Tandklinikken Wølund & Wolf Avaliações 55

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har netop modtaget en regning på 300 kr for 3 min hvor jeg nærmest ikke nåede at hænge min jakke. Jeg havde forinden ringet til sekretæren med spørgsmål om et forløb jeg havde fået et tilbud på. Fik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har ellers været glad for den behandling, som jeg har modtaget indtil d.d., hvor en furie af en tandlæge efter at have kigget kort på røngtenbilleder, proklamerede som et maskingevær, at to tænder er... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er virkelig utroligt at jeg skal betale over 800 gode ganske danske skatteplagede kroner for at få en stifttand sat fast, når det er de "pilfingre" altså tandlæger og tandplejere der ifm. med u... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan klart anbefale denne tandklinik, lige fra man træder ind af døren møder man søde medarbejdere som er smilende og hjælpsomme, god og tryg stemning. Og så er jeg så heldig at have den bedste,... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clínica Odontológica
  2. Dentista Cosmético
  3. Higienista Dental

Escrito pela empresa

Høj kvalitet til færre penge. Vi har professionelle tandlæger og tandplejere under samme tag, hvor vi har fokus på høj kvalitet til yderst rimelige priser. Vi giver gerne et gratis og uforpligtigende overslag på implantater, kroner og broer på op til flere tænder. Vi glæder os til fortsat at kunne byde dig velkommen hos Wølund & Wolf.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Altid en super oplevelse

Meget serviceminded og smilende og helt igennem fair priser. Konceptet er genialt - tandlægen kommer forbi ens stol når der er behov ellers er det den meget kompetente tandplejer.
Stort set halv pris for 2 kroner i forhold til den pris jeg fik fra min tidligere tandlæge, det gjorde at jeg rykkede for for 4-5 år siden og jeg har absolut ikke fortrudt. Det er lige før jeg glæder mig til at komme til tandlægen :)

17 de maio de 2021

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf

Hvor er vi glade for at se sådanne tilbagemeldinger på vores patienter's forløb.
Tusinde tak fordi du tog dig tiden til det Helle. ❤

Fuldt tilfreds

Igennem mit forløb har jeg følt mig god tilpas og jeg er fuldt tilfreds med den udførte behandling. Kan kun anbefale tandklinikken og deres profesionelle personale.

15 de maio de 2021

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf

Mange tak for de flotte ord Jeanette. Det værdsætter vi meget.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er fuldt ud tilfreds og har ikke…

Jeg er fuldt ud tilfreds og har ikke noget negativt overhovedet at sige om Wølund & Wolf.
Så vi ses igen.

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf

Vi er rigtig glade for at høre at din oplevelse var så god, og vi glæder os over, at vi får muligheden en anden gang også :-)

Super søde

Super søde, dygtige og professionelle 👍

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf

Vi bliver super glade og stolte når vi ser / hører sådanne ting fra vores gæster. Mange tak for at give os sådan en flot bedømmelse.

en god service

en god service , en høflige medarbejder

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf

Mange tak for den flotte vurdering af os. Det sætter vi pris på :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget dygtige med fair priser

Utrolig sødt og imødekommende personale fra jeg træder ind, til jeg forlader stedet smilende. Smilende fordi jeg bliver guidet igennem hele processen, mens jeg sidder i stolen. Både tandlæger og assistenter er dygtige og omsorgsfulde. Det sidste smil kommer når jeg skal betale regningen. De er absolut fair med deres priser.
Kan varmt anbefale stedet.

2 de março de 2021
Avaliação não solicitada

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf

Tak for at give os sådan en flot bedømmelse. Det betyder meget for os, at du og andre føler, at i får en god behandling hos os - både i og uden for stolen :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er en dejlig afslappet atmosfære…

Der er en dejlig afslappet atmosfære ireceptione.. Jeg havde Louise s tandlæge, hu. Er imponerende dygtig

22 de fevereiro de 2021

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf

Mange tak for den flotte anmeldelse Jens. Dejligt at høre at du er glad for at gå hos Louise. :-)

Godt personale!

Altid smilende personale og imødekommende!
Jeg har en skade efter en blodprop i hjernen og det tager man altid hensyn til!
Super klinik !

1 de janeiro de 2021

Hej Per.
Hvor er vi glade for, at du føler dig godt tilpas når du besøger os :-) Det betyder meget for os.
Mange tak for at give os den flotte anmeldelse.

Top service

Personale service , især receptionist er altid venlige og smiler . Modtaget behagelige oplevelser

19 de dezembro de 2020

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf

Det glæder os utrolig meget, at du føler dig velkommen og at du har haft rigtige gode besøg hos os. Tak for at fortælle om det. :-)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alt var som forventet

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf

Tak for din flotte anmeldelse. Vi håber at du vil give os nogle hints ved dit næste besøg, til hvad vi kan gøre endnu bedre :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god modtagelse i receptionen👍…

Altid god modtagelse i receptionen👍 Kommer til til den aftalte tid af tandplejeren. Bliver løbende orienteret om, hvad behandlingen består af.

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf

Vi er super glade for, at din oplevelse hos os altid er så god som du beskriver. Det varmer i denne kolde tid :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid super service af de to søde…

Altid super service af de to søde receptionspiger.
Søde og effektive tandplejere og tandlæger - og overkommelige regninger.

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf

Mange tak fordi du har skrevet om din oplevelse hos os Hanne.
Vi bliver så stolte når vi læser sådan en anmeldelse. Så tusinde tak for at du brugte tiden på det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er tilfreds med min tandlæge

Jeg er tilfreds med min tandlæge. Sidst havde jeg tabt en lille plumbe og fik hurtigt en tid. Klinikken er ren og pæn og alle Corona forholdsregler er overholdt.

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf

Mange tak for de flotte ord Anette.
Vi gør vores bedste for at få plads til akut opståede situationer som du beskriver her.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er så dejligt at første møde er de…

Det er så dejligt at første møde er de super søde receptionister allerede der føler man sig velkommen og rolig.
Tandlægerne er yderst kompetente og kan klart anbefale at kontakte dem.
Det vil du aldrig fortryde.

Hej Susan.
Hvor er det skønt at læse om din gode oplevelse.
Mange tak fordi du gav dig tid til at skrive om den.

Jeg er udmærket tilfreds,

Jeg er udmærket tilfreds,
både med arbejdet samt personalet, tandlæge og tandtekniker.

15 de dezembro de 2020

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf

Mange tak for den fine bedømmelse Helle. Det sætter vi pris på.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais