Zojuist mijn "entree" gemaakt in de Taxapi familie! Voortvarend, persoonlijke aandacht en uitleg op mijn eigen kantoor. Nu opstarten en het eerste rapport uitwerken. Van papier naar digitaal. M... Ver mais
taXapi - De software voor en door taxateurs. Wij ontzorgen en maken het werk als taxateur weer leuk
Milrooijseweg 53, 5258 KG, Berlicum, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Na grondig onderzoek kwam Taxapi er goed uit en in de praktijk geen spijt van deze keuze. Taxapi is een fijne app, werk erg prettig en je hebt snel de structuur door. Twijfel je nog, niet doen en daarnaast is de service een dikke 10!
Eemhuys taxatie en aankoop

wat een tijdswinst !
vriendelijke helpdesk, laagdrempelig via de chat

Resposta da taxapi.nl
Diverse keren geklaagd dat de keuzebalkjes bij gebruik van iPad en iPhone niet altijd werken en soms tussendoor stoppen, er werd mij meerdere malen gezegd dat men hiervan geen weet had terwijl het een structureel probleem was! Waarom niet eerlijk tegen je klant zeggen hoe de vork in de steel steekt. Veel ergernis gehad en zelfs een nieuwe IPad aangeschaft terwijl de vorige nog geen jaar oud is. Deze week erg boos geworden en dan komt er een oplossend antwoord. Wees eerlijk naar je klant en erken je problemen! Het programma is uitstekend!
Sinds begin oktober werk ik met TaXapi. Op aanraden van een andere taxateur die er al langere tijd mee werkt. Het programma op een tablet in de woning is overzichtelijk en de uitwerking gaat vlot. Ook naar de bijlagen is geen omkijken meer want alles wordt automatisch toegevoegd. Op kantoor nog alle nalopen en de goede referentiepanden erbij en afronden.
Persoonlijk vind ik het taxeren er wel leuker op zijn geworden met TaXapi.

Resposta da taxapi.nl
Na aanbeveling van collega's overgegaan op Taxapi. In het begin behoorlijk wennen maar met wat hulp van de helpdesk gaat het nu al een stuk vlotter. Ik zie nu al behoorlijk wat voordelen t.o.v. het normale taxeren. De snelheid in het taxeren is bij mij nu nog niet echt toegenomen maar dat zal met de tijd wel beter gaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat het spoedig beter zal gaan.

Resposta da taxapi.nl
Aangenaam verrast, makkelijk overgestapt naar deze nieuwe software, met een werkelijk geweldige ondersteuning / helpdesk.
Echt een warme douche(volgens radar maatstaven )

Resposta da taxapi.nl
Taxapi; software en medewerkers werken perfect, kan het iedereen aanraden.
Echter op dit moment alleen nog enkele bugs, komt mogelijk door de samenwerking tussen Fitrex, Taxapi en Taxatieweb.

Resposta da taxapi.nl
Taxapi geeft (tijds)ruimte om het taxatierapport op de meest belangrijke punten extra aandacht te geven en de bulk vrij eenvoudig te doorlopen. Ik had het eigenlijk niet verwacht maar de schrijfblok kan op kantoor blijven. Met de taxapi-app bijna alles ter plekke invullen, foto's maken en op kantoor de verdere uitwerking. Gebruiksgemak en een zeer behulpzame en deskundige helpdesk! - Goede Keuze!

Resposta da taxapi.nl
Goede software en goede ondersteuning ook buiten kantooruren. Kortom een waardevolle ondersteuning voor het uitwerken van kwalitatief goede taxatierapporten.

Resposta da taxapi.nl
het werken met Taxapi is prima, al zijn er wel verbeterpunten, zoals bv. als er een keuzelijst is, die graag op alfabetische volgorde plaatsen, ook irritant is dat bij inlezen van foto's een scherm verschijnt waarop je moet invullen wat het is, wat meestal toch al duidelijk aan de foto te zien is e.d.
dan nog vraagje: is het mogelijk om bij de geleverde referentieobjecten niet alleen de "details" te zien maar ook alle foto's van b.v. funda??
Heb dit gezien bij webinar van concurrent Provadie.

Resposta da taxapi.nl
Na het oriënterende webinar meteen besloten met het programma aan de slag te gaan. Het opnemen en direct verwerken in de app, scheelt een hoop dubbele invoerwerkzaamheden. Even wennen aan de opbouw en indeling van het programma, maar na een weekje gaat het me al redelijk vlot af. iPad ook via de site besteld, wordt met installatie en een eerste tegoed afgeleverd en je kunt direct starten: ideaal! De support per chat of telefoon is prettig, er zitten duidelijk mensen met verstand van zaken. Daar worden we blij van :)! Van harte aanbevolen!

Resposta da taxapi.nl
Sinds september 2020 werk ik actief met Taxapi en mijn verwerkingstijd is in de afgelopen periode zo maar gehalveerd en dat zonder in te leveren op de kwaliteit van mijn taxatierapporten.
Waar Taxapi het heel goed doet is de communicatie! Heb je een vraag dan heb je binnen enkele minuten een reactie waarmee je verder kan.
Ik ga beleven hoe Taxapi werkt met het nieuwe taxatierapport model van 2021, maar gezien de ervaring met Taxapi weet ik dat dit goed gaat komen! Het is simpelweg even wennen voor iedereen.
Waarom 'maar' 4 sterren? Ik ben van menig dat er altijd ruimte is voor verbetering.

Resposta da taxapi.nl
TaXapie verdient van mij een pluim omdat zij een uitstekende helpdesk hebben met ruime openingstijden tot 12 uur 's avonds en in het weekend. Dit ervaar ik als heel erg prettig. De helpdesk is ook absoluut kundig en weten waarover ze het hebben. Zowel sofware-technisch als taxatie-technisch. Je wordt altijd vriendelijk geholpen. De software van TaXapie is de beste die ik in mijn loopbaan als taxateur ben tegengekomen, erg gebruiksvriendelijk. Door het gebruik van de software van Taxapie verwerk ik nu dubbel zoveel opdrachten. Dit bedrijf krijgt van mij een 10. Groet, Sander Hilhorst RT

Resposta da taxapi.nl
Zeer behulpzaam als je vragen hebt. Reageren meteen en vriendelijk. Dik tevreden.

Resposta da taxapi.nl
Erg gebruikersvriendelijk pakket. Altijd iemand beschikbaar voor vragen. Dat is heel fijn om de snelheid erin te halen.