandliv

Dear Vassil, Thank you very much for the very nice review. It is a pleasure to have a patient like you which always makes our days wonderful! Thank you for that :-)

Best regards

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tandlæge Mathias er super professionel…

Tandlæge Mathias er super professionel og meget omsorgsfuld.
Vil klart anbefale ham hvis man har frygt for tandlæger. Derudover er han bare super god til hans arbejde. Mathias har et dejligt humør og man følelser sig altid godt tilpas og tryk i tandlægestolen hos ham.

17 de janeiro de 2023

Resposta da Tandliv

Hej Majken, Tusind tak for den fine anmeldelse. Matthias takker også er beæret over de fine ord! Tak for at du har lyst til at gøre vores dag så meget bedre.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Go stemning i Klinikken

11 de janeiro de 2023

Resposta da Tandliv

Hej Carsten, Tak for den fine anmeldelse. Vi gør altid vores bedste for at skabe nogle gode rare rammer omkring vores supersøde patienter.

super dygtige tandlæger

Super dygtige tandlæger og virkelig imødekomme. Har været patient hos dem i årevis og altid fået den bedste behandling af personale🥳

9 de janeiro de 2023

Kære Manon,
Tusind tak for den superfine anmeldelse. Vi ser altid frem til at møde dig.

Tandlægerne I Glostrup

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais