Har netop modtaget en regning på 300 kr for 3 min hvor jeg nærmest ikke nåede at hænge min jakke. Jeg havde forinden ringet til sekretæren med spørgsmål om et forløb jeg havde fået et tilbud på. Fik... Ver mais
A empresa respondeu
Har ellers været glad for den behandling, som jeg har modtaget indtil d.d., hvor en furie af en tandlæge efter at have kigget kort på røngtenbilleder, proklamerede som et maskingevær, at to tænder er... Ver mais
A empresa respondeu
Det er virkelig utroligt at jeg skal betale over 800 gode ganske danske skatteplagede kroner for at få en stifttand sat fast, når det er de "pilfingre" altså tandlæger og tandplejere der ifm. med u... Ver mais
Jeg kan klart anbefale denne tandklinik, lige fra man træder ind af døren møder man søde medarbejdere som er smilende og hjælpsomme, god og tryg stemning. Og så er jeg så heldig at have den bedste,... Ver mais
A empresa respondeu
Høj kvalitet til færre penge. Vi har professionelle tandlæger og tandplejere under samme tag, hvor vi har fokus på høj kvalitet til yderst rimelige priser. Vi giver gerne et gratis og uforpligtigende overslag på implantater, kroner og broer på op til flere tænder. Vi glæder os til fortsat at kunne byde dig velkommen hos Wølund & Wolf.
Kirkevej 8, 2630, Taastrup, Dinamarca
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det var en fornøjelse at blive behandlet af de kompetente medarbejdere
Meget serviceminded og smilende og helt igennem fair priser. Konceptet er genialt - tandlægen kommer forbi ens stol når der er behov ellers er det den meget kompetente tandplejer.
Stort set halv pris for 2 kroner i forhold til den pris jeg fik fra min tidligere tandlæge, det gjorde at jeg rykkede for for 4-5 år siden og jeg har absolut ikke fortrudt. Det er lige før jeg glæder mig til at komme til tandlægen :)

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf
Igennem mit forløb har jeg følt mig god tilpas og jeg er fuldt tilfreds med den udførte behandling. Kan kun anbefale tandklinikken og deres profesionelle personale.

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf
Er altid tryg ved at komme på klinikken - alle er altid venlige og imødekommende👏👏

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf
Jeg er fuldt ud tilfreds og har ikke noget negativt overhovedet at sige om Wølund & Wolf.
Så vi ses igen.

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf
Utrolig sødt og imødekommende personale fra jeg træder ind, til jeg forlader stedet smilende. Smilende fordi jeg bliver guidet igennem hele processen, mens jeg sidder i stolen. Både tandlæger og assistenter er dygtige og omsorgsfulde. Det sidste smil kommer når jeg skal betale regningen. De er absolut fair med deres priser.
Kan varmt anbefale stedet.

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf
Der er en dejlig afslappet atmosfære ireceptione.. Jeg havde Louise s tandlæge, hu. Er imponerende dygtig

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf
Altid smilende personale og imødekommende!
Jeg har en skade efter en blodprop i hjernen og det tager man altid hensyn til!
Super klinik !

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf
Personale service , især receptionist er altid venlige og smiler . Modtaget behagelige oplevelser

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf
Altid god modtagelse i receptionen👍 Kommer til til den aftalte tid af tandplejeren. Bliver løbende orienteret om, hvad behandlingen består af.

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf
Altid super service af de to søde receptionspiger.
Søde og effektive tandplejere og tandlæger - og overkommelige regninger.

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf
Jeg er tilfreds med min tandlæge. Sidst havde jeg tabt en lille plumbe og fik hurtigt en tid. Klinikken er ren og pæn og alle Corona forholdsregler er overholdt.

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf
Det er så dejligt at første møde er de super søde receptionister allerede der føler man sig velkommen og rolig.
Tandlægerne er yderst kompetente og kan klart anbefale at kontakte dem.
Det vil du aldrig fortryde.

Jeg er udmærket tilfreds,
både med arbejdet samt personalet, tandlæge og tandtekniker.

Resposta da Tandklinikken Wølund & Wolf
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.