Veja o que dizem as avaliações
Sem histórico de pedidos de avaliações
Leder beloofd maar plastieken brol
Leder beloofd, ook met hun foto's maar plastieken brol
Handtassen stonken.
Dit is zwaar bedrog
3 maand geleden 3 handtassen besteld
3 maand geleden 3 handtassen besteld. Vandaag pas de derde ontvangen. NEP NEP NEP.... Eén ster is nog teveel. Kwaliteit is van de slechtste plastiek, afwerking is barslecht. Zeker niet zelfgemaakt. Hoe durven die zo te adverteren? Mensen, laat u niet bedotten. Is echt barslechte Chinese 'brol'. In de kringloop winkel liggen betere handtassen voor 5€. NIET kopen...FAKE bedrijf.
De tassen zijn absoluut niet in leder
De tassen zijn absoluut niet in leder, dit is pure bedriegerij. de eerste tas was de rits al stuk nog voor gebruik, ik ga ze niet gebruiken, je ziet het meteen dat het goedkope rommel is. Stop ermee om mensen zo op te lichten !
Geen echte lederen handtassen
Zeer slechte kwaliteit,wordt verkocht als leder maar is geen echt leder(Skai).Zeer slordig afgewerkt alsook de binnenkant.Deze worden verkocht als zogezegd handwerk maar dit zijn fabrieks handtassen die volgens mij gemaakt worden in China.
Is niet zelf gemaakt
Is niet zelf gemaakt, is niet van leder maar van plastiek en komt uit Azië. Gewoon vreselijke kwaliteit en bedrog. Men zou hier actie tegen moeten nemen!
Handtassen van nepleder!!
7 mei handtas besteld en 29 mei geleverd!! Snelle levering?? Handtassen van heel slechte kwaliteit en worden niet zelf gemaakt, is massaproductie en komen uit China, buitenlandse sites worden ze voor de helft van de prijs aangeboden. Ze nemen woekerwinsten op de mensen hun goedgelovigheid. Niets van wat ze beschrijven op hun website is oprecht. Gecertificeerd vakmanschap ??Oplichters!!
Zelfs die 1 ster is er teveel aan
Zelfs die 1 ster is er teveel aan, de aylatas is van plastiek ….ik zou die zogenaamde winkel van Esther wel s willen bezoeken 🤬, winkel mijn gat ja!!!! Komt gewoon van China ,
Zelf te laat gezien maar dit is pure oplichting
Zorgeloos retourneren m n voeten …
Zorgeloos retourneren m n voeten kost meer dan houden en dan zit je met een lelijke handtas. Gingen eerst annuleren,maar vergeet het,je krijgt het toegestuurd en eigen maak,hm komt van azie.....
De leren tas is helemaal niet van leer
De leren tas is helemaal niet van leer. De leveringsduur maakt niet veel uit.
Dus als iets te mooi lijkt, is dit meestal niet OK.
Ik schrijf deze slechte review, want ik had deze niet gelezen. En uit de vorige blijkt dat deze dames dit constant doen. Maar dit is echt oplichting en fraude.
Eigenlijk is 1 ster nog teveel
Eigenlijk is 1 ster nog teveel. Ik dacht een mooie tas te kopen voor mijn dochter. Het lijkt niet eens op de afbeelding op de site.
Het zijn gewoon vreselijke gemene oplichters. 👿👿👿
Pure oplichting!
Oplichters! Oneerlijke handelspraktijken!
Pure oplichting
Na een prachtig verhaal, waar overigens geen woord van waar was, koop je een "echte lederen tas" van vinyl die uit hun "eigen magazijn" verzonden wordt ( achteraf in China). Ze beloven je 70% korting en je betaalt dan €39,95. VOOR EEN VINYL TASJE????? Als je dan de koop ontbindt, mag je de tas retourneren naar China voor eigen kosten van tenminste €40,00 (meer dan wat de tas heeft gekost)met het risico dat je tas onderweg zoek raakt en je die €39,95 ook niet terugkrijgt. Pure oplichting dus. NIETS BIJ BESTELLEN DUS!!!!
Ook ik ben er ingetrapt
Ook ik ben er ingetrapt
Zeer slechte tas van slechte kwaliteit zowiezo geen leer
Na div keren mailen werd er eerst 10 toen 15 toen 20 en nu 30% terugbetaling beloofd
Nu nog zien dat ik dat echt terug krijg
VOORAL NIET BESTELLEN bij de tassenspecialist.nl
Verkeerde tas besteld , Opgelicht.
Verkeerde tas besteld , kon niet retourneren, maar wel bij hun kon. Slappe tas. S nachts email sturen , zij. Tas is niks , geen retour adres . Ben gewoon opgelicht . Koop geen tassen daar , kijk wel fijn in de echte winkel. Opgelicht ben ik , tas komt gewoon uit China . Oplichters.
Dit is pure oplichting!
Dit is pure oplichting!! Niet op ingaan. Dezelfde tassen vind je op Temu, chinese brol. Fraude!!!
Ten eerste duurde het werkelijk weken…
Ten eerste duurde het werkelijk weken voordat de tassen geleverd werden.ik heb verschillende keren hierover contact gehad en werd, weliswaar vriendelijk,afgepoeierd.
De tas werd als een leren tas gepresenteerd maar is in werkelijkheid een goedkope nep leren tas, waarvoor ik veel teveel heb betaald.
2 ritsen waren al kapot, wat begrijpelijk is als je de kwaliteit van de tas ziet. Schandalig hoe je wordt opgelicht . Ik adviseer om hier niets te bestellen, dit is rommel en komt zeer ws uit China, wat de lange levertijd verklaard.
Helaas
Helaas, een mooie website maar bedrog. Ze adverteren met een leren tas en je ontvangt na lang wachten een kunststof tas. Te lelijk voor de vuilnisbak en stinken…. Na contact om te retourneren blijken de retourkosten hoger dan het aankoopbedrag. Wat zo bijzonder is is dat ze zeggen dat ze van trustpilot 5 sterren hebben en je hier enkel 1 ster reviews ziet. NIKS KOPEN MENSEN
Dit bedrijf hangt van list en bedrog…
Dit bedrijf hangt van list en bedrog aan elkaar. Je besteld zogenaamd een goede kwaliteit tas en krijgt een tas uit de temu collectie thuis gestuurd. 39,95 is veel te veel. tas kost in china 7.29.
Oplichting
Ik krijg een tas uit China, niet van leer maar goedkope nep leer. Een andere maat en al ik erover klaag, mag ik de kosten betalen om het naar China yerug te sturen voor een paar tientjes en krijg ik 10% korting op m'n volgende aankoop. Wat een oplichting. 39,95E betaald. Was 150E volgens de advertentie. Op de markt 7,50E.
Ben pislink!