Banner for Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

In De Cramer 150, 6412 PM Heerlen, Limburg, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nadat wij afgelopen Juli de vloeren en de trap hebben laten bekleden waar we heel tevreden over zijn, zijn we begin Augustus weer naar Mike Dogger geweest voor advies raambekleding inbetween. De... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een super fijne ervaring met Tapijtcentrum Nederland in Heerlen! Van het uitzoeken tot het leggen: alles is echt vlekkeloos verlopen. In de winkel werden we geholpen door Luca. Wat een ontz... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Keurig en professionele verkoopmedewerker. Ruime keuze goed advies. Op afgesproken dag en tijdstip de trap ingemeten. Kort daarna bericht ontvangen dat de offerte aangepast is. Ruim 100 euro goe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De zoldertrap bekleden ging niet volgens verwachting, maar ging helemaal mis, omdat het vakmanschap van de ingehuurde zzpers erg veel te wensen overliet. Het was niet om aan te zien. Nadat de exp... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Loja de Móveis
  6. Loja de cortinas e persianas

Sobre Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

Informações de contato

• In De Cramer 150, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Holanda

• 045-5754260
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

147 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.001 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

stipt op tijd

stipt op tijd , en vlug klaar ZONDER troep

27 de março de 2025

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Paul, fijn om te lezen dat de vitrage en horizontale jaloezieën naar wens zijn opgehangen. We hopen je nog eens te mogen ontvangen in een van onze filialen. Veel woonplezier gewenst!

Duidelijke communicatie, vakkundige montage

Duidelijke communicatie en afspraken. Gordijnen en rolgordijnen snel en vakkundig geplaatst.

20 de março de 2025

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de duidelijke communicatie, de snelle plaatsing en de vakkundigheid van onze medewerkers.

Toen en nu

Ik heb een paar jaar geleden al
Gordijnen, jaloezieën en pvc vloer laten maken en leggen,en was toen zeer tevreden. Dus nu ik een paar jaar later ga verhuizen.leek het mij logisch
dst ik weer van jullie dienste gebruik ging maken.ik vond het zo leuk dat Justin van een paar jaar geleden mij direct terug kon.Wat een fijne verkoper.Ik ga daar in de toekomst ook weer naar terug.Dank je wel Justin en ook Mike,niets was hun te veel.Mijn complimenten

15 de janeiro de 2025

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wij zijn blij om te horen over jouw positieve winkelervaring, Antoinette. Wij waarderen het zeer dat wij jou al meerdere keren van dienst hebben mogen zijn. Veel woonplezier gewenst van de vloer in de woonkamer, keuken en gang!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wij hebben in de winkel een vloerkleed…

Wij hebben in de winkel een vloerkleed op maat besteld. We hebben goed advies gekregen van een vriendelijke verkoper. De jongens die het tapijt kwamen bezorgen waren erg behulpzaam en vriendelijk. Top bedrijf. Later bij nader inspectie kwamen we tot de ontdekking dat de makers de afmetingen niet zo nauw nemen. Het tapijt heeft scheven kanten. Er zit tussen links en recht minimaal 3cm verschil in. Het tapijt schots en scheef geknipt en dat is jammer. we hebben dit nog niet gemeld aan het tapijtcentrum Heerlen, maar gaan dit zeker doen.

9 de janeiro de 2025

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Hartelijk dank voor jouw review, Paul. Fijn dat je positief bent over het gekregen advies in de winkel, en de geboden service tijdens het bezorgen. Neem gerust contact op met ons filiaal te Heerlen, om het verschil in afmeting te bespreken.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tapijtcentrum kan ook mooie gordijnen leveren.

Goede gordijnen en vitrages uitzoeken is niet echt gemakkelijk. Tapijtcentrum Nederland heeft ons daarbij goed geholpen. Vragen over de factuur werden bekwaam afgehandeld. Volgens planning zijn de gordijnen met vitrages geleverd en gemonteerd. Ook dat ging snel en naar volle tevredenheid. Onze woonkamer en slaapkamer hebben een metamorfose ondergaan..........

16 de dezembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

We zijn blij te horen over jouw positieve winkelervaring, Michael. Bedankt voor de vriendelijke woorden. Veel woonplezier gewenst van de gordijnen en vitrage in de woonkamer en slaapkamers!

kapotte pvc laminaatoplossing

er is een oplossing voor gevonden in overleg met de leverancier

23 de dezembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Nogmaals hartelijk dank voor het vertrouwen, en het feit dat u heeft mee willen denken in een oplossing. Wij wensen u veel woonplezier toe!

Vriendelijk en deskundig advies

We zijn goed geadviseerd door de verkoper en hebben daardoor snel een keuze kunnen maken. Het assortiment is groot dus het was niet moeilijk om een paar mooie vloerkleden te vinden.

10 de dezembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Fijn dat je goed geadviseerd bent met het uitzoeken van nieuwe gefestonneerde karpetten, Leon. Alvast veel woonplezier gewenst!

