Avoid Tandliv due to misconduct and predatory billing! A filling proceeded at this clinic, broke in less than 14 days due to low quality. All responsibility has been denied by the staff. There is a co... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk behandling og høj faglighed! Jeg havde en virkelig god oplevelse hos jer i dag. Mie var utrolig dygtig, empatisk og anerkendende i sin tilgang, og jeg følte mig tryg fra start til slu... Ver mais
A empresa respondeu
Den bedste tandlæge, som jeg har oplevet i 50 år. Fantastisk vejledning, og prima bedøvelse / smertedækning ved indgreb. Gode lyse lokaler, og mulighed for en akut tid - hvis der er brug for det. Tilf... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har aldrig oplevet en sådan god behandling hos en tandlæge. Personalet var simpelthen så kompetente og hjælpsomme. Tandplejeren Barin gjorde min oplevelse til en drøm. Super god tandlæge..
A empresa respondeu
Tandliv.dk er to store klinikker i Storkøbenhavn på hhv. Vesterbro og i Glostrup. Vi laver alle typer af behandlinger lige fra eftersyn og tandrensninger, til restaureringer i form af fyldninger, kroner, broer. Desuden har vi en kirurg som kun foretager tanderstatninger i form af klikproteser og implantater, samt to specialtandlæger i ortodonti (bøjletandlæger) som kun laver Invisalign (usynlige bøjler) samt almindelige bøjler.
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg er hundræd for at gå til tandlæge og mødte simpelthen verdens rareste, mest empatiske og dygtige svenske kvindelige tandlæge samt hendes virkelig søde assistent.
Jeg kan ikke anbefale hende nok⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Tandliv
Har altid fået en god behandling alle de gange jeg har været der, fin service og god rådgivning samt et venligt personale :)
Tandsmil fra Susanne

Resposta da Tandliv
Min tandlæge Matthias Keum Finne er en særdeles kompetent tandlæge og med store empatiske evner. Det har hans søde klinikassistent også. De arbejder effektivt med mine tænder og beroliger mig, hvis jeg måske synes der er noget der gør lidt ondt. Assistent er der med det samme med en trøstende hånd på kind eller skulder. Altid en hyggemusik og plads til et par vandede vittigheder og et smukt smil

Resposta da Tandliv
Kun gode oplevelser her. God kommunikation. Mødes altid med smil og venlighed hos Tandlægerne på Enghave Plads.

Resposta da Tandliv
Min tandlæge oplevelse var helt fantastisk. Jeg skulle få lavet en ny fortand, fordi jeg var rigtigt ked af den jeg havde (fortanden knækkede da jeg var barn). Den er ikke alene flot, men tandlægen var yderst professionel og virkelig service minded. Jeg følte mig i gode hænder, og jeg har efterhånden været hos mange tandlæger i mit liv, men hun var nok den absolut bedste!

Resposta da Tandliv
Mathias er super grundig og efter at have haft en tandlæge, der borede ved skyggen af et hul, har jeg fået tillid til at mine tænder er stærke og gode.
Absolut den bedste anbefaling herfra til Mathias og klinikken :)

Resposta da Tandliv
Mie er den ABSOLUT BEDSTE tandlæge man kan ønske sig. Super sød og meget skånsom. Jeg har døjet med tandlæge skræk, men efter at jeg har fået hende som tandlæge er det slet ikke så slemt at komme til tandlæge mere. Hun er bestemt 5 stjerner værd

Resposta da Tandliv
Hannah var den bedste for mig som har lidt tandlæge skræk

Resposta da Tandliv
De var super søde og kvikke, kan helt klart anbefalde denne klinik.

Resposta da Tandliv
Jeg lider af voldsom tandlægeangst. Tandlægen Zohair og hans assistent var utrolig hjælpsomme og forstående ift. dette. Jeg kan virkelig anbefale Tandlægerne Enghave Plads 6, de er professionelle, imødekommende og hjælpsomme. Det var en utrolig positiv oplevelse, og min tandlægeangst blev håndteret på en meget venlig og professionel måde. Jeg kan kun anbefale klinikken, tandlægerne er imødekommende, der er smuk kunst på væggene og der er en rolig og imødekommende atmosfære fra man kommer til man går.

Resposta da Tandliv
Grundig og effektiv behandling.
God udnyttelse af et afbud, hvorved jeg fik en tid et par dage efter.

Resposta da Tandliv
Fik en hurtig akut-tid. Tiden blev overholdt. Og tandlægen var forstående ( jeg har det skrækkeligste tandlægeskræk ) uden at gør et stort nummer ud af det. Effektiv og så hurtig han kunne være.

Resposta da Tandliv
Den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft!

Resposta da Tandliv
Jeg har slem tandlægeskræk og HADER at tage til tandlægen!
Jeg kan helt ærligt sige at jeg føler mig sygt taknemlig for personalet, tandlægerne og hele oplevelsen HVER gang jeg tager til tandlægerne på enghaveplads!♥️
Havde Mie i dag. Hende beholder jeg. Nænsom, sympatisk og super kompetent ✨

Resposta da Tandliv
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.