Banner for Tattooland

1. Atacado
  2. Estúdio de tatuagem

Sobre Tattooland

Tattooland: Europe's Trusted Tattoo Supplier

Situated in The Netherlands, Tattooland has become the preferred supplier for many tattoo studios and professional artists across Europe.

Expansive Product Range

Within our webshop or mobile app, customers have access to an expansive selection of over 4,000 products. This includes tattoo machines, inks, needles, cartridges, grips, studio furniture, and essential hygiene and care products. Our goal is to unburden tattoo artists by providing a comprehensive and partially sustainable product range, allowing them to concentrate solely on their craft. Furthermore, we also proudly cater to professionals within the PMU (permanent makeup and micropigmentation) industry.

Unrivalled Service

We stock all major and renowned brands, ensuring fast deliveries at competitive and fair prices from our state-of-the-art warehouse and office location in Alphen aan den Rijn. This location also boasts an impressive showroom. With the help of our dedicated and knowledgeable staff, Tattooland stands out, day in and day out.

Diverse Brand Offerings

Tattooland not only carries well-known brands such as FK Irons, Bishop, Injecta, Cheyenne, World Famous Limitless, Viking Ink by Dynamic, Eternal and I AM INK. Besides these major brands, Tattooland has also successfully introduced its own brands such as 'Crystal' which includes tattoo needles, cartridges, grips, tips and tapes, as well as the 'Professional' brand that offers a range of premium studio equipment. Additionally, we have our unique 'Legends' tattoo cartridge line. Developed in collaboration with distinguished artists, 'Legends' stands out for its unbeatable pricing, superior quality, stability, and longevity.

Tattoo Machines

Normalmente responde dentro de 48 horas

Nice Nice nice

8 de maio de 2025

Resposta de Tattooland

Bonjour Johnata, d'après vos mots, nous concluons que vous êtes très satisfait de Tattooland. Et pour nous, la satisfaction du client est le point de départ de nos actions. Pour cela, nous mettons tout en œuvre, jour après jour. Nous espérons que votre expérience vous incitera à commander plus souvent chez nous. Jusqu'à la prochaine fois.

A rapidez da encomenda e a variedade de…

A rapidez da encomenda e a variedade de produtos

2 de maio de 2025

Resposta de Tattooland

Olá Alexis, é particularmente agradável ler que até os nossos clientes em Portugal estão tão entusiasmados com a Tattooland e com a rapidez da entrega. É exatamente para isso que trabalhamos todos os dias. Agradecemos as suas amáveis palavras e esperamos recebê-lo mais vezes na nossa loja virtual.

Sempre em dia e certo até hoje

Sempre em dia e certo até hoje

17 de fevereiro de 2025

Resposta de Tattooland

Que belo elogio de um cliente fiel como o senhor. Isso dá-nos energia e é para isso que trabalhamos. Obrigado pela vossa contribuição.

Mostrar avaliações em todos os idiomas. (4.474 avaliações)