Taxi Arnhem Schiphol  Avaliações

2. Ponto de táxi
  3. Serviço de táxi em Minibus
  4. Táxi Aéreo
  5. Traslado do Aeroporto

Taxi Arnhem Schiphol verzorgt al 18 jaar taxivervoer van en naar Schiphol en andere luchthavens. Bij ons bent u ervan verzekerd dat er een nette chauffeur bij u voor komt rijden. Niet onbelangrijk is dat wij tot de goedkoopste behoren op het gebied van luchthavenvervoer. Voor een betrouwbare en goedkope Schiphol taxi bent u bij Taxi Arnhem Schiphol aan het juiste adres. Goedkoop met de taxi en of taxibusje van Arnhem naar Schiphol. axi Arnhem Schiphol verzorgt uw taxivervoer van en naar Schiphol en andere luchthavens. Bij ons bent u ervan verzekerd dat er een nette chauffeur bij u voor komt rijden. Niet onbelangrijk is dat wij tot de goedkoopste behoren op het gebied van luchthavenvervoer. Voor een betrouwbare en goedkope Schiphol taxi bent u bij Taxi Arnhem Schiphol aan het juiste adres. Goedkoop met de taxi en of taxibusje van Arnhem naar Schiphol. We verzorgen 24/7 Schiphol taxi service vanuit regio Arnhem van/naar Schiphol en andere luchthavens.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

4 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Taxicentrale Arnhem: geen taxicowboys of loze beloften, maar een redder in nood, die meedenkt en zoekt naar een passende oplossing (ook als het niet kan hoor je dit)

We zijn 5 juni 2024 op dezelfde dag twee keer uitstekend vervoerd door Taxicentrale Arnhem (Jammy en zijn team: op tijd, nette auto en prima chauffeur). Zonder hun inzet en flexibiliteit hadden we onze Schipholvlucht naar IJsland gemist.

Hij haalde ons thuis met een aangepaste taxi op, omdat de golfuitrusting meeging. De rit naar station Arnhem verliep goed. Aangekomen op het treinperron hoorden we van NS-medewerkers dat alle Schipholtreinen die dag niet meer zouden rijden door een Prorailstoring in Utrecht.

Ik belde direct het taxibedrijf weer op en legde alles uit. Jammy wilde even overleggen en belde binnen 1 minuut weer terug met de melding: het lukt ons jullie naar Schiphol te brengen. Hij gaf nog de tip een medereiziger op het perron te zoeken om de taxikosten te drukken (dit lukte) en haalde ons weer van het station op. Na een mooie voorspoedige rit naar Schiphol haalden we onze vlucht ruim op tijd en onze medereiziger kon haar lezing in Amsterdam toch nog houden. En de prijs van € 380,- konden we ook nog door 3 delen. Een geluk bij een ongeluk.

Nog een tip van Jammy: boek je een Schipholreis bij Taxicentrale Arnhem ruim van te voren dan is de prijs echt goedkoper (zie hun website voor de actuele tarieven).

Bedankt voor alles en we boeken de volgende keer weer bij jullie.

5 de junho de 2024

Voor herhaling vatbaar!

Wij zijn erg tevreden over dit taxibedrijf. Onze chauffeur was netjes op tijd en erg behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar!

7 de janeiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Taxi Arnhem Schiphol is uitstekend…

Taxi Arnhem Schiphol is een uitstekend bedrijf.
De Taxi voor mijn dochter was heen en terug prima op tijd en er werd prima gecommuniceerd over het ophalen en een kinderzitje was totaal geen moeite.
Kortom voor herhaling vatbaar

15 de setembro de 2021