Iedereen verdient ontspannen en veilig…
Iedereen verdient ontspannen en veilig vervoer, met aandacht voor de persoon die in de taxi stapt.
Top, de Schiphol-taxi van Boute.
De [retour] vluchttijden worden zeer goed bijgehouden, en we zijn tijdig geïnformeerd,over het waar en hoe ophalen bij Schiphol [vertrekhal 3 / deur B] nadat we de koffers hadden ontvangen. Ook de reis weer naar Amersfoort: comfortabel en veilig. TOP.
Wat een fijn bedrijf! Taxi is altijd op tijd (of te vroeg), prettige chauffeurs, mooie auto's. Planning klopt altijd. Krijgt snel antwoord via de mail.
Een aantal weken twee keer per dag, vijf dagen per week hebben zij mij van huis naar werk en andersom gereden.
Mijn schoonmoeder gaat met de Taxi dagelijks van Amersfoort naar Utrecht. De chauffeurs van Boute zijn echt een wereld van verschil. Op tijd en altijd behulpzaam. Recent was mijn schoonmoeder haar huis uit gegaan zonder sleutels en zonder geld. De chauffeur gaf haar geld voor koffie en een broodje. Waar vind je zo’n bedrijf?? Super fijn en heel erg bedankt!!
Perfect op tijd en een fijne chauffeur. Dat ook nog eens op nieuwjaarsdag!
Afgelopen nacht onze dochter met haar vriendinnen vanaf een feestje netjes en op tijd thuisgebracht. Dank!
Helemaal top! Frits heeft ons veilig weer thuis gebracht vanaf de ziggo dome. Goed geregeld en hij was mooi op tijd. Wij konden gelijk instappen. Nette chauffeur. Frits is een topper!
Zondag avond veilig thuis gebracht door een gezellige taxi chauffeur hij heet Roman super aardige man toffe man.
Mensen in taxi boute zijn gezzelig en louk ze verdine en 5 star van mij groeten pitje
Brengen ons altijd na een borrel weer veilig en snel thuis. Vriendelijke chauffeurs en met plezier voor het vak. Tijd voor een praatje. Met carnaval een busje gevraagd omdat we met meerdere personen waren.Was top geregeld.
Niet in zee gaan met deze stumpers, laten je eerst 40m wachten en vervolgens komen ze aanrijden met een gehandicapte busje ipv een normale taxi. Genoeg andere serieuze taxibedrijven.
Met Taxi Boute naar Schiphol vanaf Amersfoort met 6 personen…
Ophalen vanaf 3 verschillende adressen, prettige chauffeurs, netjes op tijd zowel heen als terug, (telefoontje wáár ze exact staan bij terugkomst), afrekenen met pin, we raden het iedereen aan - betrouwbaar, je vakantie kan beginnen !
Nu 2 keer gebruikt maar nooit weer. Taxichauffeur kwam 40 minuten te laat (ophalen luchthaven), tweede keer belachelijke tarieven (zelfs de chauffeur zei ‘ik geef u een bonnetje want dit klopt volgens mij niet, ik denk dat dit voor heen- en terugweg is).
Nooit meer met dit bedrijf.
Taxi Boute in Amersfoort uiterst professioneel en keurige chauffeurs m/v.
Gebruik het voor zakelijke ritten van en naar station en Schiphol ook afhalen vlekkeloos en stipt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.