Toppie

Klantvriendelijkheid in de winkel, vakkundig opmeten, de levering en het ophangen van de gordijnen.

25 de novembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Veel woonplezier gewenst!

Goed en betrouwbaar

Van het begin tot het einde, aanoopadvies, de order noteren, maten opnemen en tenslotte installeren is alles probleemloos verlopen. Goede adviezen en ondersteuning en bovendien aardige mensen

25 de novembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat leuk om te lezen dat je zo goed geholpen bent met het uitzoeken van de nieuwe duettes en rolgordijnen, Stan. Veel woonplezier gewenst en we hopen je in de toekomst nog eens te zien in een van onze winkels!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs. Oh ja, en mooi vloerkleed natuurlijk.

20 de novembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Fijn dat je tevreden bent met het vloerkleed Marcel! Veel woonplezier gewenst.

Prima ervaring

We hebben snel zaken kunnen doen in de winkel en vervolgens zijn alle afspraken (meten & leggen) correct nagekomen.

18 de novembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat fijn om te lezen dat u goed geholpen bent met het uitzoeken van nieuwe vloerbedekking in uw slaapkamer. Veel woonplezier gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze review schrijf ik namens mijn…

Deze review schrijf ik namens mijn moeder van 86. Ze is heel tevreden over haar nieuwe tapijt.

24 de novembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Melanie, bedank jouw moeder voor deze mooie review, en wens haar veel woonplezier toe! Fijn om te lezen dat zei heel erg tevreden is over het nieuwe tapijt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben een vloerkleed gekocht,en…

Wij hebben een vloerkleed gekocht,en zijn erg tevreden de jongens denken met je mee.
Gaan zeker terug als wij iets nodig hebben.

15 de novembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat leuk om te lezen dat u bij ons bent geslaagd voor een karpet. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Veel woonplezier gewenst!

Goeie service top maatwerk

Goeie service top maatwerk, en de medewerkers zijn echt heel vriendelijk en adequaat.

17 de novembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt voor deze positieve woorden en de 5-sterren review, Cynthia!

Goede ontvangst

Goede ontvangst, goede uitleg, eerlijke prijsopgaaf en snelle levering

Ziet er geweldig uit,

Heb mijn trap laten bekleden!
Alles netjes schoon opgeruimd en opgeleverd

14 de novembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Maria, wat leuk om te lezen dat je goed geholpen bent met het uitzoeken van tapijt voor jouw trap. Fijn dat je tevreden bent. Veel woonplezier gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitgebreid geholpen in het filiaal na…

Uitgebreid geholpen in het filiaal Heerlen na telefonisch contact.

Na een telefoontje met veel vragen vanuit onze kant werden wij in de winkel uitgenodigd. Hier werden we vriendelijk ontvangen en werden de verschillende opties betreffende raambekleding met ons doorgelopen.

Uiteindelijk gekozen voor een perfect fit magneet frame duette, welke zonder schroeven op een kiepraam gemonteerd kan worden.

Zeer blij met onze keuze en de service in de winkel. We voelden ons meteen welkom!

Ga vooral zo door heren! Jullie worden zeker door ons aangeraden!

9 de novembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt dat je jouw ervaring wilt delen. Erg fijn om te lezen dat je positief bent over de geboden service in de winkel en leuk dat je ons aanraadt aan andere. Veel plezier gewenst met de aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goed en uitgebreid geholpen in…

Zeer goed en uitgebreid geholpen in filiaal heerlen. Zeer kundig personeel met kennis van zaken!

5 de novembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Jan, wat fijn om te lezen dat je goed geholpen ben in ons filiaal te Heerlen. Bedankt voor de 5-sterren review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede uitleg en zeer vriendelijke…

Goede uitleg en zeer vriendelijke medewerker Justin

9 de novembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent met het uitzoeken van trapbekleding Peter! Wij zullen jouw compliment doorgeven aan Justin. Alvast veel woonplezier gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prettige service Vriendelijke benadering en goed advies…

Vriendelijke benadering en goed advies rondom de koop van een kleinkinder-proof kleed

3 de novembro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Irene, fijn om te lezen dat je goed geholpen bent met het uitzoeken van het karpet. Wij wensen jou veel woonplezier toe!

Een uitstekende ervaring

We zijn heel vriendelijk ontvangen in de zaak en prima geadviseerd door de kundige verkoper. Dit heeft ons doen besluiten om in deze zaak onze raambekleding te bestellen. Het was tenslotte ook erg fijn dat nog in dezelfde week de maten opgenomen konden worden bij ons thuis, waardoor we zo snel mogelijk onze nieuwe kozijnen weer kunnen bekleden.

26 de outubro de 2024

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat fijn om te lezen dat je naar volle tevredenheid bent geholpen met het maken van je keuze voor raambekleding Camille! Alvast veel woonplezier gewenst.