Taxi Theoriehalen Avaliações 83

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke mensen en behulpzame mensen. Alles duidelijkheid je krijgt nog een extra leer cursus opgestuurd die je super hard kan helpen!! Ik ging met zelfvertrouwen het crb binnen en slaagde met 4... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is echt super!! 5 uur lang theorie oefenen adhv theorie vragen. De theorie wordt ook op een makkelijke manier uitgelegd, dus dat is echt handig voor wie snel zijn theorie examen wil halen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De cursus was heel duidelijk waardoor notities niet nodig waren. De pauzes tussendoor op de juiste momenten waren handig waardoor je je focus blijft behouden. Zeer tevreden met het behalen van mijn Th... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De cursus was perfect! Alles was duidelijk en ik heb heel veel geleerd. Eigenlijk had ik een examen gedaan vorige maand, voordat ik de les bij jullie geboekt heb, maar helaas had ik 9 fouten, dus ik... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Táxi
  2. Autoescola

Taxi Theoriehalen helpt leerlingen om te slagen voor de taxi theorie. Dankzij de taxi theoriecursus worden leerlingen goed voorbereid op het theorie-examen bij het CBR. Zo helpen we ze met het behalen van de taxipas.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

83 avaliações

In één keer geslaagd!💪

In één keer geslaagd!💪

Deze cursus is helder, betaalbaar en aan te bevelen.

Cursus is gebaseerd op de belangrijkste stof die het CBR vraagt. Vele malen schoot ik in de lach tijdens het examen omdat ik een dèja vu kreeg en in gedachte naar de cursus uitleg ging.

De cursusleider legt alles duidelijk uit en benadrukt letterlijk stof/vragen die het CBR stelt. Vooral de ezelsbruggetjes zijn handig die ik tijdens deze curus heb geleerd.

Ik ben jullie echt dankbaar jongens.

Op naar het praktijkexamen!

26 de fevereiro de 2025

Ontzettend leerzaam

Ik heb vanochtend de videocursus genomen. Vroeg opgestaan en met vol vertrouwen begonnen. Het is een lange cursus, maar er is genoeg pauze waarin je eventjes iets kan drinken en eten. Er wordt goed geoefend met examen vragen. En ze laten ook zien hoe je de theorie moet toepassen. Ik raad het iedereen aan die van plan is om een taxichauffeur te worden! Eerder was mijn broer geslaagd met dezelfde cursus. Hopelijk ben ik nu aan de beurt:)

25 de fevereiro de 2025

Top cursus

De cursus was super makkelijk te volgen via de livestream en alle nodig info word hier behandeld! Goed opletten en mee volgen dan is dit 100% voldoende om te slagen. Had zelf
niet geleerd maar ben in 1 x geslaagd.
Raad dit iedereen aan!

24 de janeiro de 2025

“Superleerzame cursus

Superleerzame cursus! Niet twijfelen, maar doen! Ik ben geslaagd en wil benadrukken hoe betrokken de collega’s waren die de cursus gaven. Ze namen echt de tijd voor je en gaven veel persoonlijke aandacht, wat ik enorm fijn vond. Alles was top geregeld. Zeker een aanrader!

22 de janeiro de 2025

GESLAAGD

Ik heb de theorie pakket van 1 week gebruikt op een termijn van 4 dagen voor mijn examen

De cursus is heel duidelijk en er word heel goed gehamerd op wat het CBR wil horen

Ben succesvol geslaagd bedankt

23 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag de dagcursus, morgen met vertrouwen knallen!

Vandaag de dagcursus gevolgd en ik voel me nu een stuk zelfverzekerder. Het was super leerzaam, goed georganiseerd en alles werd duidelijk uitgelegd. Een ideale voorbereiding, vooral handig voor je taxi-examen. Morgen mijn examen, ik ga er met vertrouwen in!

23 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Slagen (bijna) gegarandeerd met deze toppers

Cursus op maandag gehad. Duidelijke cursus met vloeiende uitleg. Ik kreeg verder 10
Proefexamens om mee te oefenen en met deze voorbereiding maar 2 van de 40 vragen fout op de theorie examen. Grote aanrader!

5 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.