Hurtig opfølgning da ikke alle varer var tilængelige. Vi fandt en god løsning over telefonen
Veja o que dizem as avaliações
Jeg er normalt en tilfreds fast kunde hos Tapet og kunst, men ikke mere. Jeg bestilte noget selvklæbende folie med nuancerne brun og sort ifølge billedet, jeg modtager så noget med nuancerne brun og b... Ver mais
Jeg bestiller en tapet, og modtager en anden. Intet mindre end 13 mails (incl. 2 ifm. ordrebekræftelsen), skulle der til, før jeg kunne få svar på at den vare jeg oprindeligt havde bestilt fra dere... Ver mais
Kjøpte selvklebende folie for å dekorere på rommet til vårt barnebarn som en overraskelse. Og det ble det. Hun ble strålende fornøyd. Enkle knep som gjør stor forandring. Dette er ting vi nok kommer t... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering og nemt.
Bestilte det dagen for , så er bare for godt :-)
Perfekt!
Butikken har et stort udvalg. Varerne kom dagen efter jeg havde bestilt og jeg blev opdateret om status på min ordre indtil den var leveret. Her vil jeg helt sikkert handle igen.
Fremragende!
Det var en fornøjelse at handle hos Tapet og Kunst. Jeg bestilte mine varer på hjemmesiden i går, og i dag ved middagstid stod posten ved min hoveddør med mine varer. Jeg er yderst tilfreds :)
enkel og nem hjemmeside, hurtig levering og løbende mailinfo under hele ordrebehandlingen :-)
Hurtig levering! Fik mine varer dagen efter jeg havde sendt min bestilling.
God service - hurtig levering 👍
Kan varmt anbefales. - hurtig og effektiv levering
Fejlfri og gode kvalitets produkter blev leveret på trods af lidt start vanskeligheder med hensyn til ordre beskræftigelse fra hjemmeside. Men ingen problemer der - De var hurtige, søde og nu står der et smukt soveværelse.
TAK 😊
2. Sortering til fuld pris
Fik et 2. Sorterings tapet til fuld pris. Tapetet var plettet og falmet, hvilket tydeligt kunne ses når det blev sat op. Fik en lille tapet klister med som kompensation, men ligemeget når resultatet var skuffene. Eneste positive var hurtig forsendelse....
Produktet var i orden, kom indenfor det lovede tidsrum
Fungerer fint med både ordring og levering
Godt sted at handle
Kan anbefalde rare og hjælpsomme kundevenlig og hurtig levering
Super hurtig ekspedition, modtog min vare dagen efter jeg havde bestilt den :-)
Den hurtigste levering jeg nogen sinde har oplevet :-))))
super kort leveringstid. Tak
Eneste sted jeg kunne finde klar plast-folie m/ mønster og det kom dagen efter jeg bestilte det. Super
hurtig og sikker levering
God oplevelse, fik jeg havde bestilt hurtigt og sikkert
super god og nem hjemmeside til det kreative gør-det-selv menneske :)
Nem og overskuelig hjemmeside, der gør det let at finde det man skal bruge. Hurtig og upåklagelig levering. VIl helt sikkert bruge Tapetogkunst næste gang, jeg skal udfolde min kreative side, eller hvis jeg skal forny mit hjem med lækkert tapet i god kvalitet :)
Ingen problemer
Bestilte noget folie. Fik det hurtigt uden problemer.
Det kan ikke være nemmere.
Jeg bestilte mine varer på nettet torsdag formiddag, og jeg kunne hente dem på posthuset dagen efter. Nemt, hurtigt og effektivt.
Fantastisk service og hurtig levering
Lynhurtig betjening og max service. Kan kun anbefales.
Hurtig levering - som altid
Pakken blev leveret hurtigt, og forsvarligt indpakket. Handler gerne hos Tapet og kunst igen.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.