Wij zijn heel erg fijn geholpen met tapijt voor onze trap naar de 1e verdieping door een jonge dame, en we dachten als het leggen nu ook nog eens zo goed gaat. Nou dit is zeker overtroffen en jullie e... Ver mais

Uitgebreid assortiment, dus genoeg vloerbedekking/zeil/e.d. om uit te kiezen. Het bestelproces in de winkel verliep soepel en snel. De aanbetaling die gevraagd werd was reëel. Fijn dat het bedrijf z... Ver mais
Enorm fijn advies van betrokken medewerkers hebben mij goed geholpen om te komen tot de juiste keuze van duorolgordijn.Hele vriendelijke bejegening en vakwerk bij alle stappen, zowel in de winkel als... Ver mais
Meedenkend winkelpersoneel, erg behulpzaam, humor en tijd nemen voor de klant. (filiaal Arnhem). De uitvoering met name door medewerker Roy erg zorgvuldig, kwaliteit leverend. Deze medewerker nooit... Ver mais
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Heerlenstraat 55, 6845 AE, Arnhem, Gelderland, Holanda

Pede aos clientes que avaliem
Zeer goed en vriendelijk geholpen bij Tapijtcentrum in Arnhem. Veel keuze in raamdecoraties en door prima advies hebben we een zeer mooie oplossing voor onze duettes in de woonkamer en kantoorkamer. Kon binnen paar dagen worden opgemeten en bij levering vriendelijk, deskundig en netjes gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden met deze fijne winkel.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
De monteur was goed en zeer behulpzaam maar de kosten waren veel te hoog voor iets repareren dat Tapijtcentrum geplaatst had, dat niet meer in de garantie zat. Voor een kwartier werk is 140 euro wel belachelijk veel. Ik had wat meer nazorg wat dat betreft verwacht.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Goede service! Prachtig en kundig is de vloer gelegd! Goede uitleg, netjes en beleefd!
Ook telefonisch vanuit de zaak!

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Goed en correct geholpen bij de vraag en uitvoering van wat wij zochten.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Deskundig, vriendelijk personeel, inmeetservice, Komt afspraken na. Uiteindelijk werd de lange wachttijd toch nog ingekort. De gordijnen hangen prachtig.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Ze hebben de vloer mooi gelegd, netjes afgewerkt en netjes achter gelaten.
En ze hielpen op het eind even mee om een bank weer op de plaats te zetten.
Dat was top!

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Wij zijn erg tevreden met het product en de afhandeling

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Keurige afwerkingen, vriendelijke en beleefde medewerker.
Niet de hoogste waardering vanwege het cancelen van een afspraak en de duur van 4 weken voor een nieuwe afspraak.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Beide stoffeerders aardig en correct.Hebben keurig werk afgeleverd

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Fijne ontvangst door filiaalmanager Marc. Goed advies. De tapijtlegger heeft onze trap keurig bekleed. Met ondertapijt. Goede kwaliteit tegen een goede prijs. Zeer tevreden.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Kwalitatief goed en scherp geprijsde vloerbedekking gelegd door eigen personeel van TCN

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Ruime keuze , goede kwaliteit gordijnen, vriendelijk kundig personeel

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Goed advies en snelle service.
Vriendelijk personeel

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Geleverd en gelegd volgens afspraak. De tussentijdse meldingen werken goed en ook het bezoek vóór het leggen van het tapijt is nuttig geweest

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Vriendelijk geholpen , goede uitleg , raambekleding vakkundig geplaatst en bovenal goede service