In de showroom (Best) werden we heel vriendelijk geholpen. We gaven aan wat voor eetkamerstoelen we zochten. Die werden gewoon bij ons gebracht om te testen en kijken welke voldeed aan onze "zit-eis... Ver mais

Het vervolg : vandaag al terug voor een complete slaapkamer wat we al hadden gezien. Na wat passen en meten en dankzij het meedenken door Jort Kuijpers (vorige x ook zo fijn door hem geholpen) kunnen... Ver mais
Super mooie spullen. Heel veel verschillende stijlen voor ieder wat wils. Echt kwaliteit. Van bedden tot tafels, stoelen, lampen, schilderijen, gordijnen, vloedkleden, tappijt, echt alles voor je int... Ver mais
Wederom alles netjes en volgens afspraak uitgevoerd, nette planning die nagekomen wordt. uiteindelijk bleek 1x egaliseren voldoende i.p.v. 2 keer, netjes verrekend. PVC vloer en droogloopmat liggen er... Ver mais
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Hoofdstraat 53, 5683 AC, Best, Noord-Brabant, Holanda

Pede aos clientes que avaliem
Bij opmeten gaf de medewerker hele goede tips.
Vinyl prima gelegd op een foutje na.
Pas nadat wij dat zelf constateerde is in overleg met de zaak een oplossing gevonden.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
De medewerkers waren vriendelijk en beleefd,en hebben de trap keurig gestoffeerd.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Redelijke snelle levering. Monteurs zeer behulpzaam en vriendelijk.
Gordijnen te lang gemeten, binnen 1 dag opgelost. Helemaal super!

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Heel fijn geholpen in de winkel.
Daarna bij inmeten netjes alle besproken.
Her leggen is erg netjes gedaan.
We zijn erg tevreden over Tapijtcentrum Nederland en raden het bedrijf zeker aan!

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
In de showroom (Best) werden we heel vriendelijk geholpen. We gaven aan wat voor eetkamerstoelen we zochten. Die werden gewoon bij ons gebracht om te testen en kijken welke voldeed aan onze "zit-eisen".
Super service. Levertijd korter dan verwacht. We werden netjes geïnformeerd en konden uit diverse dagen kiezen. Dag tevoren tijdindicatie gekregen. Keurig netjes binnen die tijd werden ze geleverd. Vriendelijke bezorgers. Gewoon super tevreden.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Fijn bedrijf, vlotte communicatie, aardig , persoonlijk en we zijn heel blij met onze nieuwe bank!!!

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Klantvriendelijk van de verkoper.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Alles verliep heel goed. Van het eerste contact t/m het leggen. De stylist gaf ons de tijd om een keuze te maken, de inmeter gaf goed advies en de mannen die de vloer kwamen leggen waren heel correct, snel, kundig en aardig.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Ik ben tevreden met nieuwe Hor
Hij heeft netjes gedaan

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Verkoper neemt echt de tijd voor de klant denkt goed met U mee en adviseert netjes over de producten.
Binnen een paar uurtjes alles uitgezocht van vitrage en overgordijnen, prachtige pvc vloer tot zelfs alle meubels aan toe.
Wij zijn blij. 👌

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Zeer goed geholpen door Tamara, ze verstaat haar vak erg vriendelijk , Ben zeer tevreden !!!!!

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Snel en kwalitatief goed product geleverd alsmede gestoffeerd
Personeel 10
Winkel personeel 10
Afwerking 10
Meedenkend met klanten 10

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Goede montage en ook goede adviezen en tips en uitleg

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Makkelijk bereikbaar voor mij, ben wel teleurgesteld met advies van stof van een toch duur bankstel die reeds de 2e dag plooien gaf, heb melding gedaan en wacht op servicemonteur die nog moet komen !

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Goede service, dit in verband met waterschade, ze zijn van tevoren het vocht gehalte komen controleren.
De persoon die kwam leggen was ook vriendelijk en zeer rustig, ook toen ik een foutje zag heeft hij dit vakkundig opgelost.
Bedankt.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Enkele maanden geleden een tapijt, bankstel en bijzettafeltjes besteld en alles werd keurig volgens planning geleverd.
Helaas voldeden de tafeltjes niet aan de verwachtingen en nadat ze 2 maal uitgewisseld werden stelde de verkoper voor om iets anders uit te zoeken of ons geld voor de tafeltjes terug te storten.
Wij kozen voor het laatste en alles werd keurig afgehandeld.