In de showroom (Best) werden we heel vriendelijk geholpen. We gaven aan wat voor eetkamerstoelen we zochten. Die werden gewoon bij ons gebracht om te testen en kijken welke voldeed aan onze "zit-eis... Ver mais

Het vervolg : vandaag al terug voor een complete slaapkamer wat we al hadden gezien. Na wat passen en meten en dankzij het meedenken door Jort Kuijpers (vorige x ook zo fijn door hem geholpen) kunnen... Ver mais
Super mooie spullen. Heel veel verschillende stijlen voor ieder wat wils. Echt kwaliteit. Van bedden tot tafels, stoelen, lampen, schilderijen, gordijnen, vloedkleden, tappijt, echt alles voor je int... Ver mais
Wederom alles netjes en volgens afspraak uitgevoerd, nette planning die nagekomen wordt. uiteindelijk bleek 1x egaliseren voldoende i.p.v. 2 keer, netjes verrekend. PVC vloer en droogloopmat liggen er... Ver mais
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Hoofdstraat 53, 5683 AC, Best, Noord-Brabant, Holanda

Pede aos clientes que avaliem
Goede begeleiding gehad in de winkel en een vlotte levering

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Geweldig mooi tapijt, zeer vakkundig gelegd en precies in de kleur die ik zocht. Ook niet onbelangrijk: een kleine wijziging was geen enkel probleem en alle gemaakte afspraken werden nagekomen. Top!

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Top service en de monteurs werken super netjes erg blij met onze nieuwe bank

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Goede adviezen, goede emailcommunicatie, net en deskundig personeel, zowel in winkel als op lokaties.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Vriendelijk personeel in de winkel en de man die de raambekleding heeft gehangen werkte netjes en was aardig met de uitleg en de afwerking bij het betalen!! Prima 👍👍

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Klantvriendelijke bediening en goede adviezen.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Volgens afspraak op tijd geleverd.
Vriendelijke bezorgers
Zorgvuldig te werk gegaan

Omdat het Tapijtcentrum een mooi bedrijf is waar de klant op 1 staat

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
De verkoper is zeer behulpzaam. Er is een grote keus. Alles werd keurig geregeld en netjes thuis bezorgd en in elkaar gezet/aangesloten.
Ons oude bankstel werd tegen betaling ook mee terug genomen.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Op maandag 11 augustus kwam de stoffeerder van tapijtcentrum Nederland in Best bij ons de trap naar de 1e etage helemaal bekleden.
Echt , en dat meen ik echt, wat was dit een fantastische vakman
Niet even zomaar de trap bekleden maar echt zorgvuldig te werk .
Een fantastisch vriendelijke monteur
Voor ons is er geen ander bedrijf mogelijk , maar onze keuze ligt vast bij tapijtcentrum Nederland

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Wij inmiddels wel gewend aan de meer als uitstekende service echt van hele hoge kwaliteit.
Niets is te veel er wordt zeer veel aandacht aan de klant gegeven ,veel geduld en niet te beroerd om alles te laten zien wat je vraagt.
Kortom voor ieder een echte aanrader gewoon TOP!!!!!

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Dit is een update op een eerder geplaatste revieuw.
Het bedrijf is zo arrogant en wil geen enkele verantwoording nemen, de lettelijke woorden in de mail zijn : Via deze weg wijzen wij uw aansprakelijkheidsstelling op voorhand uitdrukkelijk af.
Ik mag toch aannemen dat zo'n bedrijf een verzekering heeft waardoor ze dit kunnen regelen.
Als blijkt dat een of meerderen werknemers niet zo betrouwbaar blijken te zijn waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
De keuze en kwaliteit is goed.
Alleen heb ik veel te lang moeten wachten op mijn stoel ( 1 stoel)
Namelijk 20 weken.
Na 16 weken wordt ik gebeld om te zeggen dat de stoel met 20 weken komt. beloofd 12-16 weken.
Dit belletje kreeg ik omdat ze bang waren ,dat ik met de 16 weken weer zou bellen . Mijn gevoel , de bestelling steeds naar achter geschoven.

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
deal in de winkel was redelijk snel gemaakt alsmede de afspraak voor het inmeten en monteren, na inmeten bleek in de winkel verkeerde strips gecalculeerd dus moesten er andere (en duurdere) komen.
enkele dagen voor de montagedatum werd de afspraak gecanceld en met 4 weken verzet, uiteindelijk is de trapbekleding gelegd maar hadden ze weer verkeerde strips bij, nu week later nog niets gehoord over de afwikkeling

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
Na een (te lange levertijd) bijzonder tevreden over de afhandeling.
Professioneel en klantvriendelijk

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
een goede voorbereiding en uitleg en daarna de aflevering en de montage alles was perfect

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
De ondersteuning was enorm! Bij uitkiezen van meubilair, vloerbedekking en raambekleding. Eveneens bij de meet-, bezorg-, leg/ en hangmomenten!
Ik ben blij met mijn nieuwe interieur!

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Best
De planning bij uw bedrijf is hopeloos, het duurt lang voordat u tapijt kunt komen leggen, en als de afspraak eenmaal gemaakt is wordt hij weer uitgesteld. De persoon die onze trap bekleed heeft was een uiterst bekwame, beleefde en vriendelijke hardwerkende persoon. Waarvoor alle lof